دكو : بارسلونا براي من تمام شده بود
خبرگزاري فارس: هافبك پرتغالي سابق بارسلونا گفت: بارسلونا براي من تمام شده بود و دليلي نداشت باز هم در آنجا بازي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، دكو بازيكن برزيلي- پرتغالي جديد تيم چلسي انگليس عنوان كرد: پس از 3 سال ناكامي در بارسا، دليلي وجود نداشت كه همچنان بهترين سالهاي فوتبال خود را در لباس اين تيم تلف كنم.
وي افزود: هرگز مديون هواداران بارسا نيستم چرا كه در زمان طولاني عضويتم، با تمام وجود در خدمت تيم بوده ام.
وي خاطر نشان ساخت: براي درخشش مجدد در لباس چلسي كاملا آماده ام. از اينكه فوتبال جزيره را تجربه مي كنم، بسيار هيجان زده و خوشحالم.
دكو 30 ساله به مبلغ 10 ميليون يورو از بارسلونا راهي چلسي شده است.
لمپارد این فصل در چلسی میماند
این خبرم واسه برو بچ دوستدار چلسی مینویسم که خیالشون از طرف لمپارد راحت بشه.
مورینیو سرمربی باشگاه اینترمیلان اظهار کرد که لمپارد در این فصل به اینترمیلان نمی رود.
به نقل از سایت گل,خوزه مورینیو سرمربی اسبق چلسی و کنونی اینترمیلان درباره جذب فرانک لمپارد بازیکن 29 ساله چلسی گفت:"فکر نمی کنم لمپارد در این فصل به ما ملحق شود دلیلش چیست؟ دلیلش این نیست که ما او را نمی خواهیم بلکه دلیلش این است که سران چلسی هیچ علاقه ای به فروش او ندارند ولی در فصل بعد برای او آسان تر است تا به تیم من بیاید و من 100 درصد مطمئن هستم لمپارد در فصل 2009/2010 در اینتر میلان بازی خواهد کرد"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]