خودمون آنلاک کنیم مشکلی نداره ؟ یا حتما باید آنلاک فکتوری باشه ؟
Printable View
خودمون آنلاک کنیم مشکلی نداره ؟ یا حتما باید آنلاک فکتوری باشه ؟
مشکل که نداره.ولی آنلاک فکتوری باشه خیلی بهتره،مخصوصا با شرایطی که داره به وجود می یاد و اپل هر روز لایه امنیتیش رو مقاومتر می کنه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی های شما....منظور من از برچسب اونی هست که پشت جعبه زده شده و سریال و پارت نامبر رو روش نوشته...منظورم این بود که با دیدن چه پارت نامبری آنلاک فکتوری بودن برای ما مسجل میشه؟
کلا روش های تشخیص آنلاک فکتوری رو میشه به من یاد بدید...(فقط بی زحمت سوری باشه که من آماتور هم بفهمم:11:)
ماله من آنلاک فکتوری نیست و تا حالا هم مشکلی نداشتم.
برای تشخیص هم شما باید بری به آدرس setting/general/about/model بعدا کد مربوط رو با جدول توی آدرس زیر تطبیق بده.
توی پست 620 کد ها رو نوشته (توی آدرس * رو حذف کن)کد:http://www.i-p*hon*e.ir/forums/thread377-62.html#post113604
سلام دوستان من می خوانم یه 3gs 3.1.3 بگیرم جایی که می خوام بگیرم میگه برنامه اصل می ریزم . نیازی نیست بعد از خاموش روشن کردن کاری انجام بدم خواستم ببینم راست میگه؟ کسی اگه می دونه راهنماییم کنه
برنامه اصل یعنی اینکه می خواد برای شما از آیتونز خریداری کنه؟یا جیلبریک می کنه و برنامه کرک واست میریزه؟نقل قول:
اگه از آیتونز می خواد خرید کنه که مطمئن باش می خواد سرت کلاه بذاره ولی اگه جیلبریک می کنه و بعدش واست خاموش روشن می کنه(که البته بعید می دونم)خب بگیر.
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
گوشی رو به شرط آنلاک فکتوری بخر و بگو توی فاکتور هم قید کنه و بعدش بیا و توی اون لیستی که پیمان زحمت کشیده آدرسش رو گذاشته چک کن .و یا اینکه می تونی از لیست پرینت بگیری و همونجا توی مغازه چک کنی.نقل قول:
والا فکر نکنم جلبریک می کنه می خوام از دفینه بگیرم . ولی گفت هرچی می خوای خاموش روشن کن تو فاکتور هم قید می کنم که آنلاک فکتوریه . ببینم اگه جلبریک کنه فقط همون مشکل خاموش روشنه که واسه گوشی پیش میاد یا چیز دیگه ای هم هست. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
حاجی دفینه 16 رو چند میده ؟
سلام.من تازه میخوام یه اپل تهیه کنم.
لطفا راهنمایی کامل کنید.
با تشکر
فقط همون مشکل خاموش روشن هستش که البته من نمیدونم در حال حاضر رفع شده یا نه.اگه از دفینه می خوای بگیری که مطمئن هستش ولی بگیر بیار خودت جیلبریکش کن و بیخودی پول اضافی به اونا نده.نقل قول: