نهایتا 24 ساعت.من خودم ساعت 7 غروب جمعه درخواست دادم،فردا صبحش ساعت 7 سرعتم رو بالا برده بودن :دینقل قول:
اقا دقیقا چه قدر طول میکشه؟:n02:
Printable View
نهایتا 24 ساعت.من خودم ساعت 7 غروب جمعه درخواست دادم،فردا صبحش ساعت 7 سرعتم رو بالا برده بودن :دینقل قول:
اقا دقیقا چه قدر طول میکشه؟:n02:
درخواست دادم از 512 بره 1 مگ راستی این چیزه جیه نوشته : برای تحقیقات
برای امور پزشکی
برای تجارت الکترونیک
زدم برا تحقیقات موردی که نداره؟:n02: تحقیق تو سایتای تورنت هم شاملش میشه؟:n09:
الله وکیلی حال کنید اینترنت مخابرات دارید . من یکی دو سال اینترنت مخابرات داشتم حال میکردم . الان خونمون عوض شده خط تلفن نداره امکانش هم نیس . قدرشو بدونید
چشم برادر ما که قدرشو میدونیم :n16: چون صابون چند تا isp خصوصی بهم خورده :n02: ما که راضیم خدا هم راضی باشه:n02:
ادیت:
شد 1 مگ امروز کلا 14 ساعت همش طول کشید :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان طرح آشنای اول کسی گرفته؟
قیمت 10 گیگ به بالا به چه صورت حساب میشه؟
طرح محدود به کار من یکی که نمیاد!نقل قول:
ولی ترافیک 10گیگ به بالا گیگی 2هزار تومن با مشترک حساب میشه
الان که خیلی افتضاحه
تا 27 اردیبهشت که روز مخابرات هست ، توی قبض این دوره اومده که هرکس تا اون روز ثبت نام کنه برای ADSL2 برای سرویس حجمی ، یک مودم رایگان هدیه میگیره.
+
راستی
من قبل از عید اومدم سمت مخابرات ( حدوداً 20 اسفند) برای این 9 روز تا تاریخ 1 فروردین ، 15 تومن برام حساب کرده!!:n04: به نظر من برای 9 روز 15 تومن زیاده!
:n13:
دقیقا چیش افتضاحه جیگر؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که اون طرحی که شما میگی سرویسهای محدود یکساله 1مگ و 2مگ هست که صد و خورده ای و دویست و خورده ای هست و ارزش نداره به نظر من! چون 4گیگ حجم سرویس 1سالست کلاً!نقل قول:
شما چه سرعتی گرفتی که 9 روزشو 15 تومن حساب کرده؟