سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن صفحه خیلی خراب شده
Printable View
سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن صفحه خیلی خراب شده
مخابرات رتبه 15 قرار داره.نقل قول:
دوستانی که 2مگ محدود دارید دیشب سرعت دانلود یکمی بیشتر نشده بود؟
یکی از کاربرا در فروم دیگه گفته افزایش داشته و میزان دانلود دیشبش انقدر بوده:
در ضمن سرویس ایشون 1مگ محدود هست...نقل قول:
من IDM رو ندیدم ولی صبح که با NetworX چک کردم نتیجه اش این بود:
1-2: 300 مگابایت
2-3: 350 مگابایت
3-4: 566 مگابایت
4-5: 630 مگابایت
5-6: 635 مگابایت
6-7: 602 مگابایت
7-8: 530 مگابایت
سرعت کل تقریبا 140-135 بوده.
دیوونه ان به قران اینا
الان باز زنگ زدم میگم اصلا خط ما رانژه شده یا نه گفتن شده ولی چک میکنم نشده
بعد چک کرد گفت نه نشده ! میگم تو سایت زدید شده دیروزم زنگ زدم گفتید شده میگه اره ولی نشده :n04:
میگه دو روز صبر کنید میگم بابا 21 روز شده هر دفعه زنگ میزنم میگید دو سه روز دریگه میگه حکمت شعار همینطوریه یه ماه هم میکشه پورتش کمه و از این شرورا
حالا این 21 روز خورد به امتحانات دانشگاه حالا زیاد مهم نبود میشد با نبود adsl سر کنی دیگه دو روز دیگه امتحانا هم تموم میشه بخوان این مسخره بازی رو دربیارن بعد 5-6 سال قید اسیاتک میزنیم میریم یه شرکت خراب شده دیگه
برو تو مخابرات محله اتون قسمت mdf اون جا بگو برات وصل کنن:n02:نقل قول:
بغالی محلمون برم چی ؟ :دی
قبول میکنن ؟ چون خود شرکت انگار باید درخواست بده فقط
تا چهارشنبه وصل نشد یه سر میزنم ببینم چی میشه
بعضی اوقات شرکت ارسال مکنه درخواست رو ولی به علت لارج بودن سایز مسئولش طرف 4-5 روز طولش میده :n02:نقل قول:
من یه سری رفتم گفتم چرا خطم رو از رانژه درنمیارید، وصل کل اپراتور ADSL تو MDF همونجا درستش کرد :n02: نمیدونم کیه که اینقدر جاش محرمانه اس :n02: اگر ببینمش حتما باش رفیق میشم :n02:
نقل قول:
تشکر ویژه از دوستانی که پاسخگویی کردن .
تمام راههایی که دوستان ارائه دادن رو امتحان کردم ولی متأسفانه جواب نداد . یکی از دوستان گفت نرم افزاری هم برای این کار هست، درسته ؟ شما اسم این نرم افزار رو میدونید ؟
الان چی جواب نداد دقیقا خب هر مودمی که باشه با اون DEFAULT GATEWAY وارد صفحه تنظیماتش میشه به جز مودم های خیلی قدیمینقل قول:
داداش این آموزش تصویری، دیگه همه چی رو زده :n02: با توجه به مراحل IP مودمت رو پیدا کن... از 1 تا 5 ، فقط شکل مرحله 3 برای شما فرق خواهد کرد چون من توی دوشبکه هستم :n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]