نقل قول:
دوست من چند روزه پست دادم کسی جواب من رو نمیده خسته شدم این جمله رو بکار بردم کسی غیرتی بشه جواب بده به سوال هام
:10:
نقل قول:
دوست من چند روزه پست دادم کسی جواب من رو نمیده خسته شدم این جمله رو بکار بردم کسی غیرتی بشه جواب بده به سوال هام
:10:
مصرف یاتریش یک مقدار بهتر شده و در ضمن نمودار برای باتریشو مصرف های مختلف گذاشتهنقل قول:
صداش به نظرم فرق خاصی نکرده
ولی موقعی که از 2.2 آپدیت شد به 2.2.1 کیفیت تصویر بالاتر رفت و رنگهاش بیشترو شفافترو زنده تر شد و کیفیت فیلمبرداریش بهتر شدو 30 فریم فیلم میگیره قبلش کمتر بود.تو 2.3 هم که باتریش بهتر شده و یه سری منوهاش و اینا یه چیزایی بهشون اضافه شده
سنس 3 میخوام بریزم؟چجوری باید بریزم Dead Space جان؟
راستی جریان این مارکت چیه؟
دوستان عزیزم سلام من از این گوشی خوشم اومده به نظرتون بخرم ؟
1. صداش کیفیتش در چه حدی هست ؟ خش خش داره اسپیکرهاش یا بمه صداش تنظیمات داره ؟
2. بلندی صداش در حد چه گوشی هست بقیه گوشی ها اچ تی سی این مشکلو دارن اصلآ صداش مانند دیزایر معمولی ضعیفه ؟
3. کیفیت عسک برداریش و فیلم برداریش چطوره کسی یک عکس با دوربینش میگیره بزاره ممنون میشم ؟
4. وب گردی باش خوب هست ؟
5.باطریش چطوره ؟
7.وضوحیت صفحه نمایشش چطور هست ؟
8. راستی پیامک فارسی توش میشه تایپ کرد؟
9.در کل نظرتون چیه کدام گوشی رو معرفی میکنید و معایب گوشی از نظر شما که دارید این گوشی رو چی هست ؟
10. با تشکر فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صداش از دیزایر معمولی یا ایکس 10 کمتر هست یا ؟
و یکی لطف کنه با دوربینش عکس بگیره بزاره اینجا ممنونم .
به به ، میبینم که تو هم داری از نوکیا کوچ میکنی!!!:8::8:نقل قول:
ولی من توصیه میکنم یه نیم نگاهی هم به گلاکسی اس بندازی!
من وقتی میخواستم بخرم ، بین این و گلاکسی اس مونده بودم که آخرش گلاکسی برداشتم!
بنظر من که قابل مقایسه نیستند! به هیچ عنوان،
کیفیت نمایشگر(ُSUPER AMOLED که روی گلاکسی هست ، نمایشگر LCD این گوشی رو بعنوان میان وعده نوش جون میکنه:31:)
قدرت پردازش خیلی قویتر!(Adreno 205 که روی این گوشی هست آشکارا از PowerVR SGX540 که روی گلاکسی هست شکست میخوره! )
گلاکسی حدود 20% نازک تر و 38% سبکتر هست!
باطری گلاکسی حدود 32% بیشتر در مکالمه مداوم دوام داره.
بلوتوث گلاکسی ورژن 3 هست ولی این 2.1
و...
کلا گلاکسی بهتر هست!:5::21::8:
من برم، حالا طرفدارای HTC Desire HD میزیرن سرم!:11::10:
من رفتم، بای!!!:21::21:
سلام میشه لطفا روش استفاده از vpn گوش رو بگید من از سیم کارت ایرانسل استفاده می کنم
سلام داداش حالت خوبه چه خبرها بعد از مشکلی که واسه ایکس 6 من با نمایندگی و شکایت از نوکیا کشید به دبی وووووو و بعد از چند ماه شکایت و تهدید دفتر نوکیا در ایران و تعویض گوشی من و دادن گوشی اک بهم و همون موقع فروختمش و با دیدن نوکیا که گوشی n8 اون تعدادیش به دلیل اشکال در خط تولید خود به خود خاموش شدند و نمایندگی پاسخگو نبود و مشکل ان 8 و سی 7 در قاطی شدن رنگ ها در صفحه نمایش و گوشی های بی کیفیت این کمپانی و منسوخ شدن سیمبیان من روی به گوشی با سیستم عامل آندروید آوردم با اینکه ملاک من وب گردی و صدای بلند گوشی بود و از ظاهر گوشی گلکسی سامسونگ خوشم نمیاو ولی دوست من گلکسی داره و واقعآ گوشی عالی هست من از تبلت سامسونگ خوشم میاد ولی بزرگ هست و ایکس 10 سونی اریکسون و اچ تی سی دیزایر و اچ دی سی دیزایر اچ دی و گوشی جدید اچ تی سی که تو آنتن دهی مشکل داره نمی دونم چه کنم .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز در قسمت setting , wireless & network, vpn داره البته با gprs سرعتش پایینه
داداش جک گفتی خیلی خندیدم!!!اصلا اون galaxy اسم سامسونگ ش کافیه برای همه(لا اقل برای من)که نرن سراغش!!!ولی دمت گرم انقدر مقایسه ات خنده دار بود تا یه ربع داشتم می خندیدم!!!!نقل قول:
کلا گوشی زیاد عوض کردم ولی مثل Desire HD و Sensation تا حالا ندیدم!حتی میتونم به راحتی بگم آیفونو میزارن تو جیبشون...
1.از اون دالبی و اس ار اس ش که گفتن نداره معلومه دیگه!ولی صداش کلا یه ذره ضعیفه ولی کیفیتش عالیه...ولی یادت باشه داری htc میگیری نه Sony Ericsson و ضبط صوت...هر کدوم کلاس خاص خودشو دارهنقل قول:
2.صداش از دیزایر ضعیف تره یه مقدار...ولی صداش کیفیتش واقعا خوبه
3.عکس برادریش در شب ضعیفه چون Night Mode براش تعریف نشده...ولی فیلم برداریش و عکس برداریش فوق العاده است...عکس هم برات میزارم پایین پستم...
4.آسان و جذاب و کاربردی و ساپورت دایویکس و فلاش پلیر دیفالتشم که کامل میکنه تجربه ی وب گردی رو!
5.باتریش یه روز دوام میاره ولی در کل یه مقدار برای من کم بود و رفتم 40 تومن هزینه کردم و یه 3000 خریدم...الان تا 3 روز فیکس جواب میده.
6.یادت رفته بود شماره بزاری!
7.واقعا عالیه و وقتی که Brightness اشو میزاری روی HIGH واقعا به عنوان میان وعده میخوره گالکسی اس رو(تیکه ی اون دوست عزیزمون بود که معلومه با نمایشگر این گوشی اصلا کار نکرده و یه راست رفته گالکسی خریده!)
8.بله میشه به شرطی که رام خاورمیانه و کشور های عربی روش نصب باشه.
9.عیبی که نداره زیاد من فقط مشکلم باتریش بود که عوض کردم...الان راضیم...
10خواهش