منم ادت کردم . ولی یه سوال بدون runes چه جوری بازی می کنی؟ :Oنقل قول:
Printable View
منم ادت کردم . ولی یه سوال بدون runes چه جوری بازی می کنی؟ :Oنقل قول:
تو اد لیستم هستی اما فک کنم ساعت انلاین بودنمون جور نیست :31:نقل قول:
من shahriar ام تو بازی
ممنون اره شما اد داشتم ولی نمیدونستم شماید :31:
حالا دوستان هماهنگ تر میخوان بشن جناب احمد رضا یک برنامه داد (که دستشم درد نکنه) به اسم TeamSpeak 3 Client من این نصب کردم و 6 تا از دوستان اونجا انلاین هستن تا الان چندین دست زدیم
یه ای پی پورت میدیدم وصل میشیم به لابی و اونجا میتونیم چت متنی صوتی باشه که موقع بازی هماهنگی بالا میبره و کلا که همه ایرانی که خیلی بهتر میشه بازی ........
حس این جور بازی خیلی بهتر واقعا با یوزر غریبه(نامحرم :39:) ادم بازی میکنه فقط حرص میخوره .....................
بگیرد هماهنگ کنیم البته اینجا همه east ..... کلا چقدر یوز ایرانی هست من نصف add که کردم همه ایرانی 30 40 تایی میشن :31: همه رتینگ دار و لول بالا :27: ماشال... دیگه سرم دارشم خودم بعد احمد رضا :27:
-------
راستی میخوام یک سری توضیحات از بازی بدم برای اشنایی بازی که تازه وارد خوب همین جا میزارم همه کمک کنن سوتی ندیم البته فقط برای تازه کارا نیست کلا کاربردی باشه
همتون نامردین از دَم :دی پس west یا چی؟؟؟:دی
تنها راه این که 2800 RP بدی بیای اینور :27:نقل قول:
همتون نامردین از دَم پس west یا چی؟؟؟
راستی این chap select چطوریاست؟
مثلا یکی میره mid اینارو میدونم اما ad carry و ....
چطوریا برای ranked؟
همش از دستم عصبانی میشن من بیشتر ezreal یا caitlyn بازی میکنم میگن یه چیز دیگه بردار
خب بلد نیستم با بقیه که....
اصلا چطوریه اصول تیم چیدنشون؟
معمولا یکی ساپورت میشه یکی تانک یکی جانگل یکی برای وسط بر میداره یکیم آف تانک(اگر اشتباه میگم درست کنید بچه ها)نقل قول:
آریا فکر کنم منو توام باید بریم east اینجوری نمیشه:(
به قران قسم به جون خودم همین الان رنکد تموم شد
من darius بودم با فیورا top
score man 4/6/8
male fiora 3/10/4
یعنی اینقدر نوب زیاده تو این لعنتی باره اول و دوم نیست که
دفعه پیش یارو mf بود surge برداشته بود با revive
میگفت Iam Trolling ....
مسخره بازی پشت سرهم!!!!
یا کاپیتانه میاد Soraka رو بن میکنه shen رو بن نمیکنه!!!آدم چی بگه؟
درست میگین با غریبه بازی کردن دیگه فایده نداره باید با رفیقامون بازی کنیم
حتی اگه باختیم هم میدونیم که تقصیر هممون بوده نه یه غریبه .....
نمیدونم عرفان بریمeast باید از اول شروع کنیم! دوباره چمپ بخریم
rune بخریم! من اینهمه خرج این اکانتم کردم زورم میاد .....
توی elo hell که شما هنوز توش گیر کردید (و انشالله خدا همه رو ازش خلاص کنه ) بیشتر بحث Lane ها هست...
که معمولا افراد بر حسب elo هاشون انتخاب میکنن...در این elo فقط کلمات top , carry , mid , jungle , sup رد و بدل میشه...
ولی در elo های بالاتر به بحث های کانتر و combo و late game , early game , cc , harrass , raid هم بر میخورید!
ولی توی این elo تنها چیزی که بازی کردنشو توصیه می کنم یه چمپ تانکیه! جواب میگیرین!
مشکلی اکثر اوقات همین تانک به نظر بیشتر مواقع اف تانک جواب نمیده نمیتون کار تانک بدن DPS خوب نباشن مثلا rivan باشه بازی اون stable از دست میدهنقل قول:
پيش فرض
توی elo hell که شما هنوز توش گیر کردید (و انشالله خدا همه رو ازش خلاص کنه ) بیشتر بحث Lane ها هست...
که معمولا افراد بر حسب elo هاشون انتخاب میکنن...در این elo فقط کلمات top , carry , mid , jungle , sup رد و بدل میشه...
ولی در elo های بالاتر به بحث های کانتر و combo و late game , early game , cc , harrass , raid هم بر میخورید!
ولی توی این elo تنها چیزی که بازی کردنشو توصیه می کنم یه چمپ تانکیه! جواب میگیرین!
الان میخوام Volibear و Maokai بگیرم خوب جواب میدن تو رانک ........
Ezreal که Carry هست ad Carry یعنی add Carry ..... برای رانک عالی....
این دیگه چه مودلی بود این چیزا میبینی بیا بیرون leav بده :27:نقل قول:
یا کاپیتانه میاد Soraka رو بن میکنه shen رو بن نمیکنه!!!آدم چی بگه؟
همین اوایل 5 تا اول win گرفتم بعد ازاون بخاطر همین موارد همش loss زیاد شده رسید به 21 دیگه اخرین بار فقط یک jena رفتم بردیم :31: