نقل قول:
اخراجی هستم نه انصرافی
در ضمن اگه پیام نور رو 7 ساله تموم نکنم بهم مدرک کاردانی میدن یا میتونم سال 8 هم بخونم؟
نقل قول:
اخراجی هستم نه انصرافی
در ضمن اگه پیام نور رو 7 ساله تموم نکنم بهم مدرک کاردانی میدن یا میتونم سال 8 هم بخونم؟
اخراجی هستی دیگه بدتر...نقل قول:
تموم نشه چه مدرکی بهت بدن؟
باید تموم کنی که مدرک بگیری دیگه
سلام دوستان
شايد جاش توي اين تاپيك نباشه.
اما من درخواست معافيت پزشكي داده بودم.
ديروز هم نامه معرفي به بيمارستان اومد و رفتم بيمارستان امروز و دكتر معاينه كرد و نظرش رو نوشت و پست كردن براي نظام وظيفه در پاكت در بسته.
از الان به بعد بايد چكار كرد؟
يعني بمن گفت هفته ديگه برو جوابش رو بگير. ميخام بدونم كه يعني هفته ديگه معلوم ميشه من معاف ميشم يا نه؟
يا هنوز اول راهم؟
هيچي نمي دونم.
سلام . دوستان . من چند تا سوال دارم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم . اول اینکه من دیروز رفتم چشم پزشک با قطره معاینه ام کرد و گفت چشم سمت راست 4.25 و سمت چپ 4.5 آستیگمات هستن . من دانشجوی ترم دوم دانشگاه هستم و لی می خواهم دوباره کنکور بدم و در واقع می خوام از این رشته ام انصراف بدم . می خواستم بدونم می تونم با این شماره ها معاف امو بگیرم ؟ اگه من انصراف بدم دیپلم حساب می شم ؟ چقدر بعد از اینکه دفترچه رو پر کردم کمیسیون پزشکی تشکیل می شه ؟
یه سوال داشتم خیلی حیاتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن متولد های سال 70 --پسر-- سال دیگه نمیتوننن پشت کنکور بمونن مگه اینکه یه درس رو توی ترم 1 و یه درس رو توی ترم 2 بندازن !
درسته؟؟؟؟؟؟
یکی سال 70 و متولدآذرماه 70 باشه سال دیگه می تونه پشت کنکور بمونه؟
من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم و 1 سال دیگه درسم تموم میشه!
1- کف پام کاملا صافه
2- برادر بزرگترم در آخرین روزهای فروش سربازی، سربازیشو خرید ولی اولا متولد کشور انگلستانه و پاسپورت انگلیسی هم داره و الان حدود 7-8 ساله آمریکا زندگی می کنه!
من شرایط معاف شدن رو دارم قاونی؟
اقا کسی تو این فروم رفته دنبال گرفتن کسری جبهه پدر؟
کسی آدرس تکاوری لشکرک تهران را می دونه کجاست ؟
یکی از دوستانم کاردانی غیر انتفاعی میخونه و سربازی نرفته.به خاطر مشکلاتی که براش پیش امد.نتونست درسش را تموم کنه.یعنی الان داره امتحان های ترم 7 خودش را میده.
سربازی هم نرفته.اگر این اقا تمام واحد های این ترمش را پاس کنه .14 واحد دیگه براش میمونه.
میدونید که قانون 3 ساله هست و نظام وظیفه یک ترم هم اوانس میده.
ایا راهی هست که این شخص بتونه یک ترم دیگه درس بخونه و بعد از اون بتونه امتحان کاردانی کارشناسی بده و سال اینده وارد دانشگاه بشه؟یعنی نظام وظیفه همچنین اجازه ای میده؟
یک نفر گفت که امکان پذیر هست ولی نظام وظیفه 2 ماه اضافه خدمت در نظر میگیره.کسی این را تایید میکنه؟
سلام من بشدت لاغرم و قلبم مصنوعی هست حالا میخواستم برای لاغری و تییرویید معافی بگیرم نه برای قلبم
متولد 30 فروردین 70 هستم و الان برای سال دوم دارم امتحان نهایی میدم ودوباره میفتم حالا میره خرداد
حالا چند سوال
میتونم معافی بگیرم ؟؟؟
میتونم در کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنم؟؟؟