ازادگان 2 کوچه :n02:
Printable View
ازادگان 2 کوچه :n02:
این تست برای اون دوستمون که از استوکهلم تست خواسته بود این تست توی ساعت پرسرعت بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این قضیه 12 مگ چیه ؟ هزینه ش چقدره میشه یه توضیحی بدید ممنون
44000 تومن 1 ماهه 10 گیگ. خودم
سرعت روزانه 1300
اسپید تست هم بالا موجوده:n09:
شبانه؟!الان جنگ میشه :n19:
بعضی دوستان میگن سرعت 600 فیکس ه .... بعضی هم طرفای 20 گیگ میگیرن:n13:................................
خب اگه 600 ه همون 6 مگ هم کافیه که ....:n28::n10:
خودمم؟! محرمانست!:n10:
قیمتای دیگه هم تو سایت صبانت هست
بچه ها من 512 دارم که قیمتش 22 هست اما نمایندگی 24 با من حساب کرد تازه تو پنل کاربری زده نقره در صورتی که باید طرح طلایی میداد میشه شکایت کرد؟ راستی سرعت دانلود شبانتون چنده؟ من 200 تا خوبه؟ دیشب 12 بود
سمت ۱۲ مگ نیاین که سرتون کلاه رفته سرعت شبانه اش عین ۶ مگه امشب سرعت دانلودم هم مثل دیروز بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوبایت بود حالا کی این سرعت شبانه مضخرفشون بخواهد درست بشه خدا میدونه مشهد که اوضاع شبانه داغونه نه تنها برای ۱۲ مگ بلکه برای تمام سرویس ها بعدشم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه قربان به خاطر استفاده مردم از تایم رایگان افت سرعت داریم من واقعا این نکته رو نمیدونستم چقدر باهوشن اینا خب بابا پهنای باند رو زیاد کنین و سرعت شبانه هر کسی رو فیکس بهش بدین نه این که منی که ۱۲ مگ دارم یک شب ۴۰۰ تا بگیرم و شب دیگش ۲۰۰ تا و یا حتی ۷۰.:n24:
منم دقیقا همین رو به پشتیبانی میگم،میگم یه جوری اکانتینگ بکنید اقا که هر کی هر چقد پول میده به همون اندازه آش بخوره نه کمتر نه بیشتر،به نظر من اینجوری همه به حقشون میرسن تو تایم شبانه:n24:نقل قول:
پشتیبانی اکونتینگ قبول ندارهنقل قول:
همیشه دلایل الکی میارند چطور میخوای قبول کنند؟
شاید اینجور اکونتینگ از نطر ما اشتباه باشه اما اگه سود اوری و فاکتورهای مهم شرکت در نظر بگیری همین اکونتینگ می بینی چه سودی براشون داره
شما می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکت شکایت کنید و رسیدگی میشه به شکایت شمانقل قول:
دستتون درد نکنه ، البته من بیشتر پینگ برام مهم بود ، که تو هر 2 تا تستی که گذاشتین قابل قبول بود ، البته به شرط نداشتن تایم اوت!نقل قول: