گفت چي؟؟نقل قول:
باقلنامه چي؟
يعني چي؟؟
متوجه نشدم؟:18:
Printable View
گفت چي؟؟نقل قول:
باقلنامه چي؟
يعني چي؟؟
متوجه نشدم؟:18:
نه بابا من فقط دوست دارم به بچه هايي كه درامدشون كمه و اينترنت زياد استفاده ميكنن كمك كنم جايه اينكه هم پوله تلفن بدن هم پوله كارت اينترنت با ماهي 10 هزار تومان يه خطه شبانه روزي داشته باشن من خودم سه ماهه كه گرفتم ولي هنوز پولي به آسيا تك ندادم صداشونم در نمياد منتظرم بيان دستگيرم كنن دمشون گرم بابا اينا چه باحالان البته برايه ماهه سوم تمديد نكردم يعني الان اينترنت ندارم ديگه :19: :19: :19:نقل قول:
ببين با صاحبخونه تون صحبت كن البته قشنگ توجيحش كن چون اكثرا خرفت هستند و وقتي بهشون ميگي فتوكپي شناسنامه بدين فكر بد ميكنن و وقتي باهاش صحبت كردي و اگر موفق شدي به ماه هم بگو بعد فتوكپي شناسنامه اش رو به همراه آخرين قبض پرداختي تلفنتون بده به آسيا تك دقت كن كه تلفنه خونتون به نامه هر كس باشه بايد فتوكپي شناسنامه همون فرد رو بدي به شركتنقل قول:
معمولا صاحبخونه ها ببخشيد زن ذليل تشريف دارن و تلفنه خونه به نامه خانومشونه اگه به نامه خانومش باشه خدا به دادت برسه برات دعا ميكنم
سعي كن مودم رو قرضي بگيري يا خودت بخرينقل قول:
منم با این موافقمنقل قول:
حرف نداره آسيا تك ما تو رسالت هستيم منطقه بينه 8 و 4 خيلي باحاله آسيا تك من فقط زنگ زدم گفتم اي دي اس ال ميخوام دمشون گرم خودشون پيك موتوري به هزينه خودشون فرستادن در خونه گفتم مودم ندارم سريع با پيك موتوري به خرجه خودشون مودم فرستادن در خونه گفتم پولش گفتن يه ماهه اول مجانيه منم گفتم دمتون گرم پس يه 128 بدين 128 دادن منم حالش بردم يك ماهه اول داشت تموم ميشد با خودم گفتم برم بگم نميخوام ديگه كه پول هم از نگيرن ديدم نامردي زنگ زدم گفتم چند گفتش 128 داريم ماهي 20 تومان ديدم زياده گفتم كمتر چي دارين گفتش 64 داريم 10 هزار تومان منم گفتم دمت گرم بده بياد عجب صدايي داشت دختره ماهه دوم شروع شده زنگ زدم گفتم خانومك من ميخوام پول 10 تومانه اينترنت رو جلو جلو بپردازم گفت عجله نكن گفتم نه عجله ندارم ميخوام جلو جلو بدم 1 ساعت بعد پيك موتوري زنگ خونمون رو زد گفت از آسيا تك هستم پولش و دادم بابا دمش گرم آسيا تك خيلي با مرامند اي ول اي ولنقل قول:
دمش گرم بخدا آسيا تك فقط آسيا تك حرف نداره
سلام سپاهي خوبينقل قول:
من يكي از دليلايي كه تمديد نكردم اين بود كه شنيدم بعد از چند وقت كه مودم رو غرضي بگيري ديگه پس نميگيرن ازت راست ميگن من سوال نكردم ازشون الان برا من شده سه ماه حالا چيكار كنم تو چيزي ميدوني ؟؟؟ميشه جواب بدي ؟
من راستش مودم رو خودم خریدم فکر کنم از شما یه چک به مبلغش می گیرن به عنوان ضمانت که شما سالم بر گردونین وقتی هم برگردوندین یه چیزی کم می کنه بقیه پول رو می ده شما چون قرار داد می بندین دیگه کاری نمی تونن بکنن
خوب منم پوله نقد دادم 40 هزار تومان خوب ولي بعد از يه مدت ديگه پس نميگيرن حتي اگه سالم باشه درسته؟
مگه قرار داد نبستی خوب اونا موظف هستن بقیه یولت رو بهت بدن بهشون بگو قرار دادشون رو بهشون یاداوری کن کسی بودن توی همین جا اگه اشتباه نکنم اونا از پارس انلاین بودن اونا هم همین مشکل رو داشتن ولی وقتی متذکر شودن یعنی داد و بی داد کردن خودشون می فهمن که شما می دونین