عزیزم یک ماشین 8 سیلندر میتونی واسه من نام ببری که مصرف کم داره؟؟؟
عزیزم یک ماشین 8 سیلندر میتونی واسه من نام ببری که مصرف کم داره؟؟؟
با این رینگ 13 موافقم چون تندر لاستیک هاش بزرگه استحکاک بیشتری داره و در نتیجه شتابش کمتره ولی اگه مثل ریو باشه رینگهاش ریو رو راحت میگیره
چرخ بزرگ یعنی مصرف کم زور کم شتاب کم چرخ کوچولو یعنی مصرف زیاد زور زیاد شتاب زیاد:چرخ تندر گنده و15 اینچ چرخ ریو فسقلی و 13 اینچ:پس نتیجه میگریم که تندر اگه چرخاش کوچولو تر بشه مصرفش بیشتزرمیشه زور بیشتر میشه شتابش بیشترمیشه:پس باز نتیجه میگیریم که ریو از نظر مصرف از تندر بهتره از نظر زور مورو شتاب متاب از تندر بدتره
آقا حسین مثال زدیم دیگه:31:نقل قول:
ای خداااا یه فکر به ذهنمون رسید انقد طولش دادیم تا لو رفت . بله میشه بیاری حتی پلاکشم میشه بکنی حدود 52 53 پات در میاد واقعآ هم ارزش داره
کمری بین 17 هزار دلار از مدل CE و LE شروع میشه تا 25 هزار دلاره که با مدل XLE V6 ختم میشه , اون دوستمون هم فکر کنم مدل های قدمیتر منظورشون بوده , همونطور که میدونید همه جایه دنیا 1 سال از تولید ماشین که میگذره قیمتش حداقل 30% افت میکنه همه جا همینطوریه حتی تو کیش و مناطق آزاد خودمونم همینطوره به طوری که مثلا انقدر ماشین بی ارزش میشه که نگو مثلا یه تویوتا کمری مدل مثلا 2003-2002 رو که سالم باشه حدود همون 6-10 هزار دلاری خرید فروش میکنن البته ماشینم با ماشین فرق میکنه تازه تویوتا جزو ماشینهایه که مدل دست دومش افت قیمتش نسبت به خیلی ماشینهای دیگه اکثر جاهای دنیا کمتره , مثلا اگر هیوندایی و کارخونه های درجه سوم دیگه (از نظر اونوری ها) قیمت دست دومش افت خیلی زیادی میکنه مثلا یکی از دلایلشم اینه که هرچی سن ماشین بیشتر میشه مالیات خیلی بیشتری هم رویه ماشین میگیرن برای بیمه و این چیزها هم همینطور اینطوری کاری میکنن که شما مجبوری هر چند سال ماشینت رو عوض کنی , این چیزی بود که یکی آشناهامون چند وقت پیش از امریکا اومده بود میگفت .نقل قول:
ولی من فکر میکنم اگر فضایه سرنشینهای عقب تو 206 مشکل نباشه , 206 صندوق دار بهتره . پرشیا ELX هم از همه به نظر امکانات و مشخصاتش بهتره .نقل قول:
نه اتفاقا نسبت به رقیباش یعنی ماکسیما و سونوتا و البته خود کمری جدیذ هیچ حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
راستش سری 5 کوپه نداریم و سری3 کوپه داریم که قیمتاشون از حدود 80 ملیون برای 320 شروع میشه و فکر کنم 335 هم که جدیدا وارد شده بین 130تا140 قیمت داره
اکتور جون لندکروز که فوق العادست و کلا کلاسش و سواریش با تمام suvها فرق میکنهنقل قول:
ولی لندکروز خیلی گرونه مخصوصا نسل جدیدش که فکر کنم نزدیک 140 تومن قیمت داشته باشه
من برات نام میبرم :31:نقل قول:
سری 4لیتری 8سیلندر ب ام و که تو سری 5 و 7 استفاده میشه و میانگین مصرفش نزدیک 12 لیتره
مزدا Rx8 قیمتش چنده؟