-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هجوم بازدیدکنندگان به روستای فرانسوی بوگراش در هفتههای اخیر خبرساز شده است.
گفته میشود افرادی که راهی این روستا در دامنه کوهستان پیرنه در جنوب فرانسه شدهاند، نگران پایان دنیا هستند و به دلایلی که به نظرشان قانعکننده میرسد، اعتقاد دارند که اگر در این روستا در پای کوه پناه بگیرند، از نبرد آخرالزمان یا همان جنگ خیر و شر در پایان دنیا در امان خواهند ماند.
آنها باور دارند که این جنگ کمتر از ده روز دیگر در ۲۱ دسامبر (اول دی) امسال رخ میدهد.
این هیجان، ساکنان آمریکا تا روسیه و چین را فراگرفته است.
گزارش شده است که فروش چادر و سرپناه موقت به جز مناطق توفانزده آمریکا در دیگر ایالتها و شهرها افزایش یافته است.
مردم در بخشهای مختلف روسیه هم به خرید مواد غذایی کنسرو شده و بستههای کبریت روی آوردهاند.
قیمت شمع در سیبری چند برابر شده و حتی مغازهداران برخی مناطق گفتهاند که ذخیره بستههای نمک در انبارهایشان تمام شده است.
برخی شرکتها هم در فرصتی که فراهم شده است، بستههایی را ویژه " نجات در آخرالزمان" میفروشند.
در این بستهها به جز کبریت و کنسرو، یک شیشه ودکا، صابون و تکهای طناب هم گذاشته شده است.
مردم چین هم به خرید شمع روی آوردهاند.
براساس برخی گزارشها، اغلب پروازها از آمریکا به فرانسه کاملا رزرو شدهاند و بیشتر مسافران هم بلیتهای یکطرفه گرفتهاند.
منبع : BBC
-
سلام دوستان . دیگه همه ی گفتنیها گفته شد. نظرتون چیه دیگه بشینیم و منتظر بشیم تا شنبه دوم دی . اگر که خبری نشده بود , موافقها دیگه حرفی برای گفتن ندارند و مخالفها میان اینجا و حسابی گرد و خاک میکنند . اگر هم که درست از آب در اومد خدا هممون رو رحمت کنه و بیامرزه . :20:
-
داره برف میاد؛ مسلماً پایان نزدیکه با این اوصاف...
^ پست پرمحتوا
در راستای پست های "غیر حاشیه ای"...! :jealous:
-
هر چی بخاری و شومینه و رادیاتور و.. روشن میکنم بازم سردمه.حتما عصر یخبندان شده و ما میمیریم:دی
هیچ باکی از مرگ نیس!
-
راستی نکنه از این جریان بر علیه ایران سوء استفاده بشه؟ مثلا یه موشک بکوبن وسط تهرون؟
با این اوصاف واجب شد جامع جنگ بر تن کنم
:دی
-
این چند روزی رو مدیران اسپم هارو نپاکن :31:
بچه ها اینجا هم گرمساره سالی یکی دوبار بیشتر بارون نمیاد
ولی الان سه شبه یه بند داره میاد
هممون میمیریـــــــم:n02:
راستی ما آخر نفهمیدیم 4:30 صب دنیا تمون میشه یا 11:11
-
منم میرم درکه نزدیک کوه دوشاخ پناه میگیرم خودم چند بار اشیا پرنده باچشام دیدم خیلی کوه عجیبیه هرکی م خواست بیاد :n02:
-
بعضیا میگن
ساختگیه
ایراد از لنز دوربینه
مشکل پخش نور در سطح ابرها است
به خاطر جو زمینه
و عده ای می گن
اینها همان نشان نزدیک شدن نیبیرو یا همان اریس یا همان سیاره X یا UB313 می باشد
و گرم شدن زمین در اثر گازهای گلخانه ای دروغی بیش نیست برای سرپوش گذاشتن بر روی نزدیک شدن این سیاره که در مداری 3600 ساله به دور خورشید می گردد
تاریخ پر ابهام بشریت در 3600 سال پیش اثبات چنین موضوعی را سخت می کند
ولی گردش بعضی از اجرام آسمانی به دور خورشید با مدار نامتقارن چیز عجیبی نیست
مثل دنباله دار هالی با 76 سال مدار گردشی به دور خورشید
مگر نه اینکه کشف ظهور مجدد این دنباله دار در ابتدا از طریق همین تاریخ نگاری گذشتگان میسر شد
-
تعداد افرادی که در این نظرسنجی به گزینه ی "بله" رای دادند 66 نفر.
به نظر شما این عدد عجیب نیست ؟ :n02:
درصد رو هم نگاه کنید زده 13 درصد ....
آقا من رفتم یکی از خونه های این یارو مرد چینی رو بخرم کسی خواست بهم خبر بده
-
چرا عجیبه ؟ یعنی باید درصدش بیشتر باشه ؟