سلام دوستان.من تازه وایمکس ایرانسل گرفتم.1 ساله 2 مگ با حجم 24 گیگ! میخاستم بدونم شبانه رایگانم داره یا نه؟ البته واسه من 12 شب به بعد سرعت نزدیک 0 میرسه!!!!!:n03:
Printable View
سلام دوستان.من تازه وایمکس ایرانسل گرفتم.1 ساله 2 مگ با حجم 24 گیگ! میخاستم بدونم شبانه رایگانم داره یا نه؟ البته واسه من 12 شب به بعد سرعت نزدیک 0 میرسه!!!!!:n03:
از ساعت 1-7 صبح. آره سرعت افتضاح میشهنقل قول:
یه سوال داشتم.برای تغییر رمز وای فایم باید چیکار کنم؟؟؟
تو مودم من فقط 12 تا فرکانس ثبت شده...لطفا همه 16 فرکانس ایرانسل رو به من بدید..ممنوننقل قول:
سلام
وضع نت ایرانسل چطوره الان؟
من یک سالی مشه تمدید نکردم ! قیلا یک مگ نا محدود داشتم که سرعتش خوب بود به دانلود بالا هم گیر نمی داد!
الان وضع چطوره؟
مثل قبل خوب نیست . تا قبل 93 خوب بود بعدش داغون شدنقل قول:
مودمت چیه؟؟! اگه میتونی ریست و دوباره و تنظیمش کنی برمیگردن احتمالننقل قول:
عجب بد بختی داریم. من تا ابان ۹۲ وایمکس داشتم. ۱ سال یا بیشتر بود که استفاده می کردم. بعد مخابرات نا محدود داد رفتم سراغ ان اما بعد ۱ سال می گن دیگه نامحدود را تمدید نمی کنند!نقل قول:
الان از چه نظر داغون شده؟ سرعت بده ؟ پینگ بده؟ قطعی داره؟ به دانلود بالا گیر می ده تو نامحدود؟
ممنون که جواب می دهید.
والا داداش قطعی که کم داره . پینگش بد نیست ! ولی اگر منطقه شما شلوغ باشه سرعت دانلود و پیج باز کردنتم بد میشه اگر خلوته خوب نشکلی نداری.اگر میدونی یه ماه شارژ کن خوب خوب بود استفاده کن . دانلود زیاد به قول خودشون مصرف منصفانه داره معلوم نیست سر چند گیگ بهت اخطار بدن و تا چند روز سرعتت رو کم میکنن .نقل قول:
این 2 هفته که وایمکس استفاده کردم، واقعا بیخوده! مخصوصا آپلودش