اسم کپی لالیک تو ژکساف ffهستش!البته بوی خود لالیک رو نداره ولی با یکم تغییر بوی فوق العاده
Printable View
اسم کپی لالیک تو ژکساف ffهستش!البته بوی خود لالیک رو نداره ولی با یکم تغییر بوی فوق العاده
سلام.امکانش هست منو راهنمایی کنید درباره خرید ادکلن معتدل و چهار فصل.میخوام پخش و موندگاری بالایی داشته باشه تا سقف 250000 هزار تومان.
خودم 3 تا کار تست کردم و متاسفانه یا خوشبختانه از 3 تا کار هم خوشم اومد و انتخاب برام سخت شده.1-بلک ایکس اس لکسس2-هی وود راکی مونتین3-تق هرمس البته تق بوش یه مقداری قدیمی شده و خیلی هم فیک این کار زیاد شده.
دوستان اگه کار دیگه ای هم به نظرتون مناسب هست لطف کنید بفرمایید.ممنون
ممنونم از راهنماییتون.
تخته کنید تایپیکو خو
راکی مونتین پخش و موندگاریش مثه سابق نیست ولی بوش عالیهنقل قول:
اگه از تغ خوشتون اومده نسخه های دیگشو تست کنین شاید نظرتون رو بیشتر جلب کنه
پیشنهادم نارسیسو ردریگز بلو نوآغ هست که شبیه همون تغ هم هست.
مشابه اینا با قیمت زیر ۲۰۰ تومن بنتلی اینفینیتی اینتنس است که خیلی بیشتر از قیمتش ارزش خرید داره.
موفق باشید.
سلام
نسخه ی EDT ادکلن LA INSTANT GUERLAIN و میشه برای بهار و تابستان استفاده کرد ؟
ممنون
سلام.نقل قول:
البته من خودم از این عطر که فرمودین استفاده نکردم ، اگه دنبال نظر کسی هستید که خودش استفاده کرده باشه ، نمیتونم کمک کنم.
ولی مدتی هست که میخوام یه سایتو معرفی کنم
این سایت تازگیا داره میاد بالا به آدرس parfumo.net ، قبلاً فقط آلمانی بود ، الان انگلیسی هم هست ، رقیب فرگرانتیکاست ، ولی امکانات جالبتر و کاملتری داره
این سایتو دوستان چک کنید ، سایت سریع خوبیه ، دیتابیس کاملتری هم داره. سیستم نشون دادن رای هاش هم خیلی خوبه. به نظرم میتونه سریع جای فرگرنتیکا رو بگیره.
اونجا برای فصل این عطر رای دادن 35 درصد پاییز،27 درصد بهار ، 26 درصد زمستون و 12 درصد تابستون.
خیلی بستگی به محل زندگی شما داره. برا تبریز یا زنجان و اردبیل بله برا شب های تابستان مناسبه. جنوب ولی شاید بهار هم جواب نده.نقل قول:
نكنه با پنجاه تومن ميخاستي برات ادكلن فرانسوي اصل بخره عطر بيك برات نخريده برو خداتو شكر كم
سلام ، دوستان از بین این سه تا کدوم رو بهتر میدونید؟؟
emper legend
jaguar classic black
rio avaitus