فکر کنم آره ، اگه تو شهرتون نباشه ، کی به موارد رسیدگی کنه ؟ :5:نقل قول:
نه ، لازمه ، لازمه ، اگه نیست ، خودت برو تو کارش ، سود داره ها :31:
Printable View
فکر کنم آره ، اگه تو شهرتون نباشه ، کی به موارد رسیدگی کنه ؟ :5:نقل قول:
نه ، لازمه ، لازمه ، اگه نیست ، خودت برو تو کارش ، سود داره ها :31:
آسیا تک تازگی ها بین ساعت 5pm تا 11pm اینطورا وست دانلود هی قطع میشه دوباره وصل میشه بعد از یه وقفه چند ثانیه ای! اینطوری که خیلی بده! واس شما هم اینطوری هست ؟؟
بچه ها اینجا رو نگاه کنید ، این یعنی چی اونوقت ؟؟
کد:باقیمانده حجم حجم download حجم upload
304.684999999999 9488.91 (MB) 446.405 (MB)
میرم حجم بخرم میگه سرویس شما بی نهایته نمیخواد حجم بخری... به خدا من 2 گیگ محدود گرفتم که!
الان تو سرویس هم که قبلا نوشته بود 512 / 2 گیگ نوشته :
سرویس 1g بالک
ای بابا این چرا اینجوریه ؟؟!!
ای بابا چرا من نمیتونم رو ویستا درایور آسیاتک رو نصب کنم ؟؟
تا همین دیروز فقط ایکس پی کار میکردم که امروز تصمیم گرفتم ویستا نصب کنم و به یارو پشتیبان آسیاتک تلفن کردم و گفتم لینک درایور ویستا رو برام ایمیل بفرسته و اونم فرستاد و بهم گفت موقع نصب وقتی به finish رسیدی end task بکن و ریستارت بکن.
ما هم همین کار رو کردیم ولی موقع بالا اومدن ویندوز defender ویستا جلوی اجرای برنامه درایور رو میگیره و وقتی هم خودم از همین defender میخوام برنامه رو اجرا کنم فقط یه کارد کوچیک میاد که کنارش به فارسی نوشته " آسیاتک" و دو تا گزینه reboot now و reboot later روش هست که وقتی Reboot میکنم و سیستم میاد بالا دوباره defender جلوش رو میگیره و دوباره همون آش و همون کاسه !!!
دهنم سرویس شده !! از ساعت 11 تا 4 بعد از ظهر علاف همین یه ذره درایور مسخره این شرکت بودیم !!
از بچه هایی که با آسیاتک کار میکنن و ویستا دارن خواهش میکنم یه کمکی بمن بکنن و بما بگن این مودم مسخره رو چجوری میشه تو ویستا نصبش کرد؟؟
از همتون ممنونم.
اقا حجم ما تموم شده! میخوایم شارژ کنیم میگه حج نا محدوده! موندیم چیکار کنیم؟؟!! الان هم با دایال اپ اومدم! ای خدا!
از دست این آسیا تک!!!
فکر میکنم اینهمه مشکل ایجاد کرده بهتره دیگه همین ماه قطعش کنم تموم بشه بره . برم سراع یه شرکت دیگه بهتره! :(
خب مرد مومن زنگ بزن پشتیبانی ، بگو این جوریه ، درست می کنن ها ؟ *نقل قول:
* االبته اگه مثل همیشه نگن دست ما نیست ، سیستم این جوریه ، کاریش نمی شه کرد و از این حرف ها :31:
نقل قول:
ای بابا زنگ زدم خوب میگه کلا اینترنتی نمیشه شارژ کرد! :دی باید واریز کنی!! :دی بابا این اسیا تک چش میشه یهو؟!!!
سلام بر همه
مام داریم از آسیاتک جدا میشیم:31:
این دوستمون احمدم از adsl شانس نیاورد
یه تحقیقاتی کنم بعدش سرویس دهنده رو عوض کنم
امروز شارژ تموم شد دیگه شارژ نمیکنم تا خطم آزاد شه بعد میرم یه سرویس دهنده دیگه
البته قبلش یه مودم Asus میگیرم
به احتمال قوی برم شاتل
خوب کاری میکنی ولی من حوصله ندارم صبر کنم با این دایال اپ تا خط ازاد بشه تازه مگه اینا میذارن ازاد بشه اینقدر سیریش میشن! :دی