دوستان یه سوال چطوری میشه اون local area connection رو پاک کرد یدونه جدید ایجاد کرد اخه من خیلی چیزاشو دست کاری کردم یا پاک کردم برنامه های مختلف هم هر کدوم تغییراتی توش ایجاد کردن میخوام مثل اولش شه
Printable View
دوستان یه سوال چطوری میشه اون local area connection رو پاک کرد یدونه جدید ایجاد کرد اخه من خیلی چیزاشو دست کاری کردم یا پاک کردم برنامه های مختلف هم هر کدوم تغییراتی توش ایجاد کردن میخوام مثل اولش شه
الان 2-3 روزه گوگل واسه من باز نمیشه ؟؟ مشکل سراسریـه ؟؟؟
dns تنظیم کردی؟نقل قول:
من مشکلی ندارم
منم نمیتونم باز کنم، فقط تو فایرفاکس میشه، اونم باید دستی وارد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه اصلا با https باز نمیشه.نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون ازتون :)
مشکل من پیدا کردن آیپی نیست، مشکل من اینه که وارد اون آدرس نمیشه اصلن
در کل همه اینا به این خاطر بود که من اینترنت 2 مگ گرفتم ولی در سایت speedtest گفت که اینترنت شما روی دانلود 1 مگ بسته شده (در 2-3 صفحه پیش اطلاعاتش رو گذاشتم)
برای همین دوست عزیز --------- گفت از این صفحه عکس بذارید که متاسفانه نمیشه
حالا سوال من از دوستان اینه که آیا ممکنه این بخاطر انتخابات باشه که سرعت من الان روی 1 مگه ؟ (در صورتی که باید روی 2 مگ باشه)
یا اینکه مشکل از جای دیگهایه ؟
سلام...نقل قول:
دوست عزیر می شه یکم دیگه توضیح بدی ؟ 1.1 و اینا منظورت چیه ؟
و اینکه بگین آسیاتک خوبه برم سرویس نامحدود 256 بگیرم ؟
سرعت دانلود و پیج بازکردنش چطوره و اینکه واقعا نامحمدوده ؟؟؟
ممنون:n16:
راستی هزینه رانژه نوشته 5 تومن،یعنی کلن موقع ثبت نام همون 5 تومن و می گیره ؟
پاک کنی؟!نقل قول:
مقادیر رو حالت دیفالت یا اتوماتیک بزار
اون کارت شبکه هست فکر نکنم پاک شه
ببین دوست عزیز speedtest مرجع اساسی واسه تست اینترنت نیستنقل قول:
با دانلود میشه فهمید
شما سرعت دانلود دو لینک چه قدره؟
تقریبن 100-120
سروسی 1 مگ قبلا سرعت 120 بودنقل قول:
سرویس طلایی 120 و نقره ای . برنزی 10 کیلو بایت کمتر البته تفاوت هایی که دارن به غیر از برنزی و طلایی اون چند گیگ ترافیک سرعت بالا هم هست که طلای چند گیگ اول با سرعت 400 دانلود میشه و وقتی که تمام شد هدیه میره رو 120 ونقره ای هم که هدیه تمام شد میره رو 110
داداش، سرویس های محدود رو معمولا روی حداکثر پهنای باند که معمولا 4 مگ هست میبندن، یعنی شما با خرید سرویس های محدود، میتونید تو روز با سرعت 4مگابیت دانلود کنید، ولی شبانه سرعت واقعی میشه.نقل قول:
سوریس های ترافیک محدود رو ندیدم جایی سرعتشون رو محدود کنن. زنگ بزن به پشتیبانی و بررسی کن. احتمال زیاد اشتباهی محدود کردن سرعت شما رو :n01: