وسواس بیجا نداشته باش دوست من.. دوربین های برندهای معتبر بدلیل فناوری پیشرفته ای که دارن و نظارت اتحادیه هنوز ندیدم حتی یک نمونه ی تقلبی توی بازار داشته باشن.من ندیدم.. اگه عمراً کسی دیده بیاد آمار بده! سونی و کنون و پانا و.. همه ژاپنی هستن.
مثل اینه که شما برین خرید بنز و بترسین بنز قلابی و چینی بهتون بندازن..!
مسأله فقط روی تفاوت نام گارانتی ها هست.من شخصاً معتقدم برین بازار بین فروشنده های معتبر ببینین کدوم ارزونتر میده از همون بگیرین.البته من همیشه خودم اول از راه گوگل به سایت فروشنده های معتبر و نمایندگیها دسترسی پیدا میکنم و بعد با تلفن بیشتر نمایندگیها و فروشنده رو چک میکنم ببینم سراغ کدوم برم.. هیچوقت بیکار نیستم یه راست برم بازار گردی و معطلی و بقول شما دچار خستگی و نا امیدی شدن!
شما هم همین کار من رو بکن تا هم در هزینه و هم در وقتت صرفه جویی شه.
من یه همچین مسأله ای رو ندیدم عزیز.انتظارتون رو معقول کنید.مکانیسم پیچیده ی لنزهای مرکب داخل همه ی دوربینهای پیشرفته ی زوم بالای فعلی(سوپر زوم) اصولاً این اجازه رو نمیده که یهو در یک چشم بر هم زدن زوم و آن زوم کنه!
مکانیسم هوشمند داخل دوربین جلوی آسیب رو میگیره عزیز.گرچه در همه ی دوربینهای دارای فلاش Pop up خودکار توصیه میشه دستتون رو در مکان فلاش قرار ندین.بر خلاف تصور شما و Review هایی که دیدم مسأله ی باز شدن خودکار فلاش منحصر به sx230 نیست بلکه حتی در sony hx9v هم(بسته به تنظیمات انجام شده و نور محیط) باز شدن خودکار فلاش میتونه بروز کنه.البته این یک نکته ی منفی نیست و برای سرعت عمل دوربین در مجموع یک مزیته..