کربلایی:n02:نقل قول:
من وزیر ارتباطات نیستم
من فقط گفتم شاید بتونم به اندازه سر سوزنی این مشکل رو حل کنم
همین
Printable View
کربلایی:n02:نقل قول:
من وزیر ارتباطات نیستم
من فقط گفتم شاید بتونم به اندازه سر سوزنی این مشکل رو حل کنم
همین
راستی طرح های مودم رایگان چه طوره؟
از کجا آی &&& پی رو ببینم چند افتاده ؟ :n13:نقل قول:
تو مودم... صفحه ی اول مودم معمولا باید نشون بده، مدل مودمت رو بذار بچه ها بت بگن...نقل قول:
از سایت هایی مثل whatismyip و ... هم میشه...
دوستان راهنمایی کنید لطفا در صورت امکان :
چند سال کاربر ضحی بودم تخلیه کردم ، درخواست جدید دادم نمایندگی بدون اطلاع منو برد روی یه اپراتور دیگه ( به گفته خودش اواسیس ، ولی نظر شماها اینه که ماناماد هست :n13: ) موقع کانکت شدن ( به صورت دستی یا همون کانکشنی وصل میشم ) دائم ارور 691 ( یوزرنیم و پسورد ) می گیرم. باید بارها ریکانکت کنم تا شاید وصل بشه ! با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت ارورهای شما توی پروفایلت نمیفته که خودم هم چک کردم راست میگه ! از بچه ها از جمله فرشاد که با ibsng کار می کنه با چنین موردی برخورد کرده ؟؟؟ ( مودم رو ریست کردم ، پسورد رو تغییر دادم ؛ از یک مودم دیگه استفاده کردم ولی تفاوتی ند اره ) . خون به دل میشه آدم . :n27: تشکر
یعنی با Bridge وصل میشی؟ به نظر من که PPOE از همشون بهتره...نقل قول:
بله همون Bridge ! با ppoe هم فرق نداره با مودم رو 40 بار روشن و خاموش کنم تا یک بار کانکت بشه . البته دیگه توی حالت PPOE که نمیشه پینگ خوب گرفت !! به 2020 هم هر چی زنگ میزنم کسی جواب نمیده 2 روزه !!! :n27: ضحی هستی ؟نقل قول:
این کدوم شرکت مخابراته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بالاخره قید همه isp ها رو زدم موندم همین مخابرات و سرویس 256 نامحدود گرفتم :n06:
بچه ها DNS خوده مخابرات چنده و کدوم DNS رو پیشنهاد میدید ست کنم ؟
کیفیت سرویست چطوره؟ پینگ؟ سرعت دانلود؟نقل قول: