دوستان،من لپ تاپم دل ۱۵۶۴ هستش،و فقط ویندزی ۶۴ بیتی ساپورت میکنه،یه مشکلی که داره عین که ویندز اکس پی ساپورت نمیکنه...چی کار کنم؟؟
دوستان،من لپ تاپم دل ۱۵۶۴ هستش،و فقط ویندزی ۶۴ بیتی ساپورت میکنه،یه مشکلی که داره عین که ویندز اکس پی ساپورت نمیکنه...چی کار کنم؟؟
نقل قول:
شما مطمئنی قیمتش همین قدره؟ با گارانتی کجا؟ از کجا قیمت گرفتی؟
سلام
اگه میشه یه ریو کامل (به فارسی ) و چند تا عکس از inspiron 5010 رو بزارید منظور کانفیگی (حدود 750 هزار تومان) که گرافیکش intel hd 224 هست.اگه در مورد این گرافیک یه کم توضیح بدین اخه اگه یه کم اطلاع در مورد این گرافیک داشته باشم که به کارم میخوره میخوام بگیرمش.در کل خوبه یا نه؟ چه مشکلاتی داره؟ این 224 گرافیک در چه اندازه ای هست به پای 128 یه گرافیکی مثل ati میرسه؟مثلا بازی IGI2 رو اجرا می کنه؟
ممنون
خب شما برنامه VMware Workstation رو نصب کن،نقل قول:
با این برنامه میتونید سیستم عامل های دیگه رو هم به صورت مجازی نصب کنید
شما میتونید به راحتی xp نصب کنید و از داخل سون، با xp هم کار کنید
فکر نمیکنم کاری داشته باشید که VMware نتونه برآوردش کنه
چون اکثرا ویندوز xp رو میخوان برای یه سری نرم افزار هایی که فقط رو xp نصب میشه
البته VMware امکاناتش خیلی بیشتر از این حرفاست
ورژن 7 هم براش اومده، اونو نصب کنید، ویژگی های خوبی بهش اضافه شده
سلام
لپ تاب مدل Dell Inspiron 1564-B مونیتورش led هست.
میشه بگید تفاوت led و lcd چیه؟ برای کتاب خوندن کدوم بهتره و اینکه کدوم به پای دستگاه های کتابخون میرسه؟
ممنون
سلام دوستان. آقا از ولیعصر میخوام یه لپ تاپ 5010 (core i3 330M-ati 1gb) بخرم با گارانتی متفرقه (ایران نصر) میده 830 تومن. به نظرتون گارانتی متفرقه اصلاً خوب نیست بخرم یا فرقی نمیکنه. طرف میگه زیگورات و اینا فقط اسم در کردن. چه کار کنم؟
میخام این دل 5010 رو بخرم فقط یک مشکل داره که نوشته فاقد مودم داخلی.. حالا کاریش نمیشه کرد؟
امیدوارم این سوا هم بیجواب نمونه و تایپک نشه سوالدونی.
دوست من لب تاپ های کنونی دیگه غریب به اتفاق یا هیچ کدوم مودم داخلی ندارند...نقل قول:
شما هم 15 تومن میدید یه مودم اکسترنال که با پورت USB به لب تاپ کانکت میشه میگیرید...
این سیستم عاملشون dos هست یعنی چی؟
ویندوز 7 روشون نصب میشه؟
با سلام.
می خواستم ببینم از دوستان عزیز کسی هست که یکی از مدل های سری استودیو که سی پی یوی اون Core i7 QM720 باشه رو داره؟
یه زحمتی داشتم.کسی هست که بتونه یه بنچ مارک یا فریم ریت از بازی یا برنامه هایی مثل اتوکد و تری دی پیدا کنه یا خودش درست کنه با مشخصاتی که بالا گفتم؟
ممنون