امیر جان یک سوال از شما دارم؟؟::ایا پارازیتهای افقی موجود در ال سی دی گوشیها طبیعی هستند؟؟؟مثلا در کا750 این پارازیتها به صورت واضح در ال سی دی مشخصند!در ان70 نیز همین طور!در 5300 پسر عمه ام نیز من این پارازیتها رو براحتی میبینم!!در 5700 در بعضی زوایا و در بعضی زمینه ها مانند زمینه های روشن میتوان این پارازیتها رو به صورت خفیف دید!مثلا هنگامی که گوشی میخواهد در حالت استند بای قرار بگیرد و نوار سفید و ابی رنگی که ساعت در ان نوشته شده برای چند ثانیه مشخص میشود در این چند ثانیه براحتی میتوان این پارازیتها را در نوار ابی و و سفید رنگ مشاهده کرد!!میخواستم بدونم که دلیل وجود چنین پارازیتهایی در ال سی دی گوشیها چه میباشد؟؟ایا با افزایش رزولوشن این پارازیتها کاهش می یابند؟؟؟اگر با افزایش رزولوشن این پارازیتها کاهش می یابند پس چرا با این که رزولوشن گوشیهای 5300 و 5700 یکسان هستند و لی پارازیتهای صفحه ی 5300 بسیار بیشتر هستند؟؟؟؟امیر جان خواهشا این مسائل رو برای من روشن کن!!چرا گوشیهای موتورولا چنین پارازیتهایی در ال سی دیشون ندارند؟؟؟در حالی که سونی اریکسون و نوکیا و سامسونگ مملو از این پارازیتها هستند!!!؟؟؟