کسی یه پروژه ساده که فرم داشته باشه اجرا هم بشه کد وی بی داشته باشه ممنون میشم:40::40:
Printable View
کسی یه پروژه ساده که فرم داشته باشه اجرا هم بشه کد وی بی داشته باشه ممنون میشم:40::40:
سلام،نقل قول:
فیلد سوم تو جدول اصلا قرار نمیگیره و مقدار اونو (معمولا) در کوئری محاسبه میکنیم. در شرایط مشابهی که خودم داشتم : یه صندوق با ورودی(income) و خروجی(outcome) . حالا برا محاسبه موجودی لازم یه فیلد برای بررسی ترتیب داده ها داشته باشیم، مثلا ID. بقیه قصه رو تو فایل نمونه نگاه کن:
کد:http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My Documents/Forums/Databasex1.zip
سلامنقل قول:
ممنونم از اینکه وقت براش گذاشتین
فرمولی که ازش استفاده کردید نیز بهم بگید تا بتونم اونو در فایل اصلی خودم قرار بدم
Tnx az javabetoon :13:
سلام،نقل قول:
همونطور که تو حالت طراحی کوئری هم قابل مشاهدس:
کد:balance: DSum("[income]";"[tbl1]";"[ID]<=" & [ID])-DSum("[outcome]";"[tbl1]";"[ID]<=" & [ID])
دوستان برای اینکه بخوام شروع کنم یادگیری access رو ، با چی شروع کنم ؟ کتاب خوب چی هست ؟ پی دی اف خوب هم اگه هست که چه بهتر . بی زحمت یه راهنمایی کنید یه نفر که هیچی از access نمیدونه چی کار باید بکنه ؟
سلامنقل قول:
کتاب راهنمای جامع اکسس 2000
احتمالا انتشارات نشر جامع علوم
836 صفحه
بسیار کتاب خوب و کاملی هست
ضمنا سعی کن یک پروژه فرضی بسیار کامل رو روی کاغذ طرح ریزی کنی و بعد به بدنبال ساخت اون بری
اینجوری هم یه کار عملی انجام دادی و هم با قسمت های مختلف اکسس آشنا شدی
کمکی هم لازم داشتی بچه های این فروم در خدمت شما هستند
( یکی نیست بگه چرا از خودت مایه نمی ذاری:31:)
موفق باشید:11::11::11::11::11:
ممنون که جواب دادی .نقل قول:
برای اکسس 2007 یا 2010 چیزه به درد بخوری پیدا نمیشه که برای 2000 رو معرفی کردید ؟
البته جسارت نباشه ها فقط برای این پرسیدم که چون خودم با 2010 کار میکنم گفتم برای این نسخه باشه بهتره به خاطر اشنایی با منوهاش .
دوباره سلامنقل قول:
هنوز کتابی با قدرت و شیوایی این کتاب برای نسخه های بعدی اکسس من ندیدم
من با این کتاب هم مفهوم بانک اطلاعاتی رو فهمیدم ، هم اکسس رو یاد گرفتم، هم sql رو یاد گرفتم، هم برنامه نویسی رو یاد گرفتم کلا این کتاب برای من ورود به دنیای واقعی کامپیوتر بود
هنوز که هنوزه با سر زدن به این کتاب چیزهای حالب ( نه جدید) توش می بینم
به هر حال در انتخاب ادامه راه یادگیریت و انتخابت دقت کن
اگه می خوای فقط برای کارهای روزمره بانک اطلاعاتی داشته باشی اکسس خوبه ولی اگه می خوای تازه با برنامه نویسی و از اینجور چیزها آشنا بشی و یاد بگیری برو سراغ visual studio 2010 و #c که یکی از زبان های این مجموعه است که بسیار جدید و پرکاربرده
هر جا هستی و هر کاری می کنی موفق باشی:11::11::11::11::11:
منظورتون این کتابه .نقل قول:
[HTML]http://www.adinebook.com/gp/product/9646132626/ref=sr_1_1000_2/724-6281894-2305802[/HTML]