سلام
این تست سرویس 128 اکوی من هست که ساعت 1:15 شب گرفتم . فقط سرعتم نوسان زیاد داره بین 5KB تا 17KB نوسان میکنه .سرویس شما هم همینطوره؟ دلیلش رو نمیدونید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
این تست سرویس 128 اکوی من هست که ساعت 1:15 شب گرفتم . فقط سرعتم نوسان زیاد داره بین 5KB تا 17KB نوسان میکنه .سرویس شما هم همینطوره؟ دلیلش رو نمیدونید؟
کسی خبر نداره.نقل قول:
دلیلیش اینه که شاتل نوسان داره !!!نقل قول:
نه صحبتم رو پس میگیرم !:27:نقل قول:
اون موقع که من داشتم DU Meter رو نگاه میکردم لینک یک FTP رو برای دانلود گذاشته بودم که گویا محدودیت سرعت داشت .اما بعد از اون یک لینک مستقیم دیگه تو Flash Get برای دانلود گذاشتم و همونجا موقع شروع StopWatch رو هم فعال کردم صحبتم رو پس میگیرم چون تو اون 50 دقیقه دانلود، واقعا کانکشن Stable بود و نوسان نداشت من سرویسم 128 اکو هستش و تونستم یه فایل 50 مگی رو تو 50 دقیقه بگیرم (البته شبانه رایگان ساعت 1:30) شروع کردم.:27:
آره دوست عزیز.یه نفر رو پیدا کن که بتونه نامه بگیره،بعدش سرویس رو ایشون بر میداره با تلفن و ایمیل شما.فقط سرویس به اسم ایشون خواهد بود.نقل قول:
مهدی جان بزار من با 512 یه تست بگیرم وقتی وصل شدنقل قول:
فکر کنم باید 60 کیلوبایت دانلود داشته باشم درسته؟
راستی یوزر و پسورد برای دانلود شب که رایگانه جداست یا با همون یوزری و پسوردی هستش که روزها دانلود میکنی؟
پسوورد همونه فرقی ندارهنقل قول:
من اکو 512، 3 ماهه گرفتم. ولی سرعت تو رپیدشر و به طور کلی هنگام دانلود بین 10 تا 18 هست!! به پشتیبانی زنگ زدم میگن از اینجا
مشکلی وجود نداره. چراغ adsl وقتی دیتا ترانسفر میشه ثابت نیست. مشکل چی میتونه باشه؟
مودمم هم billion هست. از خود شاتل گرفتم.
سایت speedtest هم میگه سرعت 170 kb/s هست!
ممنون
در مورد رپید شیر فکر کنم برای سرعتهای بالاتر باید اکانت پرمیوم بگیری. ولی از اونجایی که داری میگی تو Speedtest سرعتت 170 هست معلومه که سرویست مشکل داره . زنگ بزن پشتیبانی شاید خططت نویزداره و...:8: چراغ Status حتما باید ثابت بمونه . اگه مودمت رو از خود شاتل گرفتی زنگ بزن شاتل و به پشتیبانیشون بگو یه نفر رو بفرستن تا مشکلت رو بررسی کنه .نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
منم بالاخره دیروز رفتم از شاتل سرویس eco512 برای 3 ماه گرفتم
به من گفتن که 1 هفته تا 10 روز میان نصب میکنن
ضمنا من مودم از خود شاتل یعنی billion5210 خریدم حالا مودما نصابشون میاره یا دوباره باید برم اونجا بگیرم
دوستان یکم منا راهنمایی کنن روزی که نصاب میاد به چه چیزایی دقت کنم ایا user و pass را نصاب میده یا باید زنگ بزنم از خودشون بپرسم
راستی از این کارتهای تخفیف به من ندادن نصاب میاره یا برم اونجا بگیرم:13:
شرمنده خیلی سوال کردم
با تشکر از همه