یکی بیاد جواب بده چرا دایی بعد هر باخت میگه من این تیم رو قهرمان میکنم !! با کدوم بازیکن ؟؟ با کدوم تاتیک ؟؟ فردا تواسیا چه خاکی تو سر بریزیم .
Printable View
یکی بیاد جواب بده چرا دایی بعد هر باخت میگه من این تیم رو قهرمان میکنم !! با کدوم بازیکن ؟؟ با کدوم تاتیک ؟؟ فردا تواسیا چه خاکی تو سر بریزیم .
من از دایی اصلا خوشم نمی یاد ولی باید بهش فرصت داد
یا رومی روم یا زنگی زنگ
به قولی اگه سفره ای پهنه اینقدر بخوره که بالا بیاره ولی بعدش بره و دیگه پشت سرش را نگاه نکنه نه اینکه از مربی گری بردارنش بشه مدیر فنی یا سخنگو ی تیم یا آبدارچی یا ....
پرسپولیس این همه ستاره داره که تو سال های اخرن
ولی این چون دوست داره خودش تنها ستاره تیم باشه همه را از تیم رونده بطوری که هیچ پرسپولیسی سابقی نمیخواد برگرده تیمش
اینو با استقلالی های سابق مقایسه کنید که همه میخوان برگردن تیمشون
دقیقا حرف دل منو زدی باید مشخص بشه بعضی ها ایا در حد ابدارچی هستن که این همه ادعا دارن یانه . منم موافقم باید به دایی فرصت داده بشه یا خودشو نجات بده یا ثابت کنه چیزی بارش نیست .نقل قول:
البته در اين مورد (اخلاق بد دايي) هم يه كم اغراق شده دايي از نظر رفتاري خيلي تغيير كرده نديدن اين بي انصافيهنقل قول:
فراموش نكنيد خودش رفت دنبال تاتار كه خيلي زود جدا شد نه به خاطر بد اخلاقي دايي بلكه به خاطر سرمربيگري راه آهن
فعلا دوره بدشانسي هاي داييه
كه بخشي از اين بدشانسي ها رو خود دايي با بعضا تعويضها و تركيبهاي اشتباه باعث شده
این اسمش بد شانسی نیست .این اسمش عدم توانایی اداره تیم هستنقل قول:
دوست مننقل قول:
اگه منظورتون مهدوي كيا و كريمي يا امثال معدنچيه
پس من ممنون دايي هستم كه باعث شده اين بازيكناي تموم شده به پرسپوليس برنگردن
خداييش هر بار ميشنوم قراره مهدوي كيا يا كريمي برگردن خدا خدا ميكنم اين اتفاق نيفته
مگه كريمي وقتي بعد از مدتها به پرسپوليس برگشت چيكار كرد
اگه حالا پرسپوليس داره 7 يا 8 تا باخت مياره با اومدن اين بازيكناي خالي شده يه ليگ رو ميبازه و از دست ميده
در مورد كريم هم برعكس نظر خودش كه ميگفت آماده بود من توي چند بازي كه اومد داخل اصلا آمادگيي نديدم
كريم بايد بعد از پايان فصل گذشته خداحافظي ميكرد
واقعا اميدوارم پرسپوليس براي عبور از بحران به عقب برنگرده
عرض شود که فوتبال اونایی که کگفتی تموم نشده . کریمی نصف بیشتر بازیهای استیل تو این فصل رو بازینکرده ( مصدومیت ، محرومیت ) در ضمن کریمی پارسال تنهایی تیم استیل رو بالا کشید وخودشم بهترین بازیکن لیگ شناخه شد.نقل قول:
اما درمورد بازیگشتش به پرسپوئلیس بعد از 8 سال
ولا فوتبال ورزش تیمی هست و یک نفر هر چند قوی باشع ولی نمیتونه یک تنه جور همه تیم رو بکشه . کریمی مثلا به اندازه 3 نفر بازی میکنه ولی به اندازه 8 نفر دیگه که نمیتونه بازی کنه. مثال برات میزنم مثلا همین جام جهانی 2010 آرژانتین مسی بهترین بازیکن حال حاضر جهان رو در اختیارداشت حالا بیایم بگیم مسی بازیکن خوبی نیست چون اگه بود ارژانتین باید قهرمان میشد. اما شما باید به بقیه پست های تیم از جمله مدافعان هم توجه کنی و.... این مقدمه رو گفتم تا مطالب زیر رو داشته باشی
1- اولا کریمی از هفته 8 به پرسپولیس پیوست
2- علاوه بر این کریمی 6 بازی پرسپولیس در لیگ را به خاطر (غالبا مصدومیت -محرومیت ) از داست داد که پرسپولیس در این دیدارها از 18 امتیاز 2 امتیاز گرفت
نتیجه : وقتی که بازیکنی در قواره کریمی 13 هفته با تیم نباشه قهرمان نشدن تعجبی نداره هر چندد کریمی باهمون تعداد بازی بهترین بازیکن لیگ شد والبته فصل بعد هم همینطور بهترین بازیکن لیگ . در مورد جام باشگاههای اسیا کریمی دربازی با الشارجه 1 گل و2 پاس گل داد .در بازی رفت با لغرافه 2 پا گل در بازی برگشت به تنهایی جلوی الرافه بازی کرد طوری که روز نامه ها نوشتن الغرافه 5 کریمی 1 حالا اگه بازیکنای دیگه تو پست های خودشون به خصوص خط دفاعی مشکل داشته باشن مسلما از دست کریمی کاری برنماید همونطوری که از دست مسی بر نمیاد.
درمورد جام حذفی پرسپولیسی که نتایجش به کریمی وابسته بود چون کریمی دربازی با پاس تمرینی نکرده بود وبعد از مدتها مصدومیت تو اون بازی رفت ونتونست بازی خودشو انجام بده متعاقب اون پرسپولیس تو خط حمله و هافبک به مشکل خورد و نتیجه رو واگذار کرد .
+
داستان حذف تیم ملی از جام جهانی 2010 به خاطر لجبازی دایی با جادوگر رو اضافه کنی متوجه میشه که بیراه حرف زدی
دوباره بحث دایی و کریمی!
لطفا همینجا تمامش کنید
نقل قول:
دگمه تشكر نداشت..!
یاشاسین تراکتور.....:40: