نقل قول:
لامصب میخوام جمع کنم این مخابرات رو !!! ولی :n21:
DSL mode ADSL2 DSL Status ADSL2, SHOWTIME.L0 Upstream Speed 1021 kbps Downstream Speed 3758 kbps Upstream SNR 8.6dB Downstream SNR 8.7dB Reconnection Counts 15
نقل قول:
لامصب میخوام جمع کنم این مخابرات رو !!! ولی :n21:
DSL mode ADSL2 DSL Status ADSL2, SHOWTIME.L0 Upstream Speed 1021 kbps Downstream Speed 3758 kbps Upstream SNR 8.6dB Downstream SNR 8.7dB Reconnection Counts 15
پیش بینی من از اومدن مهدی/حسین به پارس...:n09:نقل قول:
ظرف 1 هفته اخلالات در سرعت شبکه و قطعی های مکرر...
ظرف 10 روز قطعی های چند ساعته و مکرر/ تایم اوت های فراوان...
ظرف 14 روز تمام شدن پهنای باند شرکت...
ظرف 18 روز شرکت ورشکسته میشه... و بکل جمع میشه
همه ی اینا ثابت شدس....:n02:
من یه گزینه دیگه هم دارم !!!! شما رو نمیدونم !!! اگر خراب شد پارس این بلوط منتظر ماست بیا تا برویم :n02:نقل قول:
طرح 3.5 مگش تو مرکز ما داره شبانه سرعت 500 میده :n02:
راستی!!! مگه من هر جا رفتم خراب شدن رو سرم که من رو هم با مهدی تر و خشک میسوزونی :n02:
ادیت : تکبیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــر
بعد از چندین ماه دیدم که مودم 4 مگ آپ شده :n19:
DSL mode ADSL2 DSL Status ADSL2, SHOWTIME.L0 Upstream Speed 1021 kbps (Interleave) Downstream Speed 4089 kbps Upstream SNR 8.6dB Downstream SNR 6.9dB Reconnection Counts 15
جلل الحالق....نقل قول:
خیلی مارموزی حسین:n02:
برو که از اون ادمای بـــــــــــــــــــوق روزگاری و برای ما چهره تو عوض نکن:n09:
حالا ما هی میخواییم ادامه ندیم ولی کل حسین اتیش رو شعله ور تر میکنه:n02:
این پیش بینی بیشتر در مورد کل حسین صدق میکنه...نقل قول:
پیش بینی من از اومدن مهدی/حسین به پارس...:n09:
ظرف 1 هفته اخلالات در سرعت شبکه و قطعی های مکرر...ظرف 10 روز قطعی های چند ساعته و مکرر/ تایم اوت های فراوان...
ظرف 14 روز تمام شدن پهنای باند شرکت...:n02:
ظرف 18 روز شرکت ورشکسته میشه... و بکل جمع میشه
همه ی اینا ثابت شدس....
تاپیک مخابرات تبریز رو ببین این کل حسین چکار کرده:n09:
نقل قول:
موزماری رو از بعضی ها یاد گرفتیم :n02:
مهدی پینگ داخلی مخابرات یهویی خیلی بهتر شد !!!!
قبلا همین مقدار بود ولی بعد رفت بالای 45 ولی الان دوباره داره بهتر میشه:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nice . چه لذتی داره زندگی مجازی با این سرویس :n09:نقل قول:
ty for test
---//
برای رفع اسپمینگ:
محتوای مخفی: ...
دوستانی که سرعتشون کمه زیاد هم ناراحت نباشند اینجا در بلاد کفر هم من شانس ندارم :n03:در منطقه فعلی سکونت من با 70 دلار اینترنت کابلی با سرعت 2 مگ و 75 تا کانال تلویزیونی(!) و تلفن نامحدود فقط میدن تازه خیلی از کانال های HD رو هم شامل نمیشه.
یعنی اگر مساوی هم حساب کنیم با 23-24 دلار فقط یه اینترنت 2 مگ نا محدود میدن تازه حساب کنید کپی رایت هم سفت و سخت در نظر گرفته میشه.
علاوه بر این همه اینها بدون نصب و مالیات و ... هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این در صورتیه که با هزینه های خیلی کمتر در ایران سرعت بیشتر از این و کلا بدون هیچ محدودیت کپی رایتی دارید برید حالشو ببرید :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]