-بايد قسمت control panel برين و با توجه به گرافيكتون قسمت هاي صدايي رو چك كنيد مثل : Realtek HD Sound Effect Managerنقل قول:
-در مورد allshare هم بايد وسايلي داشته باشين كه قابليت رو داشته باشه مثل بلوري پليرهاي سامي گوشي هاي سامي و...
-بايد قسمت control panel برين و با توجه به گرافيكتون قسمت هاي صدايي رو چك كنيد مثل : Realtek HD Sound Effect Managerنقل قول:
-در مورد allshare هم بايد وسايلي داشته باشين كه قابليت رو داشته باشه مثل بلوري پليرهاي سامي گوشي هاي سامي و...
با سلام
آِا مدل c7000 46inch داراي ----t است يا نه اگر است بيد نرم افزار براي فعال كردن آن ريخته شود يا نه
گوشیم htc desire هست، نمیشه؟نقل قول:
می تونی از کابل هم استفاده کنی مستقیم یا اگر مودم adsl داری با کابل تلویزیون رو به مودم وصل کن و از طریق وایرلس لپ تاپ یا گوشی تصاویر رو از تلویزیون ببیننقل قول:
-متاسفانه اين مدل گويا قابليت دريافت شبكه هاي ديجيتال رو ندارهنقل قول:
اگر لطف کنید این روش رو توضیح بیشتر بدین.نقل قول:
من مودم وایرلس دارم.
نقل قول:شما تاپیک بالا رو بخون اگر سوالی داشتی همونجا بپرس من فقط با گوشی امتحان کردم و جواب داد برای کامپیوتر باید برنامه بریزی که در تاپیک بالا درباره اش بحث شدهکد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=395942
-با اجازه ابی عزیزنقل قول:
دوست من شما میتونین با یه مودم وایرلس/روتر/اکسس پوینت هم اینکارو انجام بدین .من با استفاده از یه مودم /روتر مارک PivAvid که اکسس پوینت هم نیست هم از اینترنت تی وی و هم همین مورد شما رو روبراه کردم. تاپیکهای خوبی برای این کار هست ازجمله این یکی:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942[/HTML]
امیدوارم کمکی بهتون بکنه
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
حامد جان من با استفاده از لپ تاپ تونستم . ولی خودمو کشتم با گوشی نشد که نشد .گوشی من یکیش HTC-Diamond2 که WI-FI داره و یکی دیگه ش هم Samsung i8910 HD . این سامسونگه DLNA هم داره ولی یا من نتونستم راهش بندازم ( که پدرمو درآورد و نشد) یا عیبی موردی چیزی هست که جواب نداد اگه تجربه ای در اینمورد داری ممنون میشم منم راهنمایی کنینقل قول:
ارادت:11:
باسلام
تلويزيون C7000 و پلير BD-C6900 كدوم زيرنويساي فارسي رو پخش مي كنند؟با كدوم پسوند؟
بهترن نرم افزار تبديل زيرنويس چيه؟
با تشكر:11:
c7000 موردي نداره در زير نويس فارسي بدون مشكل اجرا ميكنه ( SRT )نقل قول:
-نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كافيه گوگله كنيد