حجم کل بازی چقد میشه؟(تمام حجمی ک باید دانلود کنی و اپدیت بشه).بعضیا میگن 1 گیگه تمام چیزی ک باید دانلود کنی بعضیا هم 7 گیگ میگن
موندم بخدا...:n13:
Printable View
حجم کل بازی چقد میشه؟(تمام حجمی ک باید دانلود کنی و اپدیت بشه).بعضیا میگن 1 گیگه تمام چیزی ک باید دانلود کنی بعضیا هم 7 گیگ میگن
Malphit ap power?
9 گیگ تا آخرین آپدیت با رپیرنقل قول:
برای من از ساعت 6 به بعد بعد از ظهر درست میشه روز بعد اش همون اش و کاسه همون کاسه تا ساعت 6 :|
درست بود تا لان ساعت 12:00 am داغون شد دوباره
بازی league of legends و world of tanks
عجب، تمام چیز پی ان ها هم ارتباطشون از طریق پورت UDP قطع شده. نمیدونم شما تا حالا امتحان کردی که اینو میگی یا نه من الان Pingzapper دارم و بازم DC میده. تنظیمی ندیدم که با پورت UDP وصل بشه. اگه شما بلدی برای من توضیح بده چه تنظیمی باید انجام بدم.نقل قول:
این پینگ زپر برای بازیی مثل lol که پولیه دی سی میدهنقل قول:
عجب، تمام چیز پی ان ها هم ارتباطشون از طریق پورت UDP قطع شده. نمیدونم شما تا حالا امتحان کردی که اینو میگی یا نه من الان Pingzapper دارم و بازم DC میده. تنظیمی ندیدم که با پورت UDP وصل بشه. اگه شما بلدی برای من توضیح بده چه تنظیمی باید انجام بدم.
لکن بازی های wow و wushu که میشه مجانی ازشون استفاده کرد رو من بدون مشکل با پینگ زپر میارم...جالبه که بدون پینگ زپر داخل میره اما شما فقط کاراکترت رو میبینی هیچی در اطراف لود نمیشه
حالا این فوشا که میدید رو من متوجه نشدم :n13: ولی بگیرید پیدا کنید مجانیه از چی استفاده میکنه همونو استفاده کنید
فقط به دو عکس می شه بسنده کرد و بس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نت که خرابه داشتم تو یوتوب میگشتم یه ویدیو دیدم موهام سیخ شد :n09: گفتم بزارم دانلود کنین از دست ندین ( MSG for all Toxic player)
Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.
Einstein :n05:
حجم کل بازی نزدیک 4.5 گیگ هستش ولی با هر بار اپدیت چون فایل های قبلی رو حذف نمیکنه نزدیک یه 300 مگی میره روش .نقل قول:
درست مثل زمان انتخابات شده اون موقع اون اخرین روز های انتخابات بعد از ظهر ها درست بود تا یه زمانی بعد دوباره خراب میشد.
این مسخره ها :
الف)برای امتحانات کنکور و پایان ترم و جام جهانیو و... دوباره خرابش کردن
ب)یا اینکه دیدن دارن به زودی rune page مفت میدن گفتن اینا که این همه مدت اذیتمون کردن بگذار الان حالشونو میگیریم
ج)به غیر از اینا دیگه میشه گفت برای از ریشه از بین بردن ---- شکن ها اینکار رو کردن ولی هنوز موفق نشدن
د)یا اینکه مرض مردم ازاری دارن.
یکی از این گزینه هاست.