اگه پول براتون مهم نیست، Pixon12 پیشنهاد میشه.....تفاوتش با رنوار به جز دوربین، توی رزولوشن بیشتر با ال سی AMOLED و پورت microUSB هستش و البته 230 تومن هم گرونتره....نقل قول:
دقيقا دوربينش و صفحه تاج خوب در الويته واسم///
Printable View
اگه پول براتون مهم نیست، Pixon12 پیشنهاد میشه.....تفاوتش با رنوار به جز دوربین، توی رزولوشن بیشتر با ال سی AMOLED و پورت microUSB هستش و البته 230 تومن هم گرونتره....نقل قول:
دقيقا دوربينش و صفحه تاج خوب در الويته واسم///
pixon 12 فعلاً بهترین دوربینو تو گوشیا داره
صفحش AMOLED هست و رزولوشن 4 برابر رنوار :18:
تاچش خیلی حساستره
سی پی یو 800 و رم 1 گیگ داره
تاچ ویز 2 داره .. تسک منجر 3 بعدی داره
اسپیکر جدا داره که صداشم خیلی خوبه
فلش زنونش خیلی قویتره
دوربینش کلی امکانات بیشتر داره مثله دیافراگم متغیر ... ترکینگ تاچ فوکوس ... لنز 28 میلیمتری
و خیلی چیزای دیگه ... مثلاً اینترنتش خیلی بهتره و.......
قیمتش شده 480 دلار ... تو ایران یکم گرونتره ... صب کنی ارزونتر میشه
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
حسن یه چی بگو با عقل جور در بیاد! :دی بازم شروع شد....سی پی یو 800....رم 1 گیگ!!!! جی اس ام که اصلا چیزی در مورد سخت افزارش نگفته....حالا سی پی یو 800 باشه (به خاطر دوربین)، رم که دیگه......:دی تاچش همچین میگی خیلی حساس تر من فکر کردم خازینه! :دی در ضمن اسپیکر جدا اصلا نداره...
GSMArena:
نقل قول:
No stereo speakers
ریاضیاتتم که ضعیفه! :دی رنوار 240 در 400 پیکسله، پیکسون 480 در 800......این میشه 4 برابر؟! :دی :دی :دی (800/2=400 و 480/2=240)نقل قول:
صفحش AMOLED هست و رزولوشن 4 برابر رنوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:ببخشییییییییییید !!!!:18: اینا که گفتین الآن مشخصات گوشی بودش اونوقت :18: عجب هیولایی :19:.نقل قول:
الآن من چشم گرفتش . اگه بخوام کوکیم رو بدم و اینو بگیرم، چقد باید سر بگیرم :31: :27:؟
حالا جدا از شوخی، اینو علاالدین چند میده الآن ؟
:10:
حدود 550......کوکی رو اگه 100 بخرن باید 450 سر بدی....:دی :دینقل قول:
حالا جدا از شوخی، اینو علاالدین چند میده الآن ؟
حسین شیطون شدیا :27:نقل قول:
سخت افزارشو معتبر ترین سایت ریویو گفته ینی :این از اینکد:mobile.mail.ru
تاچش مثله جته که با آرنا مقایسش میکنن ... مطمعن باش از رنوار خیلی بهتره
اسپیکر جدا با اسپیکر استریو فرق داره اینو میدونی ؟ :27:
اسپیکر استریو ینی 2 تا اسپیکر من گفتم 2 تا داره ؟!!
پشتشو نگاه کن میبینیش
240x400 = 96000
480x800 = 384000
384000/96000 = 4
:27: :27: :27: :27:
دیگه چی میگی ؟
بچه ها صاحبش ( آقا مجتبی ) اومد دیگه مقایسه نکنید :دی
خیلی نامردی حسن! :دی
درسته حساس تره، منظورم این بود که خیلی نیست.......با جت کار کردم اصلا قابل مقایسه با آرینا (خازنی) نیست.....بازم باید فشار بدی، هرکی گفته مثل هم هستش الکی گفته.....:21:نقل قول:
تاچش مثله جته که با آرنا مقایسش میکنن ... مطمعن باش از رنوار خیلی بهتره
از کی تاحالا شده معتبر ترین! :18: تو که جز جی اس ام هیچ کی رو قبول نداشتی! :27:نقل قول:
سخت افزارشو معتبر ترین سایت ریویو گفته ینی :
اتفاقا قبل از پست دادن عکس پشت گوشی رو دیدم....اون پایین دو تا شکاف بود.....ولی خوب یه دونست که رنوار هم اونو داره (فقط جدا نیست! :دی)نقل قول:
اسپیکر جدا با اسپیکر استریو فرق داره اینو میدونی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیکر استریو ینی 2 تا اسپیکر من گفتم 2 تا داره ؟!!
پشتشو نگاه کن میبینیش
این آخریه خیلی عجیبه! :18::18::18: روش محاسبه ی منو دیدی!؟ اون میشه 2 ولی روش تو میشه 4....:دی البته مال تو دقیق تره (1 هیچ به نفع تو! :دی)نقل قول:
240x400 = 96000
480x800 = 384000
384000/96000 = 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چی میگی ؟
به به! بابا ترکوندین! کل پیکسون شده...؟ :5:
هرچی باشه گوشی خوبیه؛ ولی پولش یه نموره زیاده! :13:
kc910 و pxon 12 اصلا تو یه رنج قیمت نیستن که بخان مقایسه شن ... :19:
مثل اینه که بگی k750 بهتره یا c905 !! (البته رنوار اینقدر از پیکسون عقب تر نیست !!)
-
کلا به نظر من خرید پیکسون 12 کار درستی نیست .. آدم این همه بخاد پول بده میره یه
i800 .. satio و .. خیلی گوشی های دیگه رو میخره :10:
بنظر من شرکت ها باید فعلا رو همین 8 مگاپیکسل بمونن .. چون 12 دیگه خیلی زیاده (نه از نظر کیفیت.. از نظر
پذیرش بازار و قیمت تمام شده برای شرکت مزبور :31: چون همون طور که میدونید کیفیت به مگاپیکسل نیست) مثلا بجای این که یه گوشی 12 مگ جاوا بسازن یه گوشی 8 مگ توپ میسازن با سیستم عامل :8:
فعلا زوده واسه 12 .. بنظرم سامی عجله کرد :46:
شده مث ps3 :31: سال 2006 هنوز cpu دو هسته ای جا نیفتاده بود سونی اومد cell انداخت :13:
و الان هنوز که هنوزه قیمت تمام شدش بیشتر از فروشه :19:
البته ربطی به تاپیک نداشت :31: لطفا بحث کنسول ها رو وسط نکشید :31:
من آهنگ گوش میدم زیاد و 24 ساعته sms بازی...