من یک سوال داشتم کدوم آنتی ویروس برای سیستم عامل سبک تر عمل میکنه یعنی سرعت سیستم رو کمتر پایین میاره؟
من یک سوال داشتم کدوم آنتی ویروس برای سیستم عامل سبک تر عمل میکنه یعنی سرعت سیستم رو کمتر پایین میاره؟
NOD32 و Smart Securityنقل قول:
نقل قول:
Avast Free و Avira Personal free را هم میتونی به ادامه ی پست بالایی اضافه کنی.
Avast Free
Avira Antivir Persoan Free Editionکد:http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=dl-85737&subj=dl&tag=button
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/AntiVir-Personal-Edition-Download-6527.html
ای بابا این که شد 4تا! حالا از بین این 4تا کدوم قوی تره و آپدیت میشه؟
نقل قول:
اگر ویندوزت 32 بیتی است ناد32 یا Avast انتخابهای بهتری برای آنتی ویروس فعال سیستم هستند. مثلا بعضی وقتها سیستم آلوده به ویروسی میشه که آنتی ویروسها نمیتونند حتی داخل سیف مد اون رو پاک کنند اما Avast چون حالت Boot Scan داره قبل از بالا اومدن سیستم میستونی کل هارد یا قسمتی را باهاش اسکن کنی و آلودگی ها رو پاک کنی.
هیچ آنتی ویروسی هم بهترین نیست. این نظره من هست. بهترین آنتی ویروس خودت هستی که بدونی چه کار داری میکنی و چه فایلی رو داری اجرا میکنی. تا فایلی اجرا نشه سیستم شما آلوده نمیشه.
هم Avast و هم ناد32 آنتی ویروسها خوبی هستند. Avast مجانی هست و آپدیت هاش کیلوبایتی هست و برای کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند بسیار مناسب هست. نقطه قوت دیگه اواست اینه که هر وقت خواستی میتونی آپدیت هاش رو از سایت اصلیش دانلود کنی البته Avira هم همینطور هست.
ناد32 هم آپدیت هاش سبک هستند اما برای آپدیت آفلاین به راحتی Avast , Avira نمیتونید این کار رو بکنید و باید توسط شیوه هایی که در تاپیکش بحث شده این کار رو انجام بدید.
شما چه Avast را نصب کنید و چه Nod32 میتونید در کنارش بصورت غیر فعال Avira Antivir Free Edition یعنی نسخه مجانی را هم نصب کنید تا بعنوان اسکن توسط کلیک راست و یا آنتی ویروس پشتیبان بتونید ازش استفاده کنید.
پس ببینید کدوم یک برای سیستم و موقعیت شما مناسب تره همون رو انتخاب کنید. من خودم برای سیستم های 32 بیتی که سی پی یو و رم قوی ندارند Avast Free را پیشنهاد میکنم+ Malwarebytes Antimalware
ممنون از راهنماییت من ADSL دارمنقل قول:
کسپر 2011 رو نصب کردم ولی با ویندوز بالا نمیاد هر چند وقت میزارم برای اسکن سیستم اینطوری فایده داره؟
خیر عزیز, پیشنهاد نمیشه و اصلا کار خوبی هم نیست.نقل قول:
ببین اگر سیستمت واقعا سی پی یوی خوب و رم زیادی نداره کسپرسکی را اصلا پیشنهاد نمیکنم. کسپرسکی در حالت عادی بسیار آنتی ویروس سبکیه اما وقتی موقع اسکن و یا پیدا کردن فایل های آلوده و یا Disinfect کردن ویروسها میرسه در یک سی پی یوی 2 هسته ای یا یک هسته ای 100درصد سی پی یو رو اشغال میکنه و حجم اشغالی رمش هم نسبت به کاری که انجام میده و یا تعداد فایل های آرشیو شده به 500 مگابایت هم میرسه.
اگر بخوام همینطوری توضیح بدم 2 صفحه باید در موردش صحبت کنم. به همین دلیل پست قبلی خودم رو دوباره بهت پیشنهاد میدم و اینکه از یک آنتی ویروس فعال استفاده کنی.
شما اواست یا ناد32 رو چند روزی بدون نصب کسپرسکی امتحان کن. خوشت نیومد پاکش کن. کاری داره؟ :46:
Nod32 پروسه ی کرنلش مشکل داره و مصرف سی پی یوی زیادی رو در موقعیت های مختلف داره اما در حالت عادی یک کاربر عادی نمیتونه اختلاف رو ببینه و به همین دلیل فکر میکنه ناد32 آنتی ویروس سبکیه. هر چند که باز هم از کسپرسکی سبکتره.
Avast Free یا Nod32 را نصب کن تا یکیش همیشه فعال باشه.
بعدش نسخه ی رایگان Malwarebytes Antimalware را نصب کن تا بصورت غیر فعال و یک کمک کننده برای آنتی ویروسها داشته باشی.
مشکلی نخواهی داشت. :20:
بازم ممنون همین کارو میکنم من قبلا یه مدت node داشتم ولی اونطوری که باید ویروسارو تارومار نمیکنه avast هم داشتم ازش راضی بودمنقل قول:
Avast نسخه ی پنجش اومده و کلا فرق میکنه. خواستی یک امتحان بکن.نقل قول:
لینک دانلودش رو هم قبلا گذاشتم.
چرا اواست قابلیت جمع آوری فایل های اپدیتشو نداره؟نقل قول:
البته میدونم آپدیتاش توی سایتش هست