سرعت دانلود شما در ساعات رایگان چقدره؟
سرعت دانلود سرویس ECO2048 در ساعات رایگان چقدره؟
Printable View
سرعت دانلود شما در ساعات رایگان چقدره؟
سرعت دانلود سرویس ECO2048 در ساعات رایگان چقدره؟
۸ مگ من در ساعات رایگان به این شکل هستش : ۱-۵ صبح حدود ۳۰۰ کیلو - ۵-۸ حدود ۴۰۰کیلونقل قول:
سرویس ۲ مگ رو نمیدونم واقعا ... اما فکر کنم در همین حدود باشه با در نظر گرفتن این مورد که زود تر محدود میشه
نقل قول:
تو مرکز شهید عاطف پرسیدم eco نمیدن میدونن چه خراب شده ای هست :n02:
من 4mb دارم سرعت دانلودم 550 ایناست و رو 4700 کیلو بیت بستن سرعتمو.
به نظرتون کمه و می تونن بیشتر ببندن؟
کسی 4mb داشته تا حالا؟
امشب یه خبرهایی شده تو این شاتل ها...سرعتها تغییر داشته...
بله درستهنقل قول:
همین حدود هست !!
من حسابی محدود شدم سرعتم 5kb داخلی و خارجی به v*p*n هم نمیتونم کانکت شم دانلود که هیچی بازی هم نمیشه کرد.
از چه لحاظ میگی؟!نقل قول:
فعلا که 2روزه شاتل تو بعضی زمینه ها(اونایی که باید بفهمن می فهمن) گند زد به همه............
من توی سرعت مشکلی ندارم اما لود سایت ها یه مقدار ناجور هستش و Page load time افزایش داشته
اقا من دوتا سوال دارم:
ما میتونیم به سایت 195 شکایت کنیم که وضعیت سرعت لود این قدر افتضاح شده؟؟
ما میتونیم به خاطر سرعت 10 کیلوبایت در زمان رایگان ،از شاتل شکایت کنیم؟(سرویس 1 مگ دارم!)
ــــــــــــــ
اقا یک پیجی برای اعتراض به وضعیت فعلی اینترنت وجود نداره که بریم اونجا و دردمون رو بگیم شاید کسی بشنوه؟؟!!
فکر میکردم از محدودیت در اومدم ولی اشتباه میکردم.الان شبانه به زور 400 -500 مگ با سرعت 2 مگ دانلود میکنم.مثل اب خوردن شارژم تمام میشه ،هر 2 3 روز هم باید 3 گیگ بخرم.مصرف شما هم بالا رفته؟؟
بله، شما اگه محدود شدی برو 195 شکایتو بزن،ضرر که نداره؛چون هیج جای قانون به جز قرارداد شاتل این محدود کردن نیست....نقل قول:
نه من خدا رو شکر تو حجمو اینا مشکلی ندارم،چون همش با networx و پروفایل خود شاتل چک می کنم.نقل قول:
یادمه قبلا راه اندازی شده بود.. اما به جایی نرسید ... متاسفانه تا وقتی که هزینه ها توسط سازمان تنظیم مقررات تعیین بشه شاتل و بقیه شرکت های خصوصی کاره ای نیستند که شکایت شما به جایی برسه.نقل قول:
من خیلی وقته چک نکردم .. از امروز مانیتور میکنم ببینیم چی میشه !!نقل قول:
آقایون یه سوالی دارم
منی که 72 تومن دادم واسه 4مگ 3ماهه اگه مثلا وسطای ماه اول یا هر موقعیش بخوام خطمو تخلیه کنم و برم یه شرکت دیگه،باقیه پولمو پس میدن؟
دوستان
خط من SNR Margin بخش Downstream اش، از دیشب اومده رو 21!!!!!!!!!!! در حالی که قبل اون رو 30 بود..
چرا اینجوری شده؟؟؟
مودمو خاموش روشن کردم درست شد،برگشت 30!!!!!نقل قول:
چرا اینجوری شد به نظرتون؟!!!!!!!!!!
تو که راضی بودی علیرضا!!! در مورد سوالتم تا جایی که یادمه و از دوستام شنیدم پولتو پس نمیدن.نقل قول:
الانشم راضیم والا ولی چون این دفعه 3 ماهه گرفتم، گفتم اومدیمو 1 ماه دیگه شاتل سرعتاش ترکید،میشه کاری کرد یا نه؛که شما میگی نمیشه......نقل قول:
سلام برهمگی جدیدا شانل شما هم ترکیده ؟
برا من که شب میشه افتضاح شده و تو روزشم مثل سابق نیست
من آرت 1 دارم و سرعت هم 100 میشه ولی نمیدونم یک مشکلی داره!
واسه من که روزا خوبه،مثل قبلنه؛ ساعت رایگانم رو 200 اینا می چرخه.نقل قول:
سلام دوستان من دانلود نمیکنم اما مصرف بالاست مثلا ماهی 12 گیگ اینا میندازه
حالا سرویسم از 1024 اداری میخوام بیارم رو art1 سرعتش برا وب چه طوره؟؟
من تا 2 ماه پیش با 1024 راخت 800ک دانلود بود الان بد شده بین 150 تا 300 شده برا همه اینجوره؟؟
شاتل منظورمه
یک چیز جالب من هم مبین نت دارم هم شاتل یک روز کامل میام رو مبین نت 200مگ اینا میندازه اما روزی که رو شاتل هستم راحت 500مگ میندازه نمیدونم چرا!!
با 1مگ، 800kb دانلود می کردی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
اره 1 مگ اداری که شبانه نداره 6 گیگه راحت بین 600-800 نوسانی سرعت داشتنقل قول:
آهااااننقل قول:
پس سرعت اداری با اکو فرق می کنه.
پس اگه 1مگش اینه، 2مگش که دیگه راحت با سرعت 1mb دانلود میکنه....
من اینجا از یکی پرسیدم گفت فرقی نمی کنه سرعته اداری و اکو!!!!! من موندم آخه مگه گفتن لالی که میای الکی یه چیزی میپرونی!!!!!!!!!! بعضیا هی میان اینجا اطلاعات غلط میدن..............
من جدیدا با شاتل مشکل تایم اوت دارم.در هر ساعت حدود 3 یا 4 بار و هر بار حدود 1 دقیقه سرویس تایم اوت کامل میشه.پشتیبانی کمکی نکرد و میگن مشکل از خودته منتها بنده خودم قبلا پشتیبانی شرکت های دیگر اینترنتی بوده ام و کاملا از سالم بودن طرف خودم مطمئن هستم.اگر کسی از دوستان مشکل تایم اوت های 1 دقیقه ای داره لطفا مطرح کنه.با تشکر
مال من هم روزی 2 یا 3 بار مثلا 1 مین کلا فریز میشه و هیچ رد و بدلی ندارهنقل قول:
مال منم همینطوری سکته میکنه بعد دوباره بر میگیرده.
ساعات رایگان هم خیلی خیلی خراب میشه طوری که مجبورم بیخیال اینترنت بشم.
تایم اوت 1دقیقه!!! :n13:نقل قول:
آقا اگه می بینی پیگیری نمی کنند و حالیشون نیست میخوان یه چیزی بگند برای خودشون شما ثبت شکایت انجام بده در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پای 195که میاد وسط خوشگل پیگیری می کنند...
نقل قول:
دوستان جواب بدید سرعت art1 چقدره برای ماهی 15 گیگ جواب میده؟ بالای 60ک هست؟؟
میخوام امشب درخواست بدم....
آره آرت 1 بالای 15گیگ ماهیانه میکشه. همین حدود هم هست میزان دانلودش با سرعت درستنقل قول:
سرعتش هم حدود 120تا200هست بسته به مرکز مخابراتی شما
پس روزی 500 مگ محدودم نمیکنن دانلود نیست وب گردی و ایناستنقل قول:
مرسی پس درخواست میدم سرعت ما بالاست قبلا 3 ماه پیش 1مگ اداره 600-800 دانلود میداد الان فوق فوق 400 تا نمیدونم چرا از وقتی یکم گرون شد خراب شد سرعت
نقل قول:
نه برای وبگردی که نه چون نمودار سینوسی هست سیستم مدیریت ترافیک شاتل کاری نداره به این جور موارد.
Operation Data
Upstream Downstream Noise Margin 18 dB 31 dB Attenuation 23 dB 23 dB
این نویز و ایناش خوبه؟؟؟
وضعیت مناسبی داره روی چند بسته شده خط؟نقل قول:
3 مگنقل قول:
قبلا رو 6 بود
2 ماه نبودم سرویس رو 128 قرار دادم الان که اومدم 1 مگ گرفتم جای اینکه مثل قبل رو 6 مگ باشه رو 3 مگ بسته شده
درخواست دادم فک کنم باید سرویس الانم بسوزه با اینکه 20 روزش مونده....
زنگ بزنی پشتیبانی شاید برات بالاتر ببندنند سرویس رونقل قول:
نه بابا، بالاتر نمی بندن...نقل قول:
من خودمو سرویس کردم که 4مگمو رو 5000 به بالا ببندن که نبستن،رو 4750 بستن؛ با اینکه خطم تا 18 مگ هم میکشه...
جالبه 2مگ داشتم رو 3700 بسته بودن!!!!!!!!!