آره بايد بلد باشي .نقل قول:
Printable View
آره بايد بلد باشي .نقل قول:
مشکلت رو بگو عزیزم:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
حتما البته میشه کشکی هم بازی کرد البته باید یکی از قبل بازی کرده باشه بهت بگه چیکار کنی هر مرحله:31:نقل قول:
من اين تفنگه يادم نيست...نقل قول:
اما يه تفنگي يادم هست باهاش اين پشه ها رو ميكشت:31:البته يه كوچولو گنده تر از پشه بودن:27:
واسه اينم كاره خاصي لازم نبود بكني...حالا نميدونم ديگه منظور شما كدوم تفنگ هست...
در مورد اون گزينه ها...اينطور كه معلومه شما هميجور قاطي گزينه ها رو انتخاب كردي و حد وسط رو گرفتي واسه همينم پارا و رنجر زيادي نداري كه اون گزينه ها واست فعال نيستن...
الانم فكر كنم در مورد جك شما خراب كردين و محلتون نميذاره ...پس بايد يه كدوم از اينايي كه گفتم و زياد كني...
راهش و كه بلدي؟؟؟:11:
فکر کنم شما اون اسلحه خفنه رو میگی که وقتی هدف میگیری زیرش مثلا مینویسه 110 % .نقل قول:
اگه اونه که شما دکمه ی شلیک رو نگه دار و بعد از چند ثانیه یه تیر شبیه نور ول میکنه که هر کی جلوش باشه بی برو برگرد نابود میشه .
باید paragon یا renegade شما تا آخر پر باشه .نقل قول:
ببخشيد... من اين تفنگ رو نديدم...شما از كجا گيرش اوردين؟؟؟جريانش چيه؟؟؟:5:نقل قول:
همه سلاح خفن هارو باید بگیری این بیاد. بمب اتمیه. با دو گلوله قول اخرش میمیره.:31:نقل قول:
توی قسمت آپگرید ها توی سفینه و در قسمت prototype یه آپگرید هست به نام Heavy weapon که هر بار آپگریدش کنی یه اسلحه ی خفن بهت میده .نقل قول:
آخرین آپگریدش این اسلحه رو بهت میده که تیرش خیلی کمه (یعنی در واقع 1 دونست) ولی قدرتش خیلی خیلی زیاده و هر جنبنده ای رو با 1 تیر میکشه .
آره زيرش درصد مينويسه . من هر چه قدر كليك چپ رو ميزدم هيچي نمي شد.نقل قول:
ساام بچه ها به نظر شما بازی خیلی تاریک نیست بعضی جاهاش ؟
یه چیز دیگه اقا این طوری من بخوام هر سیاررو واسه این موادها سرچ کنم یه سال طول می کشه !!!
سلام ، یک خرده تم بازی تاریکه!! ولی مشکل خاصی نیست. شما در چه سطح جزئیات و در چه رزولوشنی بازی می کنید؟نقل قول:
یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازی ، همین مکانیزم جستوجوی سیارت هست ، البته چند بار که این کار رو انجام بدین ، دستتون گرم می شه! :دی