نه بابا کمترم کافیه.بیشتر این بازی رم می خواست.سی پی یو و گرافیکش مثه اون نبودنقل قول:
Printable View
نه بابا کمترم کافیه.بیشتر این بازی رم می خواست.سی پی یو و گرافیکش مثه اون نبودنقل قول:
من با اين سيستم با درجه ی 3 )high( و multisampling 2بازی میکنم سرعت هم خوبه فقط بعضی جاها یه خورده اونم نه زیاد کند میشه.
athlon x2 4600+
Ram ocz bus 8001gig
geforce 7600gt 256gddr3
loolنقل قول:
مگه میشه ؟
یه نمه غیر ممکن میرنه :20:
بفرما اینم save هام:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اشتباه نميكني من سيوها را امتحان كردم كار نكرد همون مرحله ائل مياد فقط!نقل قول:
درضمن اين سيوي كه شما گذاشتين و به قول خودتون تاآخرش را رفتين حجمش 179 كيلو بايت ولي حجم سيو گيم من كه تا دو شهر را تموم كردم 400كيلو بايت!
من همین Save هارو به یکی دیگه دادم مشکلی نداشت.تو صفحه های قبل هست.نقل قول:
درست سر جاش کپی میکنی؟
باید توی این مسیر کپیش کنی:
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Ubisoft
اگه از Xp استفاده میکنی.
ویستارو نمیدونم بچه 3-4 صفحه قبل گذاشته بودن.
به جای user هم هرچی خودت گذاشتی قرار بده.
بعدشم چه ربطی به حجم داره؟
:41:بروبچ من خبر نداشتم بازي غير اصليش ريخته تو بازار اينترنتي سفارش دادم امروزم نصبش كردم مشكل خاصي نداره ولي فقط ديالوگاي بازي صدا نداره يعني دو سه كلمه كه حرف ميزنن بعدش قطع ميشه و فقط موزيك ملايم دسكتاپ بازي رو ميشنوم همين بعد مثلا 1 دقيقه صدا داره 1 دقيقه صدا نداره البته فقط تو ديالوگاش ها يعني اين مشكل واسه غير اصلي بيدن بازي بيد؟؟؟؟:19:
يه سوال ديگه اين قضيه (حال) به( گذشته) رفتن الطير چيه؟ يه دفعه مياد عصر تكنولوژي ييهو ميره قرون چراغ نفتي:27:
هر وقت پچش اومد به ما هم خبر بدين:37::9:
این یارو نوه الطیره خودش نیست.به وسیله dna رفتن تو خاطرات الطیر دارن آمار یک چیزیو در میارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پچش همون اول اومد.پچ زبان روسی که حدود 900 مگه.البته هر کسی نمیتونه بگیره.اگر خواستی یک سرچ بکن تو همین تاپیک لینک تورنتش هستنقل قول:
دوست عزيز پچش اومده و در حدود 900 مگه:46:نقل قول: