ممنون :n16: ببخشید من هی سوال میکنما ! باور کنید پوست صورتم خیلی واسم مهمه و خیلی حساسم روی پوست صورت :n02:نقل قول:
مطمئنید مواد غذایی ترش مثل لواشک و . . . برای پوست خوبه ؟!
Printable View
ممنون :n16: ببخشید من هی سوال میکنما ! باور کنید پوست صورتم خیلی واسم مهمه و خیلی حساسم روی پوست صورت :n02:نقل قول:
مطمئنید مواد غذایی ترش مثل لواشک و . . . برای پوست خوبه ؟!
نقل قول:
خواهش میکنم اینجا باید سوال کرد دیگه. منم واسه همیــن این همه روی جملاتم تاحالا تاکید کردم همه روی پوستشون حساس هستند.
لواشک درست حسابی و بهداشتی ترش ( واقعن ترش باشه !! ) این ترش هم که میگم ترش این مدلی مدنظرمه مثلن قره قروت ، لواشک
آلوچه و.... اینا عالیه حتمن مصرف کن.
ولی ترشی ( مثلن هفته بیجار ) نه !!
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نشنیده بودم
واقعا اثر میکنه
من به خوردن چیزای ترش علاقه دارم و زیاد هم میخورم اما پوستم جوش میزنه البته نه زیاد
نقل قول:
بله کاملــن مطمئنم.
چیزهای ترش نقش بهبود دارن ولی نقش درمان کامل ندارند. :)
جوش های صورتم رو کندم ... الان لک شده ... چیکار کنم ؟
مهدی اولا اینکه بهشون دست نزن ممکنه چرکی بشن من تو این مواقع از محلول های ضدعفونی کننده استفاده میکنم بعده چند روز خوب میشهنقل قول:
چه کاری بوده تو کردی مهدی ؟!نقل قول:
برطرف کردن جای جوش از خود جوش خیلی سخت تره. واسه همینه که میگن به جوش ور نرید.
قاعدتن دو راه بیشتر نیست ، یکی استفاده از مواد لایه بردار که دوستمون Ali_Softcenter بهتر
میشناسن ، راه بعدی هم درمان با لیزر هستش.
اگه اشتباه نکنم صابون کلیندامایسین هم نوعی لایه بردار منتها ملایم هستش. ژلش هم باید
موجود باشه.
نقل قول:
ممنون . حب جوش میزنه نمیشه که رو صورت بمونه باید ناکارش کرد دیگه :n02:نقل قول:
نباید جوش رو انگولک کنی :n02: بعضی جوش ها میبینی قرمزه و تو دیده برای اینکه بهشون دست نزنی میتونی مخفیشون کنی تا خودش به مرور و به صورت طبیعی ناکار بشه :n09: من اکثرا از کرم های رنگی هماهنگ با رنگ پوست استفاده میکنم به نظرم بهترین راههنقل قول:
یعنی باید چیکار کنم ؟نقل قول: