رونالدو: از تماشاي گلم لذت بردم
فرگوسن: نميتوان موفقيتهاي مورينيو را انكار كرد
سرآلكس فرگوسن با وجود فاصله هشت امتيازي تيمش با ليورپول نميخواهد حرفي درباره قهرماني زودهنگام شياطين سرخ بشنود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منچستريونايتد با پيروزي دو بر يك شنبه شب برابر بلكبرن فاصله خود با تيمهاي تعقيب كنندهاش را افزايش داد. هشت امتياز برتري و فاصله با ليورپول، تيم دوم جدول رقابتهاي ليگ برتر ميتواند فريب دهنده باشد. از همين رو سرآلكس فرگوسن، پيش از بازي برابر بلكبرن هشدار داده بود كه هنوز راهي طولاني با قهرماني وجود دارد و تيم در بازي باقيمانده تا ماه مه برنده نخواهد شد.
فرگوسن پس از بازي با بلكبرن گفت: «اين بازي براي ما درس خوبي بود و نشان داد كه ليگ چگونه است. تو نميتواني پيشبيني كني كه قهرمان ميشوي. آن هم زماني كه چنين بازيهاي دشواري را پيشرو داري. بلكبرن قعرنشين است. آنها بر سر بقا ميجنگند. اين در هر بازي برابر تيمهايي كه پايينتر از مكان يازدهم جدول هستند، رخ ميدهد. ليگ دشواري است.»
يكي از بهترين بازيكنان بازي منچستريونايتد و بلكبرن كريستيانو رونالدو بود. اين بازيكن پرتغالي كه از اين پيروزي نزديك بسيار خوشحال بود، به شبكه تلويزيوني باشگاه منچستر يونايتد گفت: «مهمترين چيز آن است كه در صدر ايستادهايم و با ليورپول هشت امتياز فاصله داريم.»
هر چند او هم در پايان نظري مشابه با سرمربي اسكاتلندياش داشت.
مرد سال فوتبال جهان ادامه داد: «از سه امتياز بدست آمده بياندازه خوشحال هستم. مسابقهي سختي بود. مربي پيش از بازي گفت كه بازي سختي خواهد شد. او تجربه دارد و بهتر از هر بازيكني ديگر ميداند. بلكبرن تيم خطرناكي است. آنها فرصتهاي زيادي داشتند.»
اين مهاجم پرتغالي در دقيقه 60 بازي از روي ضربهي آزاد دروازه بلكبرن را باز كرد و پيروزي تيمش را رقم زد.
او در پايان گفت: «از گلي كه زدم، بسيار خوشحالم. ضربه آزادي زيبا و گلي مهم بود. از تماشاي آن در تلويزيون لذت بردم.»
سرمربي منچستريونايتد از اميدهاي خود براي بازگشت مورينيو به فوتبال جزيره نيز صحبت كرده و گفت: «رابطه خوبي با ژوزه پيدا كرده بودم و زماني كه از چلسي رفت فوتبال انگليس ضربه بزرگي خورد.»
سرالكس فرگوسن همچنين گفت: «مايلم شاهد بازگشت مورينيو به فوتبال جزيره باشم اما، بهتر است عجله كند چرا كه زمان زيادي تا پايان دوران من در اينجا باقي نمانده است.»
مورينيو كه پس از سه سال حضور در چلسي از اين تيم جدا شد، چندي پيش اعلام كرد كه در آيندهاي نزديك به فوتبال انگليس بازخواهد گشت.
فرگوسن درمورد اين گفتههاي مورينيو اعتراف كرد كه از بابت بازگشت آقاي خاص به چلسي خوشحال ميشود.
فرگوسن گفت: «ژوزه از علاقه خود براي بازگشت به انگليس خبر داده است و خودم از بازگشت او به فوتبال جزيره استقبال خواهم كرد. شايد او باز هم به چلسي بازگردد، هيچ چيز معلوم نيست. من از ديدن مصاحبههاي تلويزيوني او لذت بردم. او حتي در نشستهاي خبري خود نيز همگان را جذب ميكند.»
وي خاطرنشان كرد: «مورينيو همواره جسور و با اعتماد بنفس و حضورش براي فوتبال انگليس بسيار مثبت بود چرا كه يك شخصيت برجسته است. ژوزه به تازگي چندين بار براي تماشاي بازيهاي ما به انگليس آمد و پس از بازي برابر چلسي هم ما با هم گفتوگوي دوستانهاي داشتيم نميتوان موفقيتهاي مورينيو را انكار كرد.»