َشبکه زاگرس زیر نویس کرد داریوش یزدانی مهاجم سایپا به شیرین فراز پیوست:5:
Printable View
َشبکه زاگرس زیر نویس کرد داریوش یزدانی مهاجم سایپا به شیرین فراز پیوست:5:
به نظر شما بازيكن خوبيه؟ من كه ازش خوشم نميادنقل قول:
آخه مي دونين شيرين فراز اونو به قيمت 200 ميليون از سايپا خريده كه نمي ارزه
200 ميليون ريال ديگه ؟ :27:نقل قول:
كرمونشاه و 200 ميليون تومن پول .... !!!؟.. . !؟؟!؟. .. ؟!؟؟؟!. .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي يك فوتباليست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كرمونشاهي ها بعيد هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اين تيم اسپانسر خوبي داره . حالا كجاشو ديدي.....
بهتر از اين عتيقه پيدا نكردن بخرن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
200 تا يه تومني هم زيادشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخواد ميتونه كل پرسپوليس رو بخره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازیکن خوبی نیست
امشب تو برنامه 90 گفته شد ستار همدانی و اصغر شرفی به کادر فنی باشگاه شیرین فراز پیوستند:5:
بابا چند تا بازیکن توپ نمیخرن بترکونن
عزيز دلم جواب حرف شما رو وقتي پرسپوليس اومد كرمانشاه شيرين فراز ميدهنقل قول:
هرچی بازیکن فسیل شدست فرستادن کرمانشاه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این محمودی رو من میترکونم اگه شیرین فراز ببره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا خوندم که فراز کمالوند مربی شیرین فراز میخواد بره تراکتور سازی:20:
نقل قول:
عزيزم
از قديم گفتن آرزو هاي محال ممكن بر جوانان عيب نيست :27:
حالا كه اين جوري شد يك چارتر ميگيرم دربست ميام كرمونشاه :5: