سلام دوستان . این بازی کاپ داخلی نداره چند نفره بتونیم بازی کنیم ؟ گشتم پیدا نکردم . پچی واسه ی اصلاحش هست؟
Printable View
سلام دوستان . این بازی کاپ داخلی نداره چند نفره بتونیم بازی کنیم ؟ گشتم پیدا نکردم . پچی واسه ی اصلاحش هست؟
گزارشگری فردوسی پور رو کسی برای دانلود داره؟؟
سلام.
وقتی میرم به edit---edit player می خوام صورت بازیکنان رو تغییر بدم بازی بهم اجازه نمی ده اینکارو بکنم.. باید چیکار کنم؟:blink:
صورت بازیکنای اصلی رو نمیشه عوض کرد!:13:
دوستان کسی می تونه در مورد # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من کمک کنه ؟
شما برو قسمت community اونجا بگرد پیدا میکنی . هم کاپ میندازه هم لیگ . تازه می تونین یک به یک هم بازی کنید و همه نتیجه ها رو سیو کنید .نقل قول:
سلام
من شنیدم توی مستر لیگ وقتی بازیکنی بازنشسته میشه یه بازیکن جوون با همون اسم و فیس البته با ریت پایین تر به تیم اضافه میشه، درسته؟
اما برای من این اتفاق نیافتاد
آیا احتیا ج به تنظیم خاصی داره؟
ضمنا میخواستم بدونم میشه توی مستر لیگ کفش بازیکن ها رو تغییر داد؟
و تنظیمات مربوط به لباس بازیکن ها رو ؟
ممنون
ببخشد مگه این 2010 تو بازاره که داره درباره ی اینکه کجاش باید چیکار کرد بحث میشه؟!!!
:18:خوب معلومه که تو بازاره نمیدونستین؟تا چند ماه دیگه نسخه 2011میاد فقط حال کن ببین چه تغییراتی کردهنقل قول:
بله من الان تو سال 2026 یه جان تری 19 ساله دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این قابلیت خیلی مسخرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]