کار کرد 22 روزی که تازه به بروبچ شاتلی اضافه شدم
احتمالا جمعش می کنم میرم مخابرات
2 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کار کرد 22 روزی که تازه به بروبچ شاتلی اضافه شدم
احتمالا جمعش می کنم میرم مخابرات
2 مگ محدود
art 1 گرفتم رو 900کیلو بیت بستن برام
درسته منم سرویسم رو به آرت 1 ارتقا دادم رو 900 بستننقل قول:
نهایت سرعت دانلود تا 110 کیلو هست
کسی از نویز سر در میاره ؟
چرا قطعی زیاد دارم
با پشتیبانی هم تماس گرفتم میگه قطعی ندارین !!!
اکثراً تو ساعات شبانه به دانلودام گند میزنه
نقل قول:
مشکل از نویزت نیست حاجی خط شما وضعیتش خیلی خوبه
دشیب منم قطعی داشتم خیلی ببخشید ر ی د تو دانلود رفت... باور کن سیاست خودشونه که قطع کنند تو ساعت رایگان باری چند دقیقه برنه دانلود رو نابود کنه ...
برای منم دیشب الکی قطع شد طرفاً 2 بود
وگرنه نه خط شما مشکل داره نه من فقط از پدر سوخته بازی شاتله این قطعی ها...
با اینکه بیدار بودم و تا 6:30 قطعی نداشتم ... ولی چند بار سرعت دانلودم از ساعت 1:15 تا 2 صفر شد و هر بار دستی توقف و ادمه ی دانلود می زدمنقل قول:
واسه شما هم همینطور بود >؟
من محدود شدم ولی وقتی وی پی ان قطع میشه دیگه سرعتم به 8 بر میگرده ..
نقل قول:
بله برای ما هم داستانش همینه... یه هو انلود میاد رو صفر زده مه چی رو خراب کرد برمیکرده روی 10فوقش....
باز شما 6گیگ خیلی خوب گرفتی....
دیشب ساعت رایگان افتضاح بووووود...
نصف سایتارو که باز نمی کرد؛ واتس اپ قطع بود؛دانلود هم قطعی داشت..........
آره دقیقاً ... هیچی وصل نمی شد داغون بود... بچه ها شب هایی که نابوده سرعت و اوضاع اینترنت فرداش بیایید تو این تاپیک بگید کم کم به راه کارهایی هم میرسیم...نقل قول:
art1 دارم و چندرروزی هست محدود شدم و سرعتم به زیر10 رسیده! اما الان متوجه یه چیزی شدم که خیلی جالبه از سایت دانلود ها دانلود میکنم سرعت رو همون 100 هم اما وقتی از فایلگیر یا مولتی شر و...دانلود میکنم سرعت زیر 10 هست
کسی میدونه چرا اینطوریه؟ (به پشتیبانی زنگ نزدم که میدونم یه مشت چرت تحویل میده و آخرش دعوام میشه!)
دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده و از داخلیها هنوز آزاد هستید. با سافت 98 که داخلی هست هم امتحان کنید تا مطمئن باشید.نقل قول:
حق باشماست... راه حلی سراغ ندارید؟ فکرمیکردم مولتی شر و فایلگیر سرور داخلی باشن...شاتل هیچ وقت داخلی رو محدود نمیکنه؟نقل قول:
من که دیشب و پریشب نتم عالی بود
من یکی از دست شاتل گیج شدم.نمیدونم محدود شدم نشدم :دی
2 شب پیش تو ساعات رایگان 5 گیگ زده دانلود کردم( روی هم رفته 2گیگ و خورده ای خودم دانلود کردم و چند صد مگ خواهرم).موندم اون 2 گیگ دیگه از کجا اومده.روزانه هم زده 1 گیگ مصرف در روز.3 تا سیستم اینقدر در روز مصرف میکنه یا نه؟معمولا هر کدام 7-8 ساعت به اینترنت وصل هستند.
شاید بعضی برنامه هاتون گزینه auto update هاشون روشنه و خودکار دانلود میکنن.نقل قول:
شما تو cmd این دستورو تایپ کن ببین کدوم برنامه هات به نت وصله:
netstat -b -f 5
روزی 2 - 3 بار که خوبه. برا من ساعتی 3 تا 6 بار میشه و از وسط بازی میوفتم بیرون.آخه شکایت چه فایده داره بدتر لج میکنن.پشتیبانی سعی کرد کمک کنه ولی مثل اینکه سطح سوادشون به حل این مشکل نمیرسه و میگن مشکل از ما نیست از خودته :n04:من 6 ساله مشترک شاتلم ولی فکر کنم سر ماه برم پارس آفلاین بگیرم.نقل قول:
درسته مشکل فریز گریبان گیر ما هم شده متاسفانه چند هفته اخیر...نقل قول:
پارس آنلاین که همه دارن فرار می کنن بعد شما می خوای بری تو باتلاقش؟!! :n02::n02:نقل قول:
راهش رو مثل اینکه قبل از جواب من پیدا کردید و الان دنبالش هستید؛ یعنی استفاده از سرویسهایی مثل اکسپرسلیچ که فایلهای خارجی رو روی سرورهای داخلی منتقل میکنن.نقل قول:
در مورد محدود کردن داخلی هم منطقهبهمنطقه متفاوت هست. یه جایی ممکنه اصلا محدود نکنه و یه جایی هم دیرتر یا زودتر.
ممنونم..پس حدسم درسته میشه با اکسپرس فایل رو اوکی کرد الان اشتراک میخرم ببینم اوکی میشهنقل قول:
خواهش میکنم، فقط سعی کنید قبل از اینکه هزینه کنید از بچه هایی که تو منطقه شما هستند پرس و جو کنید که محدود شبانه تون چجوری هست که یه وقت ضرر نکنید.نقل قول:
تشکر ..راستش منart1 دارم و معمولا اواخر دوره ام محدود میشم...15مرداد تمدید میکنم ....اکسپرس لیچ هم باید 10-15تومن هزینه کنم که واسه دو سه روز نمیصرفه و ظاهرا فقط این سایته که سرور داخلی دارهنقل قول:
دیشب نت عاالی بود...
واسه همه خوب بود؟
به نظر منم اگه فقط برای همین ۴-۵ روز هست نمیصرفه که ۱۵ تومن هزینه کنی. انشاا.. ماه بعد :n06:نقل قول:
آه همینطوره...منم حالا چسبیدم به مستند های دانلود ها اونا رو دارم میگیرم.... نمیدونم بااین کارا چی رو میخوان ثابت کنن...یعنی چی که از داخلی محدود نمیشی و از خارجی محدودت میکنننقل قول:
داخلی هم محدود میکنن منتهی یه مقدار دیرتر از خارجینقل قول:
من بعد 11 گیگ دانلود از داخلی محدود شدم و در این حد بگم که اگه از داخلی محدود بشی، بعد ساعت 1 سرعت نت به شکل Dial Up میشه :n04:
یعنی سرعت رو به این اندازه لیمیت میکنن :n27:
سلام،من در حال حاضر وایمکس ایرانسل دارم که جدیدا به معنای واقعی افتضاح شده،
میخواستم بدونم از بین شاتل و مخابرات و پارس انلاین کدوم رو انتخاب کنم.
سرعت و بی دردسر بودن و قطعی و افت سرعت نداشتن اولویتمه.قیمتش هم به صرفه باشه.
کانفیگ 512 نامحدود برا هر کدوم چنده؟؟و در کل کدوم بهتره؟؟؟
متشکرم
این مورد هایی که انتخاب کردی،یکی از یکی بدترن:n08:نقل قول:
من هنوز گروهی رو ندیدم که از ISP شون راضی باشن :n27:
شاتل و مخابرات جفتشون از نظر سرعت و قیمت اینا خوبن؛منتها شاتل سرعتتو بیشتر از سرعت اسمی می بنده ولی مخابرات این جوری نیست؛ولی در کل شاتل مطمئن تره و افت سرعت به ندرت پیدا میکنه...نقل قول:
حالا دوستان دیگه هم قطعاً نظر میدن و نظرات صفحات قبل هم بخون شما چندین صفحه ورق بزن مطالعه کننقل قول:
اکثراً ناراضی هستند و تاکید دارند روی به درد دانلود نخورن این شرکت
معمولا کسانی که بالای 20 گیگ دانلود میکنن،تعدادشون کمه؛ شاید این دوستمون مقدار دانلودش کم باشه...نقل قول:
وگرنه به نطر من تو این آشفته بازار کمترین شاکیو بین isp ها همین شاتل داره.....
آره خوب شاید دانلود ایشون زیر 20گیگ باشه در ماه که در این صورت می تونه شاتل گزینه مناسبی باشه براش :n01:نقل قول:
سلام این اتصال نقطه به نقطه چیه ؟ می گن باید انتن بگیری ! اگر این رو بگیرم اون وقت دیگه نویز نداره خطم؟
همون شبکه وایرلسه البته شاتل من بعید می دونم به خانگی بده در تهران که اینطوریه,خیر دیگه کاری به خط کلا ندارهنقل قول:
فقط هزینه تجهیزاتش گرونه که برای خانگی به صرفه نیست چیزی حدود 500هزارتومن هزینه آنتن و ...
سلام من امروز زنگ زدم گفت 260 تومن پول انتن میشه که اگر طرح یکساله بگیرم 100 تومن تخفیف می ده مثلا اینترنت 1 مگ یکساله با انتن میشه 350 تومن (البته با 100 تومن تخفیف انتن)نقل قول:
به نظر شما می ارزه من بگیرم چون خطک نویز داره
با تشکر
نقل قول:
شما باز بب کارشناس فروش مشورت کن ببینید اگر خط جدید بگیرید احتمال داره این داستان نویز برطرف بشه چون خط ثابت کلاً 50تومنه
چون من هم این داستان رو تجربه کردم روی خط ثابت قدیمی خونه نویز من روی 9 بود خط جدید که گرفتم اومد روی 37 ...
باز این روش به صرفه تره اگر برای شما جوابگو باشه تا آنتن
در ضمن زنگ زدی هزینه نصب آنتن هم بپرس بگو شما چقد میگیرید برام نصب کنید آنتن رو
مارک تجهیزات هم بپرس خیلی خیلی مهمه در قدرت دریافت و کیفت سرویس شما
ایناکسپرس لیچ سرورش تو آمریکاست.چطوری میشه کاری کرد که فایلا رو بیاره تو سرور داخلی؟نقل قول:
یه جورایی خواستن بهمون حال بدن [emoji106]نقل قول:
نقل قول:
اره خیلی کمتر از 20 گیگه چون الان فقط 4 گیگ ترافیک دارم!
ولی اگه نامحدود بشه بازم همون حدودا 20 گیگ اینا میشه
از چه لحاظ میگید برا دانلود خوب نیست؟
من واسه یه شرکت ptp بستم براشون آرت هشت خریدم .باورم نمیشد آپلود و دانلودش روی هشت مگ بود پینگ تایمش 13 میلی ثانیه.[emoji44]نقل قول: