دروغم کجا بود؟نقل قول:
من سرویس 2 مگ دارم و راضیم شبی 4 تا 5 گیگ دانلود میکنم البته بیشتر هم میشه ولی چون با گوشی دانلود میکنم فضای داخلی گوشیم بیشتر از این کشش نداره:n02:
Printable View
دروغم کجا بود؟نقل قول:
من سرویس 2 مگ دارم و راضیم شبی 4 تا 5 گیگ دانلود میکنم البته بیشتر هم میشه ولی چون با گوشی دانلود میکنم فضای داخلی گوشیم بیشتر از این کشش نداره:n02:
ممنون پس من الان باید سرویس های 6 مگ به بالا رو بگیرم برای دانلود خوب شبونه؟ واینکه اجازه قرار داد یکماهه میدن؟ ویا باید حتما سه ماهه به بالا باشهنقل قول:
پارتی داشته باشه پورت خالی هم گیر میاد...نقل قول:
میشه بگین چه سرویسی واسه دانلود شبانه پیشنهاد میکنیننقل قول:
فقط برای دانلود شبانه میخام
بیشترین سرعت که ترجیحا محدود هم نشه دیگه
بله میدن، اجازه ای نیست که؛ هر چند ماه که بخواین میدن.نقل قول:
در مورد سرعت، هر چقدر سرعته بالاتر بگیرید که چه بهتر، هرچی پول بدی آش می خوری. :n01:
من الان 4mb دارم؛ اون اولاش،سرعت شبام مثه روزام بود،رو 550 به بالا نوسان داشت.
ولی الان چون تقریبا هر ماه 15 الی 20 گیگ دانلود کردم، سرعتم شده 200 الی 250 و بالاتر نمیره؛
گیج شدم بین شاتل و پارس... یه کی که قطعی نداشته باشه، کدومه؟ با چه حجم و سرعتی؟... وب گردیم زیاده، ولی دانلودم شاید هفته ای 4 گیگ باشه... مرکز محابراتی مالک اشترم... آها، شاید یوتیوب هم تماشا کنم با کیفیت کم و چت تصویری هم شاید یه کمی....
مرسی بچه ها... دیگه چشام درد گرفت اینقدر تاپیک خوندم میتونم سیر تکامل شرکت ها رو بگم... :n02:
به نظر شما بین adsl مخابرات ، پارس آنلاین ، صبا نت ، شاتل و هر چی که توی تهرانه کدومش هم سرعت خوبی داره هم ارزون تره؟؟
تو مخابرات یا شاتل ؟نقل قول:
شاتل.چون شاتل باید برای یوزرت پورت بزنه مخابرات فقط دستورشو اجرا میکنه که خطت رو رانژه یا تخلیه کنهنقل قول:
الان از Eco2048 استفاده میکنم و برای من کافیه.بستگی به مصرفتون داره با پشتیبانی و بقیه دوستانی که سرویسهای بالاتر دارند صحبت کنید ببینید چی بهتون پیشنهاد میکنندنقل قول:
شاتل برای شما عااالیه؛ اصلااااا قطعی نداره.نقل قول:
در مورد سرعت و ارزونی =شاتل.نقل قول:
ولی شما باید ببینی چه استفاده ای از نت داری.
من که شاتل دارم راضی هستم.البته شاید کاری که بچه ها پیشنهاد کردن رو انجام بدم.یعنی تغییر سرویس بدم از آرت سه به اکو هشت مگ یه ساله صد گیگ هم ترافیک بخرم.نقل قول:
شنیدم شاتل یه سرویس وایرلس جدید آورده که از ای.دی.اس.ال آپلودش خیلی بیشتره.شاید نوعشم عوض کنم.
لطفا بگید چه سرویسی واسه دانلود زیاد خوبهنقل قول:
در شاتل هیچ سرویسی رو راست بخوام بهت بگم برای دانلود خوب ومناسب نیست. حتی سرویسهای آرت که فقط اسمشون نامحدود هست از 30تا40گیگ دانلود بگذری مثلا روی آرت 1 شما رو محدود می کنه و سرعت رو میرونه به 10کیلوبایتنقل قول:
اگر برای دانلود نامحدود می خوای و اگر استان تهران هستی بهت مخابرات 2مگ پیشنهاد میدم. ماهی 500تا700گیگ می تونی دانلود کنی
خراسان هستم داداش
شدیدا نیاز به دانلود دارم
سلام
دوستان من الان سرویسم آرت 1 هست ماه قبل حدود 43 گیگ دانلود کردم.
الان که سرویسم رو برای این ماه تمدید کردم سرعتم محدود شده....
میتونم سرویس رو به اکو تغییر بدم؟
اگر میشه مابه التفاوت هزینه سرویس ها محاسبه میشه یا نه؟
ببین اگر مخابرات خراسان نامحدود میده بگیرنقل قول:
ولی شاتل برای دانلود نامحدود ساخته نشده.
بله میشهنقل قول:
روزهایی که استفاده کردی از شما کم میشه مبلغ خالص بدست میاد+ ما تفاوت سرویس انتخابی هم به حساب شما منظور میشه
ممنون بابت پاسختون. :n16:نقل قول:
4 روز استفاده کردم یعنی از اول این ماه...
میخوام اکو 128 1ماهه با شبانه رایگان بگیرم....
هزینه این 4 روز چه مقدار میشه؟
یه راه حل به من بدین تا بتونم زیاد دانلود کنم
مبلغ 30 روزه شما مثلا شده 20 هزار تومن ضربدر 30 روز می کنید بعد ضربدر تعداد روزهای استفاده شدهنقل قول:
خود سیستم اوتوماتیک حساب می کنه برات
الان ایمیل زدم متاسفانه این جواب دادند.نقل قول:
نقل قول:
مشترک گرامیبا سلام
چنانچه قصد تغییر سرویس دارید درخواست را در پایان دوره ارسال کنید
با سپاس
من تغییر سرویس دادم اینطوری نگفتن!نقل قول:
حالا باز تو وقت اداری یه تماس با بخش فروش بگیر
به کره جنوبی یا یک کشور پیشرفته سفر کنیدنقل قول:
توی شاتل شما نمی تونی با قیمت کم دانلود کنی،هر چه قدر پول بدی دانلود می کنی :n02:
سمت شاتل نیا به دردت نمی خوره
بعید می دونم از بتونی از آرت به اکو برینقل قول:
ممنون بابت پاسختون. :n16:
4 روز استفاده کردم یعنی از اول این ماه...
میخوام اکو 128 1ماهه با شبانه رایگان بگیرم....
هزینه این 4 روز چه مقدار میشه؟
میتونم به آرت 2 تغییر سرویس بدم؟نقل قول:
محدودیت برطرف میشه؟
نیاز به مدرک داره؟
سلام
من بخوام دوماه اینترنت رو شارژ نکنم باید چیکار کنم؟ (چون نیستم که از اینترنت استفاده کنم)
اگر شارژ کنم میشه ترافیک رو نگه داشت واسه دوره ی بعدی؟
سرویس ECO 1024 - 4GB
ممنون
بهترین راه اینه که با شاتل نماس بگیرین و از اونها سوال کنید اما برای من داستان مشابه شما پیش اومد و با هاشون تماس گرفتم و قبول کردند اما باز میگم شاید شرایط فرق کرده باشه و بعضی تصمیم گیری ها منطقه ای هستش .. با ساپورتشون تماس بگیرید...نقل قول:
بهترین راه اینه که با شاتل نماس بگیرین و از اونها سوال کنید اما برای من داستان مشابه شما پیش اومد و با هاشون تماس گرفتم و قبول کردند اما باز میگم شاید شرایط فرق کرده باشه و بعضی تصمیم گیری ها منطقه ای هستش .. با ساپورتشون تماس بگیرید...نقل قول:
بله،همیشه می تونی به سرویس بالاتر برینقل قول:
احتمالا بله ولی اگه بیش از حد آرت 2 هم دانلود کنی دوباره محدود میشی
احتمالش خیلی کمه مدرک بخوان
هر چقدر ترافیک بخرید به دوره بعد منتقل میشهنقل قول:
تکمیل میکنم:نقل قول:
ترافیک پایه(همون 4 گیگ)میسوزه...ترافیک های خریداری شده به ماه های بعد انتقال داده میشه
سلام وضعیت شاتل چطوره الان ؟ من اصلا واسم شبانه مهم نیست 2مگ نامجدود مخابرات دارم فقط برای روزانه میخوام وقتی نیاز به یه فایل مهم دارم سریع بتونم دانلود کنم های وب داشتم اولا خوب بود تا اینکه این آخرا شده بود 2-3 مگ ! که امروز درخواست جمع آوری دادم
پس فقط روزانه بالای 8 مگ ترجیحا مورد نیازم هست
من ۸ مگ دارم صبح ها ۱ مگابایت بر ثانیه دانلود دارم ... البته ECO هستش و نامحدود نیست.نقل قول:
اگه شبانه مد نظرت نیست شاتل بهترینهنقل قول:
تو روز تا خرخره غرق در سرعت هستی !! :n02:
8 مگ محدود روزانه همونطور که دوستمون گفت سرعتش تا 1مگابایت هم میره
اقا من سرویس ECO 512 دارم ، سرعت دانلودم هم بین 250-300 متغیره ، ام این سرعت تا ساعته یکه ، از ساعت یک تا هشت که رایگانه سرعت دانلود میشه 60
البته یه استثنایی هم هست که سرعت دانلود از سایت سافت 98 تغییر نمیکنه و همون 250-300 میمونه ، ولی سایتای دیگه 60 و دور و برش میشه ، مشکل چیه ، محدودیت داره؟
این نرمال هستش ... درواقع شاتل صبح ها داره به شما در حد ۳ مگ سرعت میده و شب ها همون ۵۱۲ خودتون رو ...نقل قول:
در مورد بعضی سایت ها که تغییر سرعت ندارند احتمالا سرور های اون سایت های خاص در ایران هستش که به همین دلیل از اینترانت شما دانلود میکنید و سرعت دانلودتون کم نمیشه ...
بهترین سرویس برای دانلود شبانه کدومه ، از شاتل بهتر
اقا سایت دانلود فیلمی هست که اینترانت داشته باشه ، اگه هست پی ام کنید.
ببینید شاتل از نظر کیفیت بین کل سرویس دهنده ها رتبه ۱ رو داره دلیلش هم این هستش که پیمانکار اصلی مخابرات برای زیرساخت سرویس های ADSL بوده اما شدیدا افرادی رو دانلود زیاد دارند محدود میکنه ... که شما باید ببینید سرویس با کیفیت میخواهید یا فقط دانلود ...نقل قول:
من شخصا ماهی حدود ۳۰-۵۰ گیگ دانلود رایگان دارم که از سرویس ۸ مگ خودم راضی هستم. خواهرم اجبارا از مخابرات سرویس گرفته که به جای ۵۱۲ که باید سرعت ۶۰ کیلو بر ثانیه دانلودش باشه حدودا ۳۰ هستش همیشه و کیفیت اش هم که افتضاح اما خب نا محدوده
سرویس دهنده دیگه ای رو هم متاسفانه تست نکردم و فکر کنم بقیه دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنند