اسپانيا و هلند هر دو باحالن واسه من زياد تفاوت نداره كي قهرمان شه---واسه من جام جهاني تقريبا تموم شد----
Printable View
اسپانيا و هلند هر دو باحالن واسه من زياد تفاوت نداره كي قهرمان شه---واسه من جام جهاني تقريبا تموم شد----
سلام بچه ها !
برد فوق العاده اسپانیا با تاخیر تبریـــــــــک : ایکس
عالی بودن........دم همه بچه ها مخصوصا ژاوی و پویل , تماشاگران اسپانیا , طرفدارا , 8 پا و همه گرم.......حتی شما دوست عزیز :31:
ایشالا فهرمانی
هورااااااااااااا
یاه یاه جرمنها فکر کردن ما کم الکی هستیم توهم زده بودن توهم مارادونایی یو یا یا
فکر کردن دو تیم بی برنامه آرژانتین و انگلیس رو زدن خیلی کار کردن.
تبریک تبریک
دوستان رفتیم برای فینال
تیم آهسته و پیوسته اومده بالا، فینال رو هم همیونطور کار کنه، یک جام قشنگ رو می بره خونه، فقط باید یکم دل بوسکه با اینها صحبت کنه، ضربات آخر رو دقیق تر بزنند، یکم هم بیشتر پاس بدند! :دی
دیشب اینکار رو می کردند، انتقام همه ی تیم های 4 تایی رو گرفته بودیم.
دمشون گرم!
ایول
واقعا خوشحالم از برد اسپانیا
دارم به اون چیزی که دوس داشتم می رسم
:40: قهرمانی اسپانیا :40:
جالبه کسایی الان دارن اینجا میان طرفداری اسپانیا رو میکنن و خوشحالن که بردن که از اول این تاپیک تا الان یه پست هم ندادن !!!
اقایون طرفدار واقعی اسپانیا . بردین که بردین .اصلا خوب شد که بردین :31:
تبريكات.....
دوستان گفتم که اسپانیا میبره آلمانو ... من به پیشگو ها اعتقاد دارم و در ضمن قبل از جام جهانی یک مرد پیر که پیشگو بود گفته بود ( قبل از شروع جام جهانی ) اسپانیا با تک گل یک بازیکن بازیهای آخر رو میبره ... منم تا حالا دیدم که اون چیزی که گفته حقیقته ...
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
دوست عزیز ، من خودم جدیدن فهمیدم تو اینجا اینقدر پست زیاده و هر تیم یک تاپیک داره ... آخه من کلن به تاپیک های نرم افزار و بازی و ... سر میزنم ...:11:نقل قول:
همتونو دوست دارم . تبریک تبریک . نتونستم زودتر بیام تبریک بگم . ایشاالله در موردی قهرمانی حرف بزنیم .
درود
بچه های اسپانیایی م از طرفدارای آلمان هستم اما بازی دیشب تیمتون را تحسین می کنم. ولی هیچی از ارزش های آلمان کم نمی کنه.
فقط نمیدونم چرا این برد های یک هیچ منو یاد مورینیو میندازه. خیلی ازش بدم میاد
دوست داشتم مولر هم بود و به تجربه هاش اضافه می شد این پسر 20 سالو چند روزشه از منم کوچیک تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد داورم بحثی نمی کنم. فقط می گم کلوزه با 2 خطای معمولی در بازی با صربستان اخراج میشه اما آلونسو با چند خطای خشن از جمله تکل از پشت روی خدیرا حتی کارت هم نمیگیره!
طرفدارای آلمان ناراحت نباشید. تیم ما با حضور در جمع 4 تیم برتر پر افتخار ترین تیم تاریخ جام ها شد.
با بازی آینده المان به رکورد 99 بازی در جام های جهانی میرسه که هیچ تیمی نداره.
آلمان 15 دوره حضور داشته و 12 بار جزو 4 تیم شده و 7 بار در فینال بازیه کرده و 3 بار هم قهرمان شده.
آنچه در این جام تا امروز نصیب آلمان شد:
مجموع امتیازات این تیم از عناوین کسب شده این تیم را پر افتخار ترین تیم جام جهانی قرار داد.
با این بازیکنا مطمئنم 2012 در جام اروپا و 2014 در برزیل جام مال ماست.
و در آخر تبریک به اسپانیا به خاطر بازی خوبش.....