والا کانادا 270$ هست اما من فعلا چون تا چند ماه قصد برگشت ندارم شرمنده مازی جان!فعلا یه arcade گرفتم فک میکنم فرق اساسی باید همون هارد باشه(دستش بیسیمه) اما متاسفانه فعلا باید بازی 40 $ بازی کنم !!نقل قول:
والا کانادا 270$ هست اما من فعلا چون تا چند ماه قصد برگشت ندارم شرمنده مازی جان!فعلا یه arcade گرفتم فک میکنم فرق اساسی باید همون هارد باشه(دستش بیسیمه) اما متاسفانه فعلا باید بازی 40 $ بازی کنم !!نقل قول:
ايا metal gear solid 4 براي x360 مي ايد يا خير؟؟؟؟؟؟؟(خواهشا جواب دهيد)
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب نمیدهیم. چون خودمان هم نمیدانیم :دی
طبق گفته های جناب کوجيما 100% این بازی برای ایکس باکس نمياد. فکرشو هم نکنيد!!
سلام gta iv کی میاد خواهشن جواب بدید؟
احتمالا اوایل مارچ. حددو 3 ماه دیگه.نقل قول:
به نظر من كنسول ps3 بهترين كنسوله اما يه مشكل خيلي بزرك داره اون هم اينه كه كبي خور نميشه ويا اكر هم بشه اون قدر قيمت دي وي ديهاش(blue-ray) بالاست كه ارزش كبي خور كردن نداره .
مكر اين كه اون قدر هك بشه كه مثل pc كه بازيهاش همcd روي عرضه ميشه هم روي انواعdvd اين كنسول هم بازي هاش رو روي dvd9 يا 4-5 تاdvd كبي بشه واز هاردي كه داره براي كبي كامل بازي روي اون استفاده بشه
به نظر من كنسول ps3 بهترين كنسوله اما يه مشكل خيلي بزرك داره اون هم اينه كه كبي خور نميشه ويا اكر هم بشه اون قدر قيمت دي وي ديهاش(blue-ray) بالاست كه ارزش كبي خور كردن نداره .
مكر اين كه اون قدر هك بشه كه مثل pc كه بازيهاش همcd روي عرضه ميشه هم روي انواعdvd اين كنسول هم بازي هاش رو روي dvd9 يا 4-5 تاdvd كبي بشه واز هاردي كه داره براي كبي كامل بازي روي اون استفاده بشه
به نظر من كنسولps3 بهترين كنسوله ولي يه مشكل خيلي بزرك داره اون هم اينه كه كبي خور نميشه ويا اكر هم بشه اون قدر قيمت دي وي ديهاش(blue-ray) بالاست كه ارزش كبي كردن نداره.
مكر اين كه هكر ها اون قدر هكش كنن كه مثلpc كه بازيهاش هم رويcd كبي ميشه هم روي انواع dvdاين كنسول هم بازيهاش روي dvd9يا 4-5 تا dvdكبي بشه و از هاردش(كه حدود40 gig تا 80gig جا داره) براي كبي كامل بازي روي اون استفاده بشه
خب بابا فهمیدیم. چند بار میفرستی؟ اینجا تاپیکه ایکس باکسه. در مورد اون آشغاله سونی اینجا بحث نکنید لطفا.