یه سوال آخر !!
اگه وقتی داری تو جنگل با نامزدت راه میری ( یا دوست راه میری ! ) یه پلنگه دنبالتون کنه ، باید از پلنگه سریعتر بدوی یا از نامزدت ( یا دوستت ) ؟
Printable View
یه سوال آخر !!
اگه وقتی داری تو جنگل با نامزدت راه میری ( یا دوست راه میری ! ) یه پلنگه دنبالتون کنه ، باید از پلنگه سریعتر بدوی یا از نامزدت ( یا دوستت ) ؟
نقل قول:
خواهش! ولی هنوز تا نوبتم تموم نشده باید این تاپیک رو 40-50 صفحه ببرم جلو
میگی نه خوب لابد نمیشه دیگه!!!:31:
برادر من ماله شما رو ندیدم که!نقل قول:
همینطوری دیدم رنگش با حاله! زدم!:31: میگم نکنه تو از رو من تقلب کردی بروز ندادی تا حالا؟
ها ها ها؟
راستی:
چت ممنوع وگرنه پخ پخ آزاد
نقل قول:
سبکه قشنگ!
هر چی که دوس داری:31:
ولی فقط یا متال یا جوادی انصاری!
بسته به مهریه و میزانه توقعات یکیشون رو جا میزارم!:27::21:نقل قول:
خوب جناب داریوش خان من یه سوال دارم شما تا حالا مدرن تاکینگ گوش دادین ؟
نطرتون چیه؟
نقل قول:مرسی دمت گرم !! از مديران محترم خاهشمنديم برای نصب اين بنر اقدام نمايند ، در صورت نداشتن نردبان ميتوانيد به نزديکترين نردبان فروشی مراجعه کنيد !
اينم يذره جواب
All quoted from daryosh!
نقل قول:
سلام نوید جان مطئنی میزونی؟
خدايا من اينم که اين ميگه يا اين که مامانم اينا ميگن !!!!!؟!!!!!؟!!!:18::37:
نقل قول:
نه همچین!
آفرين چه پسر خوبی !
نقل قول:
هنوز زوده! یه مقدار از اومدنش بگزره چند سالی بعد
از همین ماله خودم راضیم
ويندوز بعديه مايکروسافت ريليز شده !!! هنوز زوده ؟!:33:
نقل قول:
نامردا نمیدن وگرنه از 13 به دره ساله پیش تو نوبتم
واقعا؟؟؟ ميخوای يه مسيج بفرسّم سه سوته رديف شه ؟:25:
نقل قول:
از فرانت پیج 2003 و دریم ویور ام اکس
چون حس و حاله عوض کردنشون نیست
کار بدی ميکنی ! زود عوضشون کن ! نسخه جديد جفتش عاليه
نقل قول:
ندانم والا انجمن های مایکروسافت؟
بن شدی رفت !!!!:32: تبليغ انجمنهای ديگه تو پيسی !!!!!!!؟!!!!:38: ( ولی جوابت درست بود!)
نقل قول:
ماشین حسابم خرابه شرمنده!
چوب خط بکش
جواب غير مستقيم : Source-iran هم توش ايران داره !!!!:3::22::47:
===================
خوب بازم سوال کنم ؟ ....... شرمنده باز چشم خورد به ساعت پايين مانيتور:34::24:، اگه تمديد شدی و عمری باغی بود باش کارت دارم !
----------------------------------------
راسی کسی ميدونه اين پيجر پايين چرا يه صفحه اظافه ميندازه ؟ :38:مشکل از منه ؟ از ماوس سيستممه ؟ برف پاک کنش خرابه ؟ کسی دعواش شده اينجا پاش گرفت بهش خراب شده ؟ يا هنوز تو توهمم؟!!!
می بینم که رو این صندلی جزغاله شدی داریوش ولی اول سوالای من رو جواب بده بعد به دیار باقی بشتاب :
با کدوم ورژن فوتوشاپ کارات رو انجام میدی ؟ me هست یا فارسی نویس داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول که میای تو انجمن کجا میری سر میزنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز اینجا به چند تا انجمن دیگه سر میزنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکری به حال زمستون کردی واسه اتاقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیوون خونگی داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قورمه سبزی یا پیتزا :20:
یه سایت خوب بلدی بشه ازش براش واسه فوتوشاپ دانلود کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز فوتوشاپ دیگه چه نرم افزارهایی بلتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه روز آخریه بس بیده :27:
پست های عالی مستدام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام صرفا محض کنجکاوی می پرسم ؛ مایل بودی جواب بدین:
مشکل اتاق مسکونی شما حل شده الحمد ا... ؟ یعنی الان که هوا گرمتر شده شما باید خوشحال بشایی که خنک هستی ؟ نه ؟
شما می تونید یک روز در یک اتاق بدون تحرک خاصی خودتو بدون کامپیوتر و تکنولوژی سر گرم کنید بدون اینکه از منزل بیرون بری یا با کسی حرف بزنی و امثال اون ؟
BABAK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داريوش گرامي :
اين آخرين اسپم شما در انجمن بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صد البته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
بزرگترین لذت در زندگی انجام کاری است که دیگران می گویند ؛ تو نمی توانی
سلام دوسته عزیزنقل قول:
ای جوون تر بودم بله فک کنم تا 2002-2003 گوش میدادم یه چیزایی
البته خیلی خاطرم نیست اسمس و ... ولی گروهه جالبی بود
بعدش رو دیگه خبر ندارم
ultimator
مرسی دمت گرم !! از مديران محترم خاهشمنديم برای نصب اين بنر اقدام نمايند ، در صورت نداشتن نردبان ميتوانيد به نزديکترين نردبان فروشی مراجعه کنيد !
اينم يذره جواب
All quoted from daryosh!
هیچم من نبودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدايا من اينم که اين ميگه يا اين که مامانم اينا ميگن !!!!!؟!!!!!؟!!!:18::37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرين چه پسر خوبی !
ويندوز بعديه مايکروسافت ريليز شده !!! هنوز زوده ؟!:33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره حالا چند سالی هنوز داریم!
واقعا؟؟؟ ميخوای يه مسيج بفرسّم سه سوته رديف شه ؟:25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اهی
کار بدی ميکنی ! زود عوضشون کن ! نسخه جديد جفتش عاليه
پـــــــــــــــوا ندارنیم!
بن شدی رفت !!!!:32: تبليغ انجمنهای ديگه تو پيسی !!!!!!!؟!!!!:38: ( ولی جوابت درست بود!)
چوب خط بکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بچگی دوست داشتم یکی از اینا داشته باشم ولی ...
جواب غير مستقيم : Source-iran هم توش ايران داره !!!!:3::22::47:===================*********************
خوب بازم سوال کنم ؟ ....... شرمنده باز چشم خورد به ساعت پايين مانيتور:34::24:، اگه تمديد شدی و عمری باغی بود باش کارت دارم !
----------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسی کسی ميدونه اين پيجر پايين چرا يه صفحه اظافه ميندازه ؟ :38:مشکل از منه ؟ از ماوس سيستممه ؟ برف پاک کنش خرابه ؟ کسی دعواش شده اينجا پاش گرفت بهش خراب شده ؟ يا هنوز تو توهمم؟!!!
والا ندانم!
sarina_sh
می بینم که رو این صندلی جزغاله شدی داریوش ولی اول سوالای من رو جواب بده بعد به دیار باقی بشتاب :
به قوله تبلیغ که میگه:
مامان جون بستنیش خوشمزه تره!!!
سلام همی و خوش آمدید باز بسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کدوم ورژن فوتوشاپ کارات رو انجام میدی ؟ me هست یا فارسی نویس داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Adobe Photoshop CS یه چیزایی هم برای خودش فارسی میزنه!:31:
اول که میای تو انجمن کجا میری سر میزنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو favorite هام تالارهایی رو که میخوام سر بزنم قسمته پی سی ورلد هست!
از اونجا به نوبت اینا رو در چند صفحه بازی میکنم و .... باقیه ماجرا:
طراحی صفحات وب
انجمن متفرقه
فتوشاپ
اینترنت و شبکه
بازي هاي كامپيوتري
مـوســیـقی
فــــلش
الابته به صورته رندوم معمولا به جاهای دیگه هم سر میزنم!:21:
به جز اینجا به چند تا انجمن دیگه سر میزنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بستگی داره بالا پایین میشه ولی متوطسط 5-6 تا دیگه
فکری به حال زمستون کردی واسه اتاقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فعلا تابستون مهمتره و نزدیکتر که انشالله اگه عمری و یوزری باقی بود تاپیکی زده خواهد شد در آتی
حیوون خونگی داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نع! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قورمه سبزی یا پیتزا :20:
هر چی باشه میخوریم! جفتش با نون اضافه! (ترجیحا بربری) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سایت خوب بلدی بشه ازش براش واسه فوتوشاپ دانلود کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براش که قبلنا زده بودم الان دمه دست ندارم ولی اینجا ها رو خودمم الان دارم شخم میزنم شما هم بیا خوب چیزایی دارن:
کد:http://browse.deviantart.com/resources/vector/
البته deviantart همونطظور که میدونی قسمته براش هم دارهکد:http://www.freevectors.net
راستی تو اون تاپیکه آموزشه آواتارم هم خوب منابعی رو برایه براش معرفی کردم رسیدی یه نگاه بنداز :12:
به جز فوتوشاپ دیگه چه نرم افزارهایی بلتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیژی!@×!
خوب دیگه روز آخریه بس بیده :27:
:31:
پست های عالی مستدام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک های عالی متداوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی و موفق وقشنگ باشی همی :12: :40:
سلام پیرمرد جان خوش آمدی:11:نقل قول:
ای چی بگم حل که نشد هوا گرمتر شد!:31: بله مقادیری پایکوبی مینماییم هر از چندی
-------------------------------------------------------------------------------------------
یه روزه کامل که نه! باید کنارش هارتل زد و پیاز پاک کرد و جاروبرقی گزاشت و آبه ماهی ها رو عوض کرد و به گلدونا آب داد و ....!
ولی همه یه اینا در اتاقه خودم شدنیه!:46:
کلا کامپیو.تر + دی وی بی و همون ماهواره + اینترنت و امکاناتش در حده خسته یه دایال آپ و بازی serious sam و unreal tounament که دیروز همینطوری پیداشون کردم دوباره نصبیدم هم جالبن و سرگرم کننده و در مواقعی چیز میز یاد میگیره آدمی همی:46:
تلفن و MISS و SMS و ... هم که جایه خود داره در مواقعی!
:10::11: مرسی:40:
به این علت!نقل قول:
هه هه هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانوم رو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا همیشه باید اقایون به خانوما و مخصوصا دخترها سلام کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی :12: :46:
[/QUOTE]نقل قول:
QUOTE=DaRiOuShJh;2318668]نظرم عوض شد!!!
از اونجایی که من مردم! رو صندلی داغ نشستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی مرده بیاد اون بالا اختلاط کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمواردی با مجوزه وزارت ارشاد خانوم هم قبول میکنیم
حالا یه سوال!
اصولا فتوشاپ به چه دردی می خوره؟