سلام .نقل قول:
من اول خودم دانلود کردم دوست عزیز و الان هم دارم بازی میکنم . شاید مشکلی چیزی دارید .
مخلصیم .
Printable View
سلام .نقل قول:
من اول خودم دانلود کردم دوست عزیز و الان هم دارم بازی میکنم . شاید مشکلی چیزی دارید .
مخلصیم .
من از اون لینکی که دوستمون امین گذاشته بود دان کردم
سرعتش مشکلی نداره! من با میانگین سرعت 65 دانلود کردم.فقط وقتی تموم شد باید بریزید تو فولدر هدفی که تو استیم مشخص کردین! بازی که نصب شد استیم یک آپدیت میکنه که مینویسه 55 دقیقه طول میکشه ولی حدودا 15 دقیقه ای تموم میشه!کد:http://www.bigdownload.com/games/mafia-ii/pc/mafia-2-demo/
توصیه میکنم از همین دانلود کنید! :thumbsup:
دوستان هر کاری میخواد بکنید ولی داستان رو لو ندید خواهشا!!!
از امکانات فضایی هم نگید وقتی رسید خودمون کف کنیم!!!1
فقط pc کیف کردید کنسولی ها؟؟؟!!!ها ها ها!!!!!!1
داستانی نداره دوست من! یک مرحله سادست که باید یکیو بکشی! مثل اکثر مراحل اکثر بازیها!نقل قول:
Mafia II 360/PS3/PC graphics comparisons
گویا نسخه ی PS3 بدترین نسخه ی بازی به حساب میاد و نسخه ی PC در تنظیمات بالا با فاصله ی زیاد بهترین نسخه.نقل قول:
کد:http://n4g.com/news/581804/mafia-ii-360-ps3-pc-graphics-comparisons/com
دوستان سايت دي بازي يه مقايسه بين دموي 3 تا پلتفرم كرده حتما ببينيد.
البته اگه نميخواين چيزي از گرافيك و ... بازي بدونيد نبينيد!
محتوای مخفی: مقايسه گرافيك مافيا 2
بچه ها سوال دارم. من cpu و vga بالایی ندارم! اما میخوام تنظیماتو طوری انجام ادم که بیشترین کاراییو از همونا بگیرم. چند تا سوال راجع به گزینه های تنظیمات ویدیو دارم. لطف میکنید اگه جواب بدین! لطفا کارایی گزینه های زیر رو طوری توضیح بدین که منه بی سواد هم بفهمم! و بگید تغییر مقیاس هر کدوم چه تاثیری تو بازی میگزاره!؟؟؟
1.Vertical Syncronization
2.Anti aniasing
3. Aniostropic Filtering
4.Ambient Occlision
5.ApeX PHYSX
سیستم من هم:
cpu: AMD Athlon 64X Dual core +5200
VGA: Nvidia 9GeForce 9500 GT
Ram: 2GB
میدونم خودم باید تنظیم کنم! ولی این گزینه ها تغییرشون خیلی محسوس نیست، منم نمی دونم عملکردشون چیه، فقط میخوام توضیح اون گزینه هارو بدونم! :11:
آقا پسورد اینا چیه؟نقل قول:
نقل قول:
بچه ها سوال دارم. من cpu و vga بالایی ندارم! اما میخوام تنظیماتو طوری انجام ادم که بیشترین کاراییو از همونا بگیرم. چند تا سوال راجع به گزینه های تنظیمات ویدیو دارم. لطف میکنید اگه جواب بدین! لطفا کارایی گزینه های زیر رو طوری توضیح بدین که منه بی سواد هم بفهمم! و بگید تغییر مقیاس هر کدوم چه تاثیری تو بازی میگزاره!؟؟؟
1.Vertical Syncronization
2.Anti aniasing
3. Aniostropic Filtering
4.Ambient Occlision
5.ApeX PHYSX
سیستم من هم:
cpu: AMD Athlon 64X Dual core +5200
VGA: Nvidia 9GeForce 9500 GT
Ram: 2GB
میدونم خودم باید تنظیم کنم! ولی این گزینه ها تغییرشون خیلی محسوس نیست، منم نمی دونم عملکردشون چیه، فقط میخوام توضیح اون گزینه هارو بدونم!
برای جلوگیری از tearing یا شکستگی تصاویر هنگام جابه جایی دوربین و تصاویرکد:Vertical Syncronization
برای از بین بردن دندونه های موجود در لبه های اشیاکد:Anti aniasing
برای بالا بردن وضوح تصاویر و مناظر دوردست.کد:Aniostropic Filtering
نوعی روش سایه زنیکد:Ambient Occlision
برای شبیه سازی حرکات لباسکد:ApeX PHYSX
تمام گزینه های بالا بخصوص گزینه ی آخر تاثیر زیادی روی کارایی می زارند و با توجه به سیستمتون بهتره تنظیمات بالا رو در حداقل قرار بدید.
نه خوب فایلها که فشرده هستند اگه مشکلی داشت اصلا باز نمیشد فایل ها رو چند بار پاک و چند بار از حالت فشرده در آوردم اما فایده نداشت توی xp هم جواب ندادنقل قول:
یه سوال:فایل ها رو که از فشردگی در میارم باید جای خاصی بریزم؟؟من فقط روی launcher کلیک میکنم --کاره دیگه ای باید کرد ؟
میشه یکی فایل launcher بازیش رو فقط آپلود کنه ؟؟ شاید مشکل ازین باشه ؟
کدوم یکی از لینکها رو دوستان تست کردند و سالم بوده که ما هم دانلود کنیم ؟