نه خیر همونی که گفتم درسته....نقل قول:
تو حالت بریج باید کانکشن بسازیم...
راستی دوست گرامی خواهشا پستها پشت سرهم نده...خلاف قوانینه
فکر نمیکنم راه درستی برای افزایش تعداد پستهات انتخاب کردی
Printable View
نه خیر همونی که گفتم درسته....نقل قول:
تو حالت بریج باید کانکشن بسازیم...
راستی دوست گرامی خواهشا پستها پشت سرهم نده...خلاف قوانینه
فکر نمیکنم راه درستی برای افزایش تعداد پستهات انتخاب کردی
سلام.
یه مودم معرفی کنید که حداقل 24 ساعت بتونه یه کله کار کنه و مشکلی نداشته باشه.adsl 2 ساپورت کنه.با غیرت باشه.lan جهت ویستا داشته باشه.
خودم بین Am602 و Usr موندم.پیشنهاد دیگری هم دارید بگید.
قیمت رو هم بدید.(دقیق هم نبود مهم نیست)
ملحقات داخل جعبه مودم را دقیق ذکر کنید.
با تشکر.
دوست عزیز، شما اشتباه گفتید . . . :41:نقل قول:
. . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
نقل قول:
با Asus AM 602 آخرین رکوردی که زدم فکر کنم 3 ماه و خورده ای بوود !
سلام دوستان عزیز برای اینترنت dsl من یک مشکل جدی پیش امده و اینکه من دوتا سیستم دارم که از هر دو برای اتصال به اینترنت adsl استفاده میکردم به طوری که مودم من مدل dlink 322T و با استفاده از پرت lan ان که فقط یکی نیز دارد به اینترنت متصل می شدم اما هم اکنون وقتی برای اتصال از یکی سیستم استفاده می کنم به اینترنت وصل نشده و حتی چراغ ان می لرزد و گاهی خاموش می شود .سیتم عامل من برای هر دو کامپیوتر xp sp1 می باشد و حتی برای درست شدن ان کل کامپیوتر مذبور را فرمت کردم زیرا یکبار به کمی مشکوک به ویروش شده بود
دوستان یک نگاه به روتر linksys زیر بندازید.
می خوام ببینم این روتر ، مودم هم هست یا اینکه یک مودم adsl هم باید بهش وصل کنیم؟ چون تو توضیحاتش اشاره ای به مودم بودن نشده .کد:http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1175245824212&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=2421239789B05
ممنون
آی پی مودم من 192.168.1.1 هست ! چرا باید تو properties عدد 192.168.1.2 رو بزنم؟نقل قول:
برای بعضی از مودم ها، اینطوری هست.نقل قول:
برای بعضی دیگه هم کلا فرق میکنه....
موفق باشید :40:
سلام
من ویندوز ویستا دارم
می خوام بدونم میشه
همزمان با 2 اکانت ADSl وصل شد اینترنت تا سرعت را بالاتر ببرم ؟؟
نه دوست عزیز.نقل قول:
به این سوال بارها و بارها پاسخ داده شده.
اگه شما مودمی داشته باشید، که به طور همزمان، دو تا ورودی دیتا داشته باشه، یا اصلا دو تا مودم و دو تا خط هم داشته باشید، و به طور فرض، سرعت هر خط هم 512 باشه، سرعت کل، 1024 نمیشه. همون 512 میمونه.
شما فقط با مصیبت بسیار میتونید مقدار دانلودتون رو افزایش بدین. (اون هم باید صد تا ترفند ویندوز بلد باشید)
موفق باشید :40: