ژنوم سیتوپلاسمی انسان از مادر به ارث می رسه...و البته جانوارن جفت دارنقل قول:
ژنوم سیتوپلاسمی انسان از مادر به ارث می رسه...و البته جانوارن جفت دارنقل قول:
منظورم این بود که ژنوم سیتوپلاسمی در تعیین صفات نسل بعد نقش نداره یا داره؟
چون ترجمه نمیشن، نقش ندارن. درسته؟
انقدر سوال میپرسم بخاطر اینه رشتم ریاضی بوده. خیلی مباحث پایه رو نمیدونم
نه نقشی ندارن بخاطره همین میلیون ها شاید هم میلیارد جهش داشته باشن ...یکی از دلایل قبولی نظریه ی درون هم زیستی همینه...نقل قول:
تعداد جهش هایی که شده×زمان جهش= عمر تقریبی میتوکندری و کلروپلاست
که این عمر برابر با خلقت زمان خلقت باکتری های هموازی است...
البته اینا خارج کنکور بود برای درک بهتر گفتم ;)
نقل قول:
4- خیر بعضی ها نازا هستند مثل گیاهان تریپلوئید
این هم مهمه
سلول ها:
پیکری
زایشی
بعضی از زایشی ها میوز می کنند (بعد از ویرایش)
5- والا سوال 5 رو اصلا یادم نیست اینقدر هم از مبحثتش بدم میاد که کلا ولش کردم!! سال پیش خیلی تلاش کردم که بفهمم اگر شما فهمدی به ما هم بگو
تو کتاب شیمی 2 مبتکران برای ماده گوگردVI اکسید هم فرمول تجربی و هم فرمول مولکولیش رو نوشته SO3
خب ولی در مورد فرمول تجربی درسته اما در مورد فرمول مولکولی مگه نباید ساده نکنیم ؟ که خب میشه S2'O6 دیگه
حالا کدومش درسته و چرا ؟
بعد این فرمول هایی که تو کتاب درسی هست فرمول تجربی یا مولکولی؟
:n16:
سلامنقل قول:
ببینید برای هر فرمول نویسی باید ساده ترین نسبت رو نوشت ...و ضریب 6 گوگرد با 2 اکسیژن ساده شده است
فرمول مولکولی همیشه ضریبی از فرمول تجربی هست
دوستان تجربی یک سوال .. سخت پوستان که لقاح داخلی دارند جفت دار و رحم (کامل) دار هستن؟؟
رحم و جفت فقط در برخی پستانداران وجود داره.نقل قول:
لقاح داخلی الزاما نشانگر رشد رویان در بدن مادر و وجود جفت و رحم نیست. خزندگان و پرندگان که تخم گذارند هم لقاح داخلی دارن.
الان از بزرگترین دغدغه های من نوشتن فرمولهای شیمیایی موجود در کتاب سوم هست که باید اون همه رو حفظ کنم.:n03:
واقعا اعصابم رو داغون کرده.
من خودم از رو مبتکران میخونم. اعصابم رو خورد کرده.
آقا هرکی راهی چیزی داره بهم بگه.:n28:
دوست عزیز از راه درستش باید بری خبنقل قول:
مثلا سوختن ها طوری هستن که ماده با اکسیژن ترکیب میشه و اکسید اون ماده رو میده + یه سری ترکیب های دیگه. به عنوان مثال سوختن هیدروکربن ها همیشه CO2 + H2O میده. یا یه مثال دیگه : اسید اگه با باز ترکیب بشه میده آب + نمک و همینطور تجزیه نیترات ها میدن نیتریت همون عنصر + اکسیژن. یا مثلا باید از کتاب دوم حفظ بلد باشی که کدوم هالوژن قویتر و کدوم ضعیفتره تا بتونی واکنش های جابجایی یگانه رو بنویسی . همین چندتا مورد که گفتما؛ حدود 60% واکنش های شیمیایی کتاب رو شامل مبشه. باید قواعد رو یاد بگیری و خودت واکنش ها رو بنویسی نه اینکه حفظشون کنی.
دوتا دلیل عمده وجود داره که بچه ها نمیتونن واکنش ها رو حفط کنن :
مهمترین دلیل عدم تسلط به ظرفیت های عناصر و عدم آشنایی با یون های تک اتمی و چنداتمی مندرج در کتاب سال دوم هستش.
دومین دلیل هم حفظ کردن اشتباه هست. بعضی ها میان زیروند ها رو حفط میکنن در صورتی که باید زیروند ها رو از روی تسلط به کتاب دوم؛ خودشون بنویسن نه اینکه توی واکنش ها حفط کنن
همینطور ضرایب استوکیومتری رو به جز در واکنش های خاص مثل انفجار نیتروگلسرین و تجزیه پتاسیم نیترات(پیش دانشگاهی) اصلا نباید حفط کرد چون باعث اذیت شدن میشن. هروقت واکنش رو لازم داشتی خودت باید موازنه کنی.
اینکه مهندس بازرگان گفته واکنش ها رو حفط کنین منظورش این نبود که مثل طوطی حفط کنین؛ باید به صورت تحلیلی یاد گرفت طوری که انگار ادم داره واکنش رو از حفط مینویسه.
====
از فرشید جان تقاضا میکنم این پست و پست قبلی رو به تاپیک رفع اشکالات درسی منتقل کنن.