دوستان منم چند وقتی هست با این مشکل مواجه شدم کسی دلیلش رو میدونه؟ با IDMنقل قول:
Printable View
دوستان منم چند وقتی هست با این مشکل مواجه شدم کسی دلیلش رو میدونه؟ با IDMنقل قول:
البته اگر واسه بازی می خواید بی تعارف میگم بهتون سمت صبانت نیاید چون اصلا به درد بازی نمی خوره ولی واسه وبگردی و دانلود مشکلی ندارهنقل قول:
خب اینم که حرف دله ماست
افرین برین سمت 6 مگ بخدا سرعتا یکیه:n19:
برادرا خوب فعالن
شما تو کدوم منطقه این؟نقل قول:
یک دلیل اصلیش اینه که سروری که داری ازش دانلود میکنی یا از طرف ایران بلاک شده یا از اون طرف آی پی ایران رو تحریم کردننقل قول:
از ظهر اینترنتم قطع شده!!
صدای منو با dial up از تهران میشنوید i love u pmc !!!!
سرعت دانلود شبانه شمام پایینه؟
سرعت دانلود به شدت پایینه. تقریبا 100 کیلو بایت
با سرعت 2 مگ
سرعت دانلود به شدت پایینه. تقریبا 100 کیلو بایت
با سرعت 2 مگ
تنها جایی که اینترنت گرون بی کیفیت محدود با قوانین من درآوردی و دلبخواهی وجود داره ایرانه هر شرکت اینترنتی هر کاری که خواست میکنه مشتری هم باید به سازش برقصه صبانت هم تا الان بارش رو بسته شبانه اش رو محدود کرده و عمرا دیگه به حالت اول برگردونه الان 12 مگش سرعت شبانه اش 300 تا 400 کیلوبایته یعنی اصل دزدی دیگه خسته شدم از این اینترنت کذایی ایران الان جزایر سلیمان هم سرعت اینترنتش 20 برابر ایران و نامحدود هستش آخه کجای دنیا شما دیدین که اینترنت خانگی رو محدود بدن فقط اینو بدونین که تو ایرانه که اینکارو میکنن چرا چون هم ترافیک گرونشونو به مردم غالب کنن هم مردم رو الاف کنن هم کامپیوتر بیشتر روشن بمونه شرکت برق درآمدش بیشتر بشه سرویس های گرونترشونو به بهانه سرعت شبانه بالاتر بفروشن و هزاران مسایل دیگه که خارج از بحثه فقط میتونم بگم واسه خودمون متاسفم از ماست که بر ماست:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n 03::n03::n03::n03: