درسته همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه ، (البته بعضی یوزرهای قدیم با سایت قدیم هم درست نشون میده)نقل قول:
همون اول دو ماه حجمت رو داری...
Printable View
درسته همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه ، (البته بعضی یوزرهای قدیم با سایت قدیم هم درست نشون میده)نقل قول:
همون اول دو ماه حجمت رو داری...
سلام
لطفا يكي از دوستان لينك ليست قيمتهاي مخابرات شهر اراك رو بذاره ممنون
احتمالا باید همین باشه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كساني كه توجشنواره مخابرات شركت كردند ساعت رايگان از 2 هست تا چند ؟
و اينكه با سرعت دو مگ شبي چقدر ميشه حداكثر گرفت ؟
ارزش داره از ساتيا بيايم مخابرات ؟
ساعت 2 تا هفت.نقل قول:
2.7
به نظرم داره، البته سرعت باید بیشتر از اینا باشه اما نیست اما از طرف دیگه ارزونتر از بقیه جاهاست.
من داشتم ریزکارکرد ها را می دیدم یه بار 1:30 قطع شده بود تا 2:00 که خودش قطع می شه زده شبانه! یعنی 1 به بعد شبانه؟
سلام.
به مکالمه ی تلفنی امروز من با پشتیبانی توانمند مخابرات گوش فرا ببینید !!
- دو نفر پشت خط میباشند لطفا منتظر بمانید. ( با خودم فکر کردم الان باید حداقل 5 دقیقه پشت خط باشم )
- ( بعد از گذشت 15 ثانیه یه خانم جواب میده ) بفرمایید ! :sq_11:
- سلام علیکم ! خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بفرمایید ! :sq_11:
- خانم میخواستم بدونم وضعیت سرعت سرویس 512 بنده درست نشد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سرعتتون چنده ؟
- درحال حاضر 65
- خب خوبه که 65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بله ولی سرویس 256 سرعتش دوبرابر منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آره اونارو انتقال دادیم ، 512 انتقال داده نشده هنوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- خب کی انتقال میدین سرویس منو ، لااقل بگین آینده ی نزدیکه ، آینده ی دوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نمیدونم ، چیزی به ما نگفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بله بسیار عالی خیلی ممنون از زحماتتون به هرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اوایل که 256 گرفته بودم سرعت دانلود من روی 30 کیلوبایت بود . شخصا رفتم دفترشون تا از نزدیک مشکل رو مطرح کنم.
میگم سرعت دانلودم پایینه .
بعد طرف گفت سرعت دانلودت مگه چقدره ؟!
گفتم 30 تا بیشتر نمیگیرم .
طرف با خنده گفت این که خوبه . !!!! :sq_6:
هستن بعضی ها که سرعتشون کمتر از اینه !!!! :sq_6:
جالبه ! نه !؟
والا من که از مخابرات 256 گرفتم، کف سرعتم 170 کیلوبیت برثانیست!!!!!!
حتی 700 تا هم (به صورت ثابت) دانلود داشتم!!!