:sq_16::sq_19:
Printable View
:sq_16::sq_19:
من انگار اینترنتم دوباره به روال عادی برگشته ولی آنتن دهی افتضاح تر شده قبلا 4 چراغ روشن میشد ولی الان بزور به 3 تا میرسه
دیشب برا دانلود گذاشته بودم ولی هیچی دانلود نکرده بررسی کردم انگار کلا اینترنت از 2 به بعد قطع شده بود (آیپی دوباره تغییر کرده یا...) مودم رو خاموش روشن کردم دیدم دوباره اینترنت وصل شد
همونطور که قبلا گفتم............................
نقل قول:
تمام این مسائل یک نقشه شوم هست تا جلوی دانلود شبانه رو بگیرن یا نیمه فلج کنن بدون اینکه دانلود شبانه رو بردارن
اگه همین مسائل رو کنار هم بزاری مثل:
آپی عوض شدن در ساعت رایگان..
قرار دادن فایروال برای فرمت های قابل دانلود ..
نصف شدن سرعت دانلود در ساعت رایگان یا کلا دایلاپ شدن..
............
بقیشه میتونی خودت حدس بزنی
مال من هم قطع بود همون 2 گیگ هر شب رو تونستم بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر یکماهی کل کاربرا باهم شارژ نکنن اونوقت حساب کار دستش میاد که کی حرف اول رو میزنه
خبر خوش برای ساکنان غرب تهران: به لطف تلاشهای شبانهروزی همکاران ما در واحدهای گوناگون شرکت ارتباطات مبیننت، در چند روز گذشته تعداد زیادی فرستندهی وایمکس مبیننت در مناطق غرب تهران برپا شدند تا مشکلات آنتندهی مشترکان عزیز در این مناطق به کلی برطرف شود و چندین هزار مشترک جدید بتوانند با وصل شدن به شبکهی وایمکس مبیننت، از اینترنت پرسرعت بیسیم لذت ببرند. آنچه در شرکت ارتباطات مبیننت بیشترین اهمیت را دارد، کیفیت ارایهی خدمات است. به همین دلیل، همکاران ما در بخشهای گوناگون مبیننت همواره در تلاش برای شناسایی و برطرف کردن مشکلات، ارایهی راهکارهای جدید برای بهبود خدمات و در نهایت جلب کردن رضایت مشترکان عزیز هستند. همکاران ما هر روز در گوشه و کنار کشور نیز فرستندههای وایمکس جدیدی برپا میکنند تا دسترسی مشترکان به شبکهی وایمکس مبیننت را بهبود بخشند یا امکان دسترسی به شبکه در نقاط جدید کشور را فراهم کنند. استقبال غیرقابل پیشبینی و گستردهی هموطنان در سراسر کشور از خدمات اینترنت پرسرعت وایمکس مبیننت، وظیفهی ما را برای جلب رضایت تمام مشترکان گرانقدرمان بسیار دشوار کرده است، اما امیدواریم با تلاش شبانهروزی همکاران، همواره بتوانیم خدمات وایمکس مبیننت را با کیفیت مورد نظر مخاطبانمان ارایه دهیم. در ادامه، فهرستی از مناطق قرارگیری دکلهای جدید غرب تهران را مشاهده میکنید:نقل قول:
- بزرگراه آزادگان، بالاتر از صدرا
- شهران شمالی
- تقاطع شهران با آبشناسان
- انتهای بلوار تعاون
- شهران جنوبی
- بلوار لاله نرسیده به بزرگراه باکری
- جنتآباد مرکزی
- محمودآباد
- بزرگراه ستاری، تقاطع ۳۵ متری گلستان
- بزرگراه ستاری، تقاطع میرزا بابایی
- تقاطع سردار جنگل و میرزا بابایی
- المهدی، انتهای ۲۴ متری
- اندیشه، انتهای حسین مرادی
- تقاطع بزرگراه ستاری و بزرگراه حکیم
- حسنآباد شمالی
- اشرفی اصفهانی، امام حسن(ع)
- شهرک هما
- تقاطع اشرفی اصفهانی و میرزا بابایی
- انتهای سیمون بولیوار
- تقاطع بزرگراه همت و بزرگراه یادگار امام
- تقاطع بزرگراه یادگار امام و بزرگراه نیایش
- تقاطع بزرگراه یادگار امام و دادمان
- فرحزاد
- ابتدای کوهستان
- ابتدای بلوار ایوانک
- تقاطع اشرفی اصفهانی و بزرگراه همت
- تقاطع بزرگراه حکیم و بزرگراه باکری
- تقاطع بزرگراه کاشانی و بلوار شقایق
- تقاطع بلوار جنتآباد و انصار المهدی
- آبشناسان، شقایق
- تقاطع بلوار جنتآباد و آبشناسان
- تقاطع بزرگراه همت و سردار جنگل
- تقاطع بلوار جنتآباد و بزرگراه همت
- شهرک پرواز
- اواسط بلوار لاله
این تعداد بی تی اس مخصوص غرب تهران در تیرماه اضافه شده و حدود 80 بی تی اس هم طی ماههای مرداد و شهریور که کلی بوده و مربوط به یک منطقه خاص نمیشده ...
سلام
من میخوام بگیرم ولی نمایندگی ها میگن مودم نداریم.اگه از سایت ثبت نام کنم مودم دارن؟
بعد از سایت چند روزه وصل میشه؟
یه ترفند بلدم میزنم ترافیک کم نمیکنه
فقط خدا بخیر کنه عاقبتمو
خوراک این چیزام !! :31:
مبین نت عزیز ایران همش تهران نیستنقل قول:
وضع خیلی جاها مخصوصا اهواز خوب نیست دلیل نمیشه تو کلان شهری مثل اهواز 3-4 تا دکل بزنید (که یک چهارم شهر رو هم پوشش نمیده) بعد تبلیغ کنید اهواز وایمکس داره همینطور تو شهرهای دیگه مثل........................
مسولین شما که به اندازه .... بازاریابی سرشون نمیشه. تهران صد تا شرکت و ISP داره رفتید واسش 40 تا دکل زدید ولی مثلا شهرک نفت اهواز به دلیل مسائلی دسترسی به اکثر انواع اینترنت ندارند ولی حتی 1 دکل هم نزاشتید......
ثبت نام شما بالاخره به نزدیک ترین نمایندگی ارجاع میشهنقل قول:
خودشون که از دفتر مرکزی پانمیشن بیان واستون نصب کنن
سلام دوستان. من میخوام اشتراک 1024 یک ساله از مبین نت بگیرم. یه چندتا صفحه اخر از تاپیک رو خوندم یه خورده دو دل شدم. میخوام بدونم کیفیت این سرویس چجوری مخصوصآ تو غرب تهران و شهرک اکباتان. لطفآ راهنمایی بفرمایید.
فقط 512 ش پایداره رو 1 مگ و 2 مگ اصلا توصیه نمیشه اگر برای دانلود شبانه می خواهید.نقل قول: