دوستان دان رایگانه کسی امتحان نکرده ببینه چه خبره
Printable View
دوستان دان رایگانه کسی امتحان نکرده ببینه چه خبره
دانلود رایگان دوستان؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
راستش تعداد زیادی از صفحات این تاپیک بالای هزار صفحهای رو خوندم. تقریباً بجز عدهای خیلی معدود و البته کاربر مبیننت که نماینده خود شرکت هست، الباقی از خدمات این شرکت راضی نیستن.
به نظر شرکت مبیننت یه شرکت خصوصی هست و قاعدتاً بایستی از میزان رضایت مشتریانش خوشحال بشه. درست که مدتی هست رسماً اون رو زیرمجموعه شرکت مخابرات میبینیم، اما قاعدتاً بایستی قوانین رایج دنیای تجارت و نه قوانین دولتی در اون حاکم باشه.
سئوالی که از مبیننت عزیز داشتم این هست که چرا عملاً اینطور نیست؟ یعنی تا اینجا که هر وقت شرکت مبیننت به مشکل میخوره بجای بسط امکانات که مشکلات اساساً سر همین قضیه هست، فوری سعی به محدود کردن کاربرانش میگیره (مشابه بحث ایجاد محدودیت عمدی برای سرعت یک مگابیت). این وسط بجای شفاف بودن و بهبود وضعیت بخش پشتیبانی، اونجا هم مشابه خود وایمکسشون روز به روز بدتر و شلوغتر و جوابها نامربوطتر میشه.
البته من تمام پستهای شما که سیستم فوروم نشون میداد رو خوندم و متاسفانه جایی مشخصاً ندیدم این صحبت محدود کردن سرعت رو کجا گفتین و قضیه چی هست. آیا یه خبر عمومی و رسمی هست یا اینکه یه خبر در گوشی و غیرقابل استناد؟
درضمن من که شخصاً توی این ۴-۵ ماه اخیر اینقدر به پشتیبانی زنگ زدم و ساعتها برای تماس با کارشناسها سعی کردم که دست آخر یه مودم دایالآپ و بعد بخاطر گرونی قبض اون، یه مودم سیمکارتی گرفتم که توی قطعیهای مکرر و مشابه امروز بالای ۱۶ ساعت مبیننت، از اینترنت دور نمونم.
متاسفانه کارشناسها هم هر بار یه چیزی میگن. اما دو بار بودن آدمهای باانصافی که رسماً گفتن منطقه زندگی من و کلاً غرب تهران با ترافیک شدید مواجه هست و قطعیهای مکرر و ساعتها پشت در تماس موندن سر همین قضیه هست.
منتهی سئوالی که از شما داشتم این هست که آیا این قضیه واقعاً و خداوکیلی در حال رفع اشکال هست یا مبیننت مشابه مثل چاه رو نکنده، منار رو دزدیده بدون امکانات، مشتری جذب کرده و حالا توی دادن خدمات گیر کرده؟
یعنی ما که ساکن غرب تهران هستیم آیا باید مهاجرت کنیم یا راه حل منطقی برای این مشکل هست؟
اگه جواب واقعی بدید ممنون میشم.
سایت آپارات برای من باز نمیشه برای بقیه هم به همین شکل است؟
دوست من سلامنقل قول:
اون کاربر مبین نت دیگه چند ماهی هست اینطرفا نمیاد بیچاره دید کاری از دستش برنمیاد و باید جواب بعضی از .... بده.
مین نت هم یه شرکت ظاهرا خصوصی و باطنا دولتیه و به غیر از این تو ایران هر شرکتی که رقیب نداشته باشه واسه همه تاقچه بالا میزاره و منتش رو هم باید بکشی نمونش صنعت خصوصی خودرو، شرکت خصوصی مخابرات و ........................................ تا شرکت دیگه
زیاد هم نگران نباش بعد از یه مدت بلا نسبت مثل ما مخت هنگ می کنه اروم میشی و به قضا و قدر الهی تن میدی و شکر هم می کنی.
وقتی مبین نت میگیری و قطع میشه اولش اینطوری هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش میگی زنگ میزنم و حقم رو می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش یه چند مدت اینترنت وصل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دوباره قطع میشه بعد وصل میشه بعد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش تسلیم سرنوشت میشی ارتباط با دنیای خارج اینطوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت هم میگه به به چه کاربر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خوبی
ساعت 2:06 تهران - ری
سرعت شبانه افتضاحه ۵۰ بالاتر نمیره
یا مبین پوکیده
یا سر قضیه کم نکردن حجم همه دارن دان میکنن سرعت اومده پایین
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
من قطع شدم....
از ساعت 3 تا 4:15 اهواز قطع بود, اما سرعت همچنان در حد روزانه
نقل قول:
ممنون arash59b عزیز از اینکه گفتین اون شخص دیگه تعطیل کرده و دنبال جواب از طرفش نباشم.
در مورد قطعی هم بگم که قطع و وصل شدن مودم یکی دو ساعت هست که تبدیل به قطعی کامل شده. به قول arash59b عزیز چند دقیقهای هم که وصل شد و خوشحالی بیجا داشتم دیدم که بخش Ecare هم گفتن خرابه و در حال تعمیر هستن. بماند که چند دقیقه خوشحالی هم زیاد دوام نیاورد و مجدد قطع شدم. باز هم صد رحمت به اینترنت سیمکارتی ایرانسل. این مخابرات نه مبیننتش بدرد میخوره و نه اینترنت سیمکارتیش.
منم امشب حدود ساعت 3 قطع شدم.ظاهرا سراسری بوده