بله ميبينم؟نقل قول:
سوال چي بوده؟
Printable View
بله ميبينم؟نقل قول:
سوال چي بوده؟
ممنون ... خیالم راحت شد .نقل قول:
بله ميبينم؟
سوال چي بوده؟
اینم سوالم :
نقل قول:
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
وسوال آخر اين كه دوستان 5996 رو پيشنهاد ميكنن يا 3360 ؟ بدون در نظرگرفتن قيمت ...
بايد دوستان جواب اين سوال شما را بدهند, بچه ها اينجا خيلي تجربه دارن و به اين مسائل وارد هستند.نقل قول:
تا جاي كه من ميدونم اكثرا از فيليپس و ال جي راضي هستند؟
اگر پست هاي گذشته را بخوني جواب اكثر سولات داده شده.
نبود؟:19::13:نقل قول:
اگه اشتباه نكنم در صفحات قبلي تاپيك گفته شد كه 3350 پورت HDMI نداره.نقل قول:
من شخصا زيرنويس فارسي sub/idx را روي چندين فيلم با 3360 امتحان کردم، هيچ مشکلي نداشتم. ضمنا عقب جلو شدن زيرنويس مشکل زيرنويسه نه پلير و توسط نرم افزارهاي ويرايش زيرنويس قابل اصلاحه با اين فيليپس به اين نکته هم فکر کرده و امکان تنظيم زماني زيرنويس را تو منوي دستگاه گنجونده مگر اينکه اونقدر زمان هاي زيرنويست به هم ريخته باشه که به صورت متغير تو طول فيلم تغيير کنه!نقل قول:
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
پورت HDMI توی dvd به جه دردی میخوره؟؟؟نقل قول:
مرسی
سبز باشین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي انتقال صدا و تصوير وضوح بالا بصورت مستقيم به نمايشگرهاي HD و Full HDنقل قول:
این 3360 فیلیپس رم خور موبایل داره؟ قیمتش همون 85 هست ؟
دوستان بهترین DVD Player زیر 100 تومن ؟ از هر نظر؟