بازی به خوبی کرایسی قبلی نیست
به نظرم گرافیکش سینمایی تر شده، ولی چندان بهتر نشده
کلا به نظرم گرافیک وارهد طبیعی تر از این بود
---
یه سوال، تو تنظیمات گرافیکی hardcore بهترین گزینه من هست، تو سون با کارت گرافیک 4770،مال شما چجوریه؟
Printable View
بازی به خوبی کرایسی قبلی نیست
به نظرم گرافیکش سینمایی تر شده، ولی چندان بهتر نشده
کلا به نظرم گرافیک وارهد طبیعی تر از این بود
---
یه سوال، تو تنظیمات گرافیکی hardcore بهترین گزینه من هست، تو سون با کارت گرافیک 4770،مال شما چجوریه؟
خندت نمیگرفت وقتی alien ها پشت در دیوار یا چیزای دیگه سنگر میگرفتن و بهت تیراندازی میکردن؟:39::39::39:نقل قول:
یا اینکه وقتی از دید بعضی alien بعداز اینکه دیدنت, دور میشدی بیخیالت میشدن؟:9::9:
یا اینکه از دیدن nano vision خندت نگرفت البته ببخشید thermal vision...:39::39::39:
امروز بالاخره بازی تموم شد خیلی عالی بود واقعا همونی بود که انتظار داشتم هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی . موسیقی و صدا گذاری هم که عالی بود فقط مقدار نسبتا زیادی باگ تو بازی دیدم که اصلا برای بازی مثل کراسیس خوب نیست ! نامرئی شدن تو بازی بیشتر کاربرد رو داشت برای من تقریبا میشه گفت حدود 70% بازی رو با این روش رفتم و کلا سعی میکردم زیاد درگیر نشم . گیم پلی بسیار روون و خوبی داشت و همچنین آزادی عمل بسیار بالایی هم داشتی تو بازی . از چندین روش میشد برای عبور کردن از یه محیط یا کشتن دشمنان استفاده کرد . من روی Veteran ـموم کردم بازی یه جورایی خیلی راحت بود فقط 2 مورد اونم اواخر بازی به مشکل بر خوردم که همون 2 مورد هم یه راهی برای راحت شدنش پیدا کردم . کلا اینکه خیلی عالی بود و یکی از بهترین تجربه هام بود تبریک به کرایتک به خاطر خلق همچین گرافیکی روی کنسول . قسمت آنلاین هم واقعا زیبا و جذابه
9/10
نبود:20:..............نقل قول:
***این اولین نقد و بررسی من از یک گیم هست که مینویسم و امیدوارم براتون جالب باشه!
امیدوارم باز هم در بخش گیم بتونم در این انجمن فعالیت کنم!***
------------------------------------------------
>>مروری به گذشته<<
سال 2007 بود که Crysis به بازار عرضه شد. اثری که با تکیه بر گرافیک بسیار بالا خود را مطرح کرد.
این گیم در زمینه های گیم پلی-داستان و ... نیز قدرتمند بود اما ضعف هایی داشت. برای مثال گیم پلی کمی آهسته دنبال میشد و داستان زیاد برآزنده ی همچنین عنوانی نبود.
ولی آنچه این گیم را مطرح کرد گرافیک فوق العاده و بدون رقیب آن بود که در حال حاضر در سال 2011 به خوبی میدرخشد و به راحتی با عناوین روز رقابت میکند و اکثر آن ها را شکست میدهد.
پردازش حجم انبوه گیاهان و درختان-بهره مندی از SSAO-سایه پردازی فوق العاده- تکسچر های با کیفیت- افکت های بسیار زیبا و ... باعث شده بود Crysis در میان گیم ها به خوبی بدرخشد.
البته این گرافیک اصلا به راحتی دست یافتنی نبود و حتی امروزه برای اجرا کردن آن در بالاترین تنظیمات باید سیستمی بسیار قدرتمند داشته باشید.
>>انتظارات<<
انتظارات از Crysis 2 بسیار زیاد بود و مخصوصا در زمینه ی گرافیک همه خواهان تکرار موفقیت Crysis 1 بودند و صد البته بر طرف کردن مشکلات نسخه اول.
با پخش شدن عکس و تریلر های اولیه معلوم شد که بازی از محیط جنگل بیرون آمده و با انتشار خبر عرضه Crysis 2 برای کنسول ها برخی میگفتند که نسخه ی PC قربانی نسخه کنسول شده و از گرافیک ضعیفی بهره میبرد.
سازنده:Crytek
منتشرکننده:EA Games
سبک:اکشن اول شخص علمی-تخیلی
موتور:CryEngine 3
و بالاخره با تمام حرف و حدیث ها Crysis 2 عرضه شد.
سایت های نقد گیم نمرات خوبی به Crysis 2 دادند و معلوم بود Crytek به خوبی کار خود را انجام داده.
آنچه که میبینید بررسی بنده این گیم هست که البته نسخه PC مد نظر هست.
>>گرافیک:
اگر با انتظار پیشرفت بسیار زیاد نسبت به نسخه ی اول و Warhead و دیدن گیمی بسیار متفاوت بازی رو شروع کنید کمی دلسرد خواهید شد.
گیم پیشرفت های زیادی نسبت به نسخه ی اول داشته و همچنین پسرفت هایی... البته این پسرفت ها اکثرا به خاطر بهینه سازی گیم صورت گرفته تا هم گیم بر روی سیستم های ضعیف تر بهتر اجرا شود و هم کنسول ها از پس اجرای مناسب آن برآیند.
نورپردازی و سایه پردازی گیم بسیار پیشرفت کرده و به جرئت قویترین سایه ها در صنعت گیم رو شاهد هستیم.
سایه ها یکنواخت و تیز نیستند و کاملا از نیم سایه تا سایه تشکیل شده اند.
نور های حجم دار هم عالی هستند و نور های به رنگ های مختلف صحنه های اعجاب انگیزی را به وجود میآورند.
نور پردازی بازی هنگام تیر اندازی و مخصوصا هنگام mini Boss Fight ها قدرت خود را نشان میدهد. وقتی آنها تیراندازی میکنند و موشک های نورانی که پرتاب میکنند اوج قدرت بازی در نور پردازی و سایه ها را شاهد هستیم.
مورد دیگر این است که احساس میشود آبجکت ها بر روی رنگ همدیگر اثر میگذارند و فکر میکنم این به سبب استفاده از Global Illumination هست.
افکت های آتش و آب همچنان زیبا هستند ولی پیشرفتی دیده نمیشود.
انیمیشن های کاراکتر های اصلی نیز بسیار عالی و روان کار شده اند.
یکی دیگر از نکات مثبت سبک شدن بازی هست و Extreme بازی کردن آن به مانند شماره اول محال نیست!
حالا به سراغ نکات منفی میرویم:
تکسچر ها کاملا ضعیفتر و بی کیفیت تر شده اند. در این زمینه کاملا شاهد پسرفت نسبت به بازی قبل هستیم.
تخریب پذیری هم کمتر شده برای مثال دیگر درختان قابل قطع شدن نیستند.
انیمیشن صورت کاراکتر های فرعی نیز بسیار مصنوعی و ضعیف کار شده اند.
البته شوکی هم به PC گیمر ها وارد شد و آن هم عرضه بازی بدون پشتیبانی از DX11 بود!
>>گیم پلی:
گیم پلی بازی بسیار زیبا تر شده و از همه نظر کامل است.
برای وارد شدن به میدان نبرد گزینه های مختلفی دارید. برای مثال میتوانید به حالت مخفی کاری و Cloak وارد شده و دشمنان را یکی یکی و با چاقو بکشید و یا حتی عده ای را به حال خود رها کرده و از آن منطقه بگذرید!
و میتوانید یک MG برداشته و با حالت Maximum Armor وارد جنگ شده و یک تنه مقابل یک گروه دشمن بایستید!
حس قدرت کاملا در این گیم حس میشود و این یکی از مهم ترین ویژگی های Crysis هست.
یعنی شما احساس میکنید که یک جبهه جنگ هستید و تک نفره از تمام سربازها و دشمنان قوی ترید!!
استفاده از قابلیت های نانوسویت هم اکنون خیلی سریع تر و دلنشین تر شده.
برای مثال برای بلند پریدن لازم نیست Maximum Strenght رو فعال کنید بلکه نگاه داشتن Space کافیست!
تعیین کردن E و Q برای قابلیت های نانوسویت ایده ی جالبی هست که باعث میشه واقعا سریع تر عمل کرد.
نیمه ی اول بازی کمی آرام دنبال میشود ولی از اواسط بازی به بعد هیجان زیادی به بازی تزریق میشود و کاملا زیباتر میشود.
>>صداگذاری-موزیک:
موسیقی بازی به معنای کلمه شاهکار است و به خوبی مکمل گرفیک زیبا شده و لذت انجام بازی را دوچندان میکند.
استاد Hans Zimmer کار خود را به بهترین نحو ممکن انجام داده و شاهد یکی از برترین موسیقی های FPS ها هستیم.
صدا گذاری شخصیت ها با این که خیلی خوب انجام شده اما کمی اغراق در آن ها صورت گرفته که برخی مواقع توی ذوق میزند.
بهتر بود دیالوگ ها کمی جدی تر و حماسی تر بیان میشد.
افکت ها و صداگذاری محیط هم هیچ گونه نقصی ندارد و کاملا عالیست.
>>داستان-شخصیت پردازی-اتمسفر:
داستان بازی برای یک گیم FPS کاملا مناسب است. در این زمینه شاهد داستان خارق العاده ای نیستیم ولی نقصی هم دیده نمیشود.
شخصیت پردازی هم خوب است و کاراکتر ها مخصوصا Dr Gould جالب هستند!
اتمسفر هم عالیست و کاملا یک New York ویران شده حس میشود.
>>نتیجه گیری:
Crysis 2 یکی از برترین FPS های نسل حاضر است.
از لحاظ گرافیکی بسیار قدرتمند است. البته نسبت به عنوان قبلی خیر!
فاکتور های دیگر هم واقعا خوب هستند.
البته انتظارات از این عنوان بسیار زیاد بود و شاید Crytek باید بیشتر روی این گیم کار میکرد تا گیمی از هر نظر بی نقص روانه ی بازار کند.
البته نقاط منفی هم دارد مثلا باگ های مختلف و زیاد و هوش مصنوعی نه چندان قدرتمند...
ولی این ها به هیچ عنوان از ارزش کار Crytek کم نمیکنند و در نهایت یکی از بهترین گیم های 2011 رو شاهد بودیم!
گرافیک:9/10
گیم پلی:9/10
صدا:8/10
داستان-شخصیت پردازی-اتمسفر: 8/10
نظر نهایی:8.5/10
موفق باشید!
من یکش رو بازی نکرده بودم ! ولی این واقعا عالی بود ! از نظر گرافیکی که بهترینه !
به نظر من هم که نسخه 2 بسیار پیشرفت کرده نسبت به وارهد و 1........
و دلیل اینکه بعضی از دوستان میگن که بازی افت گرافیک داشته،اینه که به صورت طبیعی محیط های جنگلی و سرسبز برای انسان جذابیت و تازگی بیشتری نسبت به محیط خشک و جنگ زده شهری داره........
یا حق
من يه جا گير كردم ! اون جايي كه آزمايشگاه فك كنم يه هليكوپترم بيرون هست كه بايد اسنايپش كرد .... هليكوپتررو ميزنم ولي بعد از اون كه ميگه بايد از اون جا خارج شم راه خروجو پيدا نمي كنم يه عالمه هم سرباز ميريزه تو
آقا بازی رو تموم کردیم رفت و دلم می خواد دوباره هم برم...واقعا حال کردم باهاش خیلی شوتر تووپی بود .. گیم پلی بازی خیلی چسبید
گرافیک بازی هم روی کنسول وااقعا تکه و حرف نداره
کلا اگه اون باگ های مسخره رو نداشت خیلی عالی میشد.
من که مشکلی نمیبینم... باز اگه خواستید بگید از یه جای معین براتون screenshot بزارم!نقل قول:
دوستان اگه وقت کردید و حوصله داشتید و سرعت
عکس ها رو ببینید میخوام بدونم از نظر texture همین طوری باید باشه تو این حالات ؟