hi
Canon EOS 350D DIGITAL
f/8
1/400
iso400
:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hi
Canon EOS 350D DIGITAL
f/8
1/400
iso400
:31:
canon EOS 500D
lens kit 18-55 is
درود بر دوستان هنرمندم
من بی هنر 2 تا عکس گرفتم برای شما اینا ادیت شدن هیچ تنظیمی به جز حالت برفی واسه دوربین نکردم
و این یکی عکس با مختصات واقعی هست
لطفا چند دقیقه وقت بزارید و سوالای منو جواب بدید تا ما هم از اساتید چیزی یاد بگیریمنقل قول:
کد:http://iraninternet.parsaspace.com/camera/IMG_3261.JPG
1 چطور بود ادیتم؟
2 نویز دوربین چطوری هست(با توجه به شب بودن و...)دوربین sx1
3 بهترین برنامه ی ادیت برای من ناوارد چیه؟
4 از اون کادرا که شما میندازین کجا بید؟
5 اصلا من اینکاره میشم دی:؟
برنامه واسه ادیت ACDSee Pro 3 بود
دوست عزيز اولا كه هيچ عكسي اينجا ديده نميشه در ضمن لينكي كه براي عكس داديد ظاهرا مشكل داره . اگه براتون امكان داره عكسو با سايز كوچيك مثلا 800 در 600 اينجا آپلود كنيد .نقل قول:
من عکسو به راحتی میبینم!
من اون عکسی رو که اوریجینالش رو هم گذاشته بودین نگاه کردم.نقل قول:
1- میزان تغییر رنگ اعمال شده به نظرم یکمی زیاد اومد.بنابر این یکبار هم اونطوری که مد نظر خودم بود ادیتش کردم.ببینین کدومش به دلتون بیشتر میشینه.من مقایسه رو به خودتون واگذار می کنم.
[PHP]http://rapidshare.com/files/342545693/IMG_326100.rar
[/PHP]2- نویز دوربین به نظر من بنا به شرایط عکسبرداری که این عکس گرفته شده،بهتر از انتظارت بنده از این دوربین هستش.
3- بهترین برنامه رو من همچنان lightroom توصیه می کنم.اصلا برنامه مشکلی نیست فقط باید تغییراتی که اعمال می کنین توی این نرم افزار خیلی کم کم باشه تا کنترل اوضا از دستتون خارج نشه.زود بهش تسلط پیدا می کنین.
4-من علاقه ای به کادر ندارم.دوستان پاسختون رو میدن.
5-هنر این کاره شدن یا نشدن بر نمیداره.ذوق کنین و حوصله به خرج بدین قطعا نتیجه خواهین گرفت.و البته یکمی خلاقیت هم لازمه.
سلام بر سناتور گل دوست عزیزمنقل قول:
اقا شما کارت 100% درست تر از ماست این سوال نداره
ولی یه مشکلی بود یه جوری عکس فقط تو کیفیت بدون ادیتش تاری نداشت و جزییات بیشتر معلوم بود تو مال شما هم تاری وجود داشت حتی بیشتر از مال من ولی رنگ مال شما خیلی اصولی تر بود
نویزش یعنی زیاد هست کم هست یه جورایی دقیق تر بگی بهتر میشه ها دی:
ممنونم
سلام ما هم به جمع 500d دارها پیوستیم ::thumbsup:
هرکی 350d رو خواست میفروشمش . . .
Canon EOS 500D
f/6
1/60
iso100
سلام از بنده است.نقل قول:
خدمتتون عرض کنم که من فقط به رنگش توجه کردم و چون فرصتم کم بود،به تاری و شارپنس فرصت نشد.البته وقتی نگاه کردم،من اونطوری که شما گفتین تاری رو ندیدم ولیچون عکس رو شما گرفتین قطعا دقیقتر از من هستین.
در مورد نویز منظورم این بود که نویزش خیلی کمه.آسمون رو واقعا مشکی ثبت کرده با اینکه از فلاش استفاده کردین.
سلام عزیزمنقل قول:
اگر از دایل اپ استفاده میکنید کمی صبور باشید چون یه کمی حجمش زیاد هست نزدیک 1 مگ