-
سلام من دنبال این گوشی هستم بازار موبایل رفتم گفتن دیگه تولید نمیشه اگر کسی میدونه جایی این گوشی رو داره بیزحمت آدرسشو برام بزاره
-
آخرین بار من هایپر استار دیدم داشتن به قیمت 250 فک کنم .
-
من میخوام کارکرده این گوشی رو بخرم میشه راهنمایی کنید که باید چه چیزاییشو تست کنم ؟
-
گوشی خوبی هست ، تازه GSMArena اطلاعاتش رو بروز کرده و زده Gorilla Glass ، چیزی که من موقع خریدم چند ماه پیش گفتم !
-
سلام من گوشی رو خریدم فریمورش v10f هست جدید تر ازاین چه فریموری هست که فارسی رو کامل ساپورت کنه ؟
-
چرا موقع فیلم برداری نمیشه زوم کرد؟ کلا اینجوریه یا ایراد از گوشیه؟
-
جدیدترین فریمور فارسی j هست
در مورد زوم...
کیفیت فیلم رو که بیاری پایین میتونی زوم کنی
-
بچه ها با چندتا خبر خوب اومدم... اول اینکه نسخه ی آخر آیرنا اومد...
دوم اینکه از 148 به 205 مگاهرتز اورکلاکش کردن و فوق العاده شده توی برنامه ها و بازی ها.مثلا تو برنامه بنچمارک اگه قبلا فریم ریت روی 3 و 4 بود الان روی 11 و 12 است.
اما بدیش اینه که هنوز این فریمور فارسی نیست.
اما من تونستم اورکلاک رو روی فریمور j هم پیاده سازی کنم.یکم مراحلش طولانیه.اما واقعا گوشی حال میاد.
توی محیط گوشی فرق زیادی نکرده اما برنامه ها خیلی روونتر اجرا میشن.
اگه بچه ها بخوان آموزش و فایلاشو میزارم لذتشو ببرین.
-
دوستان سلام.من بیکار همه ی 118 صفحه ی شمارو مطالعه کردم.والا موندم که آخر بخرمش یانه.برام سرعت گوشی و بلندی اسپیکر و کیفیتش مهمه.نرم افزار و بازی زیاد بکارم نمیاد.خیلی کم.فعلا بین این گوشی و گالکسی مینی که 200تومنه موندم.
اونم بخاطر رزولوشن پایین گالکسی و بالای آرنا.وگرنه جز رزولوشن و دوربین( که برام زیاد مهم نیس) گالکسی سرتره.مثلا گالکسی بلندی و کیفیت صداش راضی کننده س.و قابلیتturn to muteو حالت درج متنswypeداره و سیستم عامل آندروید2.2
من قبلا گوشی استار داشتم بنظرتون رزولوشن پایین خیلی برام آزاردهنده میشه؟
از بقیه چیزاش خوشم میاد و مشکلی ندارم.برای بهترین انتخاب کمکم کنین.ممنونم.
-
برادر نظر منو بخوای گوشی اندرویدی بخر ضرر نمی کنی هیچ، کلی هم حال میکنی! پیشنهاد میکنم یه چیزی جیو یا اگه زیر 200 میخوای بدی X8 بخری چون رزولوشن مطلوبی دارن با امکانات خوب....